רשמית אלמנה

rrr66

New member
רשמית אלמנה

אתמול בבוקר הייתי במשרד הפנים ביקשתי תעודת פטירה , נתנו לי את התעודה ואוטומטית הוציאו לי ספח חדש שבו כתוב אלמנה. לא ציפיתי לזה, הרגשתי מוזר ששמו של בעלי נעלם מתעודת הזהות שלי.

פשו שי ת

New member
בוקר טוב rrr66

לצערינו אלו דברים שחייבים לעשות אני הייתי בהריון כשזה קרה ובחודש 9 אמרו לי שאני חייבת להחליף את הסטטוס בספח בלית ברירה הלכתי ושיניתי ובאותו לילה ילדתי את הנסיך המקסים שלי בהצלחה בהמשך שולחת לך חיבוק גדול חגית

פנדונת

New member
נעים להכיר ../images/Emo24.gif

הרבה זמן לא נכנסתי לפורום..... פעם ראושנה שאני רואה כאן מישהי שגם התאלמנה בהריון
נעים מאוד, אני פנדונת

זה מצב משפחתי

שאליו נכנסת ביום שהמנוח נפטר, עכשיו זה רשמי אצלך בתעודת הזהות כי במחשב זה רשום כך מזמן , העדכון של המערכת הממוחשבת נעשית מידיית בהוצאת רשיון הקבורה , אני בטוחה שהכאב רק התחדד שמחקו את שמו מתעודת הזהות שלך אך במציאות הוא נשאר בלב ובזכרונות שלך לעד הוא שומר עליך מהשמים , מביט בך ודואג לך משם , שולחתץ לך ים של כוחות להתחזק מבפנים כדי שתוכלי לעזור לילדים לגדול כילדים נורמליים ושמחיים כמו כל הילדים

SABI123

New member
בוקר טוב

לי היתה אותה הרגשה כשקיבלתי את הספח ישבתי דומעת מול הפקיד והוא מיסכן לא ידע מה לומר, את עוד תחווי דברים דומים וזה תמיד כואב ומעיק , אני כל כך מבינה אותך אבל כמו שכולם אומרים את צריכהלהיות חזקה למען הילדים.

מיק41

New member
הרגשה מוכרת.....

כן.... כולנו עוברים את זה ומבינים על מה את מדברת..... אני שאלתי את הפקידה: " אני חייבת?" ממש לא רציתי למחוק את שמו ולשנות את הסטטוס שלי. אני שמה את הספח בת.ז. שכלפי חוץ רואים את השמות של ילדיי. שולחת לך חיבוק חזק מיכל

למעלה