רשמי!!

פרפר15

New member
אתן צוחקות ? סרט שלם שאורלנדו עם

בוקסר ובלי חולצה לדעתי סרט גאוני תמונה

רררררררר ../images/Emo99.gif

אני באמת כבר לא יכולה לחכות שהסרט יצא....
ובכלל הרעיון נשמע מאוד נחמד...
איזה תמונה ממית!!

חחח ../images/Emo6.gif

יווו איזה פורום משעשע... אתן כאלה מתוקות ומצחיקולות!
ואני בהחלט מסכימה...
אמממ ואני יודעת שכבר כולם יודעות שזה אכן על אגרוף וכו' וכו', אבל יש לציין שאורלי עבד המון וקשה מאוד על כל מיני טכניקות והוא התאמן באגרוף הרבה... הו, פרפקציוניסט שלנו.

ThisIsJustME

New member
חחחחחחח איזה חמודה!

וגם אורלנדדדדדדדו מתוקי שכמוהו! כמו שלפני שרה"ט הוא למד לרכוב על סוסים בלי אוכף ולמד לירות חצים בקשת
מושלמי שכמוהו!

יווו השוות אותי לאורלי! ../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

איזו מקסימה את!
חחח זה מזכיר לי שאתמול אני ושתי חברות שלי, מיה ולנה, דיברנו על הסרטים וציטטתי משפט של פרודו ומיה שפשוט מטורפת על פרודו עצרה אותי ואמרה שיצא לי בדיוק אותו קול וטון כמו שלו! איך שמחתי!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחח... מה בדיוק גם אמרת?!
ואורלנדו בהחלט מקסיייייייים! ומה רע בלהיות פרפקציוניסט!?! אני גאה מאוד בלהיות פרפקציוניסטית! זה מאוד כיףףףףף!

ThisIsJustME

New member
יו יו יו

את פרפקציוניסטית?! גמאני! לפעמים חברות שלי משתגעות מזה חחח

חחחחחח ../images/Emo9.gif

באמת חברה שלי תמייד משתגעת מהפקפקציוניסטיות שלי...
אבל זה כיייייייייף! חוץ מהקטע שבגלל שאני רוצה שהכל יהיה מושלם, וזה לא מושלם אז אני משתגעת!!!

חחח לא רע! מצויין! ../images/Emo6.gif

למישהו מושלם כמוהו זה בהחלט מתאים להיות פרפקציוניסט... הבנתן...? כי מושלם, ופרפקציוניסט זה מישהו שרוצה שהכל יהיה מושלם...? אוי אני אהיה בשקט.
מממ מה ציטטתי...?
*מנסה להזכר* אני חושבת שאמרתי "Let go of him, Sam!" או משהו כזה...

ThisIsJustME

New member
רגע, רגע, רגע! שמתן ../images/Emo23.gif באיזה מצב

הפורום שלנו!? כל שנייה מישהי אחרת מתה עקב דום לב מתמונה של אורלנדו, או שכולנו פה משתגעות!!!!!!! המצב לא יכול להמשיך ככה!!!!!!

חחחח נכון! ../images/Emo6.gif

אבל מה רע בלמות מתמונות כל כך טובות?! כאילו אני מעדיפה למות עכשיו כשאני רואה תמונות מדהימות של אורלנדו מלמות באיזה גיל שמונים ומשהו אומללה...
רק שאנחנו בכל זאת צריכות להיזהר שלא ממש כולנו נמות, אחרת כל המעריצות של אורלנדו לא יהיו יותר בחיים ולא ישארו לו מעריצות!!!

למעלה