רשמים..

רשמים..

היבהוב אש מבליח במרחק. פנים מטושטשות חולפות. אהלןןןן גדול, חיבוקים. עטפתי ונעטפתי. עוגות החול מוכנות. הבירות, הפיצוחים, מוסיקה. רסיסים נמהלים באימוני סמיכה, שערות אש נמהלות בחיוך ענקקק.. צלליות זוגיות נעלמות במרחק, כולן יודעות לגעת, האושר פה לצידי, ממול הים שותק. והדרמה, כן הדרמה. חפושי טלפון בדיונות, צלצולים, גלגלים מתחפרים בחול, קרשים ואנשים. אוי, אתם מ ק ס י מ י ם. זאב ברגע של פתיחות (מהולה בטעות לוגית).

האבדה נמצאה !!!!!

אז כמו שאמרתי כמובן שאכלתי סרט על הבוקר עם איבוד הפלאפון. הוא כעס נורא וכמובן שזה היה יופי של תירוץ למה אני לא צריכה ללכת למפגשים של הרשת. בקיצר הוא והחבר שלו הלכו למקום ותוך שניות מעטות מצאו את האבדה כמעט בריאה ושלמה - מי זה דרך עליו וניפץ לי את הזכוכית ??? יחד עם זאת הם מצאו גם מחזיק מפתחות עם מפתח..... מי איבד זה אצלי. שיהיה לכולנו סופשבוע של אושר הילה - תוהה איך היא מספרת לו עכשיו שהכסאות ים של השכנים נמצאים בכלל אצל החיפושית.

ענתי

הטעות הלוגית...

קצת היה לי מוזר, שהשמש בערב, לפני והשמש בבוקר, אחרי נמצאות באותו מקום... במערב אותי לימדו שהשמש זורחת במזרח... לזה התכוונת, זאב???

עיניים

New member
../images/Emo141.gif כמה אנרגיות,,,,,

כמה אנרגיות הבאתם לכאן, והן זורמות פה על המסך בין המילים, בין האותיות, בין החיבוקים והנשיקות,,,, והן זורמות אלי, ואני מתמלאת בהן סופגת אותן בגופי וכאילו הייתי עימכם,,,, התמונות מהחוף - מטריפות, אך רציתי רק להביא לכם תזכורת קטנה, כיצד נראה החוף הזה, אותו חוף בו ביליתם אמש והבוקר, כיצד הוא נראה לפני 60 שנה,,,, שבת לכולכם עם שיר בלב

האלי

New member
מנסה לזהות...

נדמה לי שהמקום המצולם נמצא קצת יותר צפונה מאיפה שישבנו. עוד זוכר את כרבולת שיחי הלענה והאשל הזו שהיתה שם פעם... שלך, האלי.

למעלה