רשמי!!

OB4ever

New member
רשמי!!

אורלנדו ישתתף באליזבת' טאון!!!!!!!!!!!! הצילומים יתחילו ביוני או יולי סיכום: לאורלי יש 2 סרטים חדשים בושם ואליזבת' טאון!!

ThisIsJustME

New member
יפייייי!!!! איזה יופי! ../images/Emo9.gif שיהיה לו

Galadriel 3000

New member
ויהי!!!

רגע... גם בבושם הוא בטוח משתתף? ומתי יוצא כל סרט? (גם לא אלה שזה אלה)

יופי דוווו! ../images/Emo6.gif

מזל"ט לך אורלנדו!! יאייייייי, עכשיו נוכל לראות אותו בעוד סרטים!
אוףףףףףף, אבל חוץ מטרויה, מתי הם כבר יצאו באמת?!

פרפר15

New member
אז בואו נעשה סיכום קטן אוקיי

הוא הולך לצלם את : 1.ממלכות גן עדן 2. גן עדן ( אבל איני בטוחה שכך קוראים לסרט) 3. שודדי הקאריביים 2 4. אליז'בט טאון 5. בושם הנה הלכה החופשה של אורלי

OB4ever

New member
איזה בן אדם מצליח!!

לסרט השני שאמרת קוראים: חוף מבטחים (HAVEN)

OB4ever

New member
אאא..

והוא סיים כבר לצלם את חוף מבטחים!! חיחי..איך אני מחכה שהכל יצא כבר!!

p r u d e n s

New member
יש לו סרט../images/Emo182.gif|מרי|

"קלזיום קיד"?! כאילו, "ילד הסידן"?... או הברזל, או מה שזה לא יהיה? הממ... נגיד שזה יהיה על ילד רובוט כזה כמו ב-AI ("אינטליגנציה מלאכותית
) אבל הוא יהיה עשוי משיניים של אנשים אז תהיה לו מנת יתר של סידן. אורלנדו בלום בתור הדוקטור שיצר אותו ינסה לעזור לו ולהפוך אותו לילד אמיתי, ללא הצלחה. בסרט יסופר הסיפור הנוגה על החיים בצל הסידן. קאמינג אפ-נקסט קריסטמס.

ThisIsJustME

New member
חחחחחחחחחח אבל לפי מה שאני יודעת

קלציום קיד (ילד הסידן) הולך להיות על אחד שמחלק את החלב בבוקר או משו כזה והוא מתחיל להתאגרף אלא אם כן שמאיפה שקראתי את זה ממש לא יודעים מהחיים שלהם
חחחח

OB4ever

New member
זה באמת

על ילד שמחלק חלב ואז הולך לאיגרוף בגלל בילבול הוא מגיע לתחרות העולמית לאגרוף.....

p r u d e n s

New member
אני מאמינה לכם../images/Emo182.gif|מרי|

אבל ילד שעשוי משיניים...לא נשמע מעניין?

OB4ever

New member
חח..הרגת אותי!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

OB4ever

New member
סיימתי

לבנו תאתר שלי על אורלנדו...חוץ מגלריה שתעלה שבוע הבא..... א....אם קורה מצב שהאתר לא עולה לכם זה מכיוון שזה דרך גאוסיטיס (אתר לחובבים) אז אם קורה מצב כזה תחכו ותעלו לאתר אחרי שעה..... תהנו

מזל טובבבבבב!!

מזל טוב על פתיחת האתר! למרות שכבר ראיתי אותו פחות או יותר (אלא אם כן שינית אותו קצת...).. ותפתחי את הגלריות מהר!! כמו שאמרתי, אל תשימי את כולם באותו זמן, תעלי חמש תמונות לשרת, תשימי וזהו, תשימי עוד חמש תמונות בשבוע שאחרי... הקיצר, עדיף קצת תמונות בגלריה בלי תמונות בכלל-או נהיה יותר פתגמיים, עדיף ציפור אחת ביד מאשר שתיים על העץ!
חיחיחי ואיזה מגניב שהוא סיים כבר לצלם את HAVEN.. איך קוראים לזה בעברית שוב?
(אני ילדה עם זיכרון קצר טווח *מאוד*)

חחחחח תודה! ../images/Emo6.gif

המ............... רגע, מה אמרת? איך קוראים לזה?!
סתאאאאאם, חח אני יכולה חוצמזה לקרוא שתי שורות למעלה שכתוב חוף מבטחים!

למעלה