רשמית - אני אמא לחיילת.

שלחו לי במייל

רשימה מה אישה רוצה מגבר- הרשימה באורך הגלות היתה רשימה נוספת בתחתית הרשימה מה גבר רוצה מאישה וזה מה שהיה כתוב: .... , תביאי את השלט"....

../images/Emo66.gif אני גם מחכה וגם מצפה...

ובינתיים כינסתי את הכלבים, האכלתי אותם, הפרדתי בין החתול שרב על טריטוריה עם "גבר" חדש שהגיע לשכונה, תירגלתי איך מתקשרים בסקייפ, וידאתי שהבת שלי כבר בבית, ארזתי עוד קופסאות של שאריות לבן, שלחתי את האופציונר עם הקופסאות + הכביסה הנקיה והמקופלת לבן, קראתי עבודה סמינריונית מרתקת ששלחו לי בשל השתתפותי כמתראיינת וגם הספיקותי לשלוח פידבק ראשוני. מה עוד? בטוח שיש כמה דברים שעשיתי בדרך וכבר שכחתי....איך במערה?

אממאא

New member
WOW - ממש אשת חייל... ../images/Emo106.gif

אני בזמן הזה הספקתי רק לעשות אמבטיה לאחת פיצקית, לרדוף אחריה עם גביע יוגורט, לספר לה סיפור, יותר נכון 5 התחלות של סיפור, לשים לה דיסק שירים ולהחליף כי לא טוב לה ה"מוקיקה" הזו.... ולהרדים אותה.... עכשיו אני מדפיסה הרצאה/מצגת לבעל, ותיכף נוטשת לטובת הספר...

סמדר בנ

New member
../images/Emo140.gif טנצר

אתה מראה לנו דוגמא של תכונה גברית נוספת: חסכון במילים... מה שאנחנו הנשים בד"כ נאמר ב-10 משפטים מסובכים אצל הגבר המצוי יסתכם במילה אחת או שתיים. למשל: אם שואלים אותי על הבת בצבא אני מספרת מה היא אמרה, איך התנאים, איך המדים, איך מצב הרוח, מתי צלצלה, מתי היא יוצאת, מה אורך הקורס. שיחה עם בעלי בנושא: "נו איך הבת?" תשובה "בסדר גמור" (שתי מילים!!!...) אגב, איפה עציון?

אימשל2

New member
אחרי שגמרתי לנגב את הדמעות

שזלגו לי מרוב צחוק והבעל הוזעק כדי לצחוק יחד איתי, חשבתי על הענין ברצינות. למרות שאני אוהבת להציג את הדברים באופן דומה, אצלנו בבית יש דוגמאות בולטות של מיגדריות חוצת גבולות. האבאשל2 דווקא עונה לסטנדרט שאושיקו הציג. מצליח לחלק קשב בדיוק באותה הרמה ולנווט גם באיכויות דומות. מצד שני הוא בהחלט זה שחושב עם הראש. אני זו שחושבת קודם כל אם הבטן וגם מנווטת פנטסטי מאותו המקום בדיוק - מהג'ירוסקופ שיש לי שם, כנראה. אני זו שאחראית על מולטי-טסקינג אבל גם זו עם החושחש הטכני (למרות שהוא זה שמהנדס בכמה מקצועות עם תארים מתקדמים). לעומת זאת, השריונר זה שהוא לא טיפוס של סיירת וחלוקת הקשב שלו דומה להפליא לזו של אישה ממוצעת, הוא בעל יכולת ניווט מדהימה וכישורים טכניים מעוררי התפעלות אפילו אצלי. גם אצל הבת יש ערוב תחומים, היא "בן" בהרבה תחומים ו"בת" קלאסית בתחומים אחרים. רק הצנחן, אני חושבת, מתאים לסטראוטיפ הגברי באופן קלאסי בלי חריגות ניראות לעין.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif, גבר שמודה, זה גבר ../images/Emo70.gif

קראתי וראיתי את בעלי מול העיניים. הוא גם מאלה שמודים, הוא אפילו מודה שנהגות טובות יותר מנהגים, אבל אין מצב שאני אנהג כשהוא יושב לצידי

אממאא

New member
הזכרת לי קריקטורה שקיבלתי פעם....

ורצתי מהר לחפש אותה בנבכי המחשב... אז ככה הנשים נראות...

אממאא

New member
כמובן שאין הכוונה למראה, אלא

לריבוי הידיים והרגליים וחלוקת המשימות...

למעלה