רשמי: XP SP3 - דף ההורדה

• פותח הנושא ypm
  • פורסם בתאריך

ypm

New member
החל מאתמול ה XP SP3 נכנס ל Windows Update

בינתיים אין ל 64 ביט .

Y. Welis

New member
64 ביט זה בעצם שרת 2003

רק עם מימשק של XP, כך שהעידכונים שלו מתאימים גם לה. אגב זה, תחנת עבודה משרת 2003 (או 2008 החדש) היא דבר מאוד נחמד, למי שלא צריך משחקים.

טרמפיסט

New member
מה עם Hebrew-Enabled?

אני תמיד מתבלבל.. המערכת נחשבת לצורך הורדה כזו כמערכת באנגלית או כמערכת בעברית? (יש לי בפינה כפתור Start אך המערכת תומכת בלוקליזציה עברית)

ypm

New member
אם יש לך START זה אנגלית

למי שיש "התחל" לרוב זה עברית... אך לחלק מהמשתמשים מותקנת חבילת שפה MUI קישור לתמונה להמחשה - |תלינק|http://213.8.106.62/windows/win/images/mui_xp_08.jpg|סלינק| בכל מקרה אם ה SP לא מתאים לממשק השפה,זה לא יתקין .

ypm

New member
תן הסבר ... מדוע ולמה

אם לא מסירים זה יתקין ויגרור בעיות או שלא יתקין ?

RoyBO

New member
יש לי 3 מחשבים עם XP +MUI

אחד מהם נייד אבל לא קשור. במחשב עם MUI דרך שירות העדכונים העדכון נכשל ולא הבנתי מדוע, הורדתי את העדכון בגרסה עברית והוא לא הותקן- "שפת המערכת אינה תואמת" או משהו בסגנון, הורדתי את SP3 בגרסה אנגלית, התוצאה "SP3 לא יכולה להיות מותקנת על MUI, אנא הסר את KB925877 והתקן מחדש". הסרתי התקנתי הכל עובד בסדר בכל המחשבים ולא צריך להתקין עוד משהו מעבר.

ypm

New member
אה, סבבה, אז מיקרוסופט עצמם מעדכנים את המשתמש

RoyBO

New member
יש לי שאלה שקשורה

הורדתי עכשיו XP PRO משולב כבר עם SP3 כדי שיהיה לי למקרה הצורך יש לי גם דיסק MUI בעברית השאלה אם אחרי התקנת XP הזה אוכל להתקין את הMUI שברור שהוא מיושן, השאלה אם זה יהיה תקין הכל (בעקבות הסיפור שכתבתי ממקודם, רק שהפעם זו סיטואציה הפוכה).

ypm

New member
לדעתי לא תיהיה בעיה

אני מניח שבמיקרוסופט חשבו על זה, הרי לא רק אתה משתמש ולא רק בישראל משתמשים ב MUI וב SP1 וב- SP2 לא היתה בעיה .

למעלה