רשמי מסע בסין

Doctor q

New member
רשמי מסע בסין

שלושה ימים כמעט ללא שינה מביאים אותי לעיירה מקסימה במחוז יונאן שבדרום סין, ליג'יאנג. עיר עתיקה, משוקמת להפליא, שמעניקה למבקרים בה תחושה של חיים בסרט|

guanyin

New member
כמה עולה עכשיו הכניסה

לפארק בריכת הדרקון השחור? (רחל - אל תתעצבני על התרגום בבקשה!!!)

GnomeBubble

New member
זה בסדר

גם לי סיפרו רק אחרי ששילמתי

guanyin

New member
שילמת?????

אני עקבתי אחר עצותיה של "המקומית", נכנסתי, וגרשו אותי מהפארק! אבל לחדשות הטובות: הפקחים כבר יודעים להגיד ticket!

GnomeBubble

New member
../images/Emo6.gif

בשלב הזה זה כבר כמעט מקרה אבוד. היה לי מקרה קרוב בג'וג'איגו שעשיתי כמו כל הישראלים הקמצנים ולא קניתי כרטיס לאוטובוס (ולקחתי אותו מהאמצע) ואז הסדרן באוטובוס ביקש ממני piao. הצרה היא שהבנתי מה הוא אומר מילולית (לא רק על ידי ה-common sense), אבל עשיתי את עצמי לא-יודע-סינית-תעזבו-אותי... לא נעים, אבל מצד שני, אני לא אוהב לתרום כסף לקרן "גרשו את המיעוטים ויאללה דיסנילנד", אז לפחות יש לי צידוק אידאולוגי, גם אם הוא קצת self-serving...

ranb3

New member
אני הצלחתי להכנס דרך הגשר השני מהצד

ואז תפסו אותנו בפארק עצמו והתחלתי לצעוק על זאת שהיתה איתי איפה הכרטיסים! ולמה היא זרקה אותם לפח ולא שמרה . כנראה שנבהלו מאיתנו ...וחסכנו כמה עשרות קוואי

נועיק

New member
לפני שלושה חודשים זה היה חינם

אבל רק אם באת לפני 7 בבוקר - חוויה נהדרת לשמוע את הצעקות המשחררות מכל הכיוונים לראות את אלו שקמו לטאי-צ'י וכל הדברים האחרים, או סתם הליכה של בוקר. וגם - אם הלכת לאורך הפארק עד שהגעת לשכונה חדשה, היא שוכנת על המים ואין שום גדר לעבור דרכה. אה, המחיר היה משהו כמו 30 יואן או אולי יותר, לא זוכרת (לא שילמתי...)

למעלה