רשמית הנדריקס שוחרר ממכבי. מקור: האתר הרשמי של מכבי.
D dark happy shadow Member מנהל 21/8/16 #1 300 אלף דולר לשחקן של קבוצה אחרת אני מניח שיש עוד כמה כאלה חוזים שמכבי עדיין משלמת לאנשי סגל ושחקנים שלא נמצאים במכבי היום ועוד כמה כאלה בעשור האחרון.
300 אלף דולר לשחקן של קבוצה אחרת אני מניח שיש עוד כמה כאלה חוזים שמכבי עדיין משלמת לאנשי סגל ושחקנים שלא נמצאים במכבי היום ועוד כמה כאלה בעשור האחרון.
א איינשטפן New member 21/8/16 #4 השאלה המרכזית היא האם ה 350 אלף שנחסכו יספיקו בשביל הבאה של סנטר מחליף איכותי יותר ומנוסה לא פחות? והאם יש למכבי עוד 400/500 אלף דולר להשלים כידי שזה אכן יקרה. גראנד קנריה עשו פה עסקה מעולה. לקבל את הנדריקס במחיר של שחקן ליגה לאומית בארץ.
השאלה המרכזית היא האם ה 350 אלף שנחסכו יספיקו בשביל הבאה של סנטר מחליף איכותי יותר ומנוסה לא פחות? והאם יש למכבי עוד 400/500 אלף דולר להשלים כידי שזה אכן יקרה. גראנד קנריה עשו פה עסקה מעולה. לקבל את הנדריקס במחיר של שחקן ליגה לאומית בארץ.
Y yanivya2 New member 22/8/16 #5 פארמר מקבל הקיץ פיצוי של 500 אלף דולר ממכבי על העונה הקרובה http://www.one.co.il/Article/16-17/2,0,0,0/275984.html ת'כלס היו אומרים לו להישאר עם הסגל הקיים השנה ולדעתי פארמר היה מפיק ממנו מטעמים.
פארמר מקבל הקיץ פיצוי של 500 אלף דולר ממכבי על העונה הקרובה http://www.one.co.il/Article/16-17/2,0,0,0/275984.html ת'כלס היו אומרים לו להישאר עם הסגל הקיים השנה ולדעתי פארמר היה מפיק ממנו מטעמים.
Y yanivya2 New member 23/8/16 #7 פארמר יקבל חצי מיליון דולר כדי לא לעשות כלום מי האידיוט שהכניס סעיף שחרור כל כך מנופח? שלא לדבר על רוצ'סטי שאין לו ביקוש כלל ללא סעיף שחרור...
פארמר יקבל חצי מיליון דולר כדי לא לעשות כלום מי האידיוט שהכניס סעיף שחרור כל כך מנופח? שלא לדבר על רוצ'סטי שאין לו ביקוש כלל ללא סעיף שחרור...
A aryeh201444 New member 24/8/16 #9 למה לדעתך? הרי אין חולק על היכולת והכשרון של פארמר. מה קרה לו בעונה שעברה? אני באמת לא מצליח להבין את זה...
למה לדעתך? הרי אין חולק על היכולת והכשרון של פארמר. מה קרה לו בעונה שעברה? אני באמת לא מצליח להבין את זה...
G geashono New member 24/8/16 #10 דווקא יש חולק על היכולת פארמר נמצא בדעיכה בשנים האחרונות,גם בטורקיה הוא היה רע. ובכלל אחרי תצוגה אנמית כמו שהוא נתן בשנה שעברה,לא היה שום סרט שהוא ימשיך.
דווקא יש חולק על היכולת פארמר נמצא בדעיכה בשנים האחרונות,גם בטורקיה הוא היה רע. ובכלל אחרי תצוגה אנמית כמו שהוא נתן בשנה שעברה,לא היה שום סרט שהוא ימשיך.
א אילן די New member 24/8/16 #8 וזה דבר חדש שקבוצות משלימות שכר כדי לפנות מקום בסגל? אם אני זוכר נכון, צסק״א השלימה כמליון יורו משכרו של פארגו.
וזה דבר חדש שקבוצות משלימות שכר כדי לפנות מקום בסגל? אם אני זוכר נכון, צסק״א השלימה כמליון יורו משכרו של פארגו.