רשמים...

רשמים... ../images/Emo13.gif

סיפור אינטרנטי רומני את מבינה ? במקום לקום מחר עם שנדביץ וללכת לעבוד בבניין...... מה אני עושה?, יושב מול המחשב ומקשקש ומה יהיה אם יזרקו אותי בחזרה לרומניה , מאיפה אני אשלם על הווילה שמריו ונולה גרים בה? הרי מה... מהבניין בקומה העשירית הלא גמורה תל אביב נראית כמו כפר רומני בינוני פלוס ולא חבל להפסיד את זה ? הרי לא כל יום רואים וחיים בכפר רומני פלוס ועוד מה , יש בו מכונים משהו משהו ולא יקר ואפשר לשתות אצל הטורקי בירה גם בשתיים בלילה ומה אני כפוי טובה מקשקש במחשב פנטיום בקפה אינטרנט באמצע הלילה במקום לישון ו...מחר..נו..שנדביץ וכל זה אוי ולא אמרתי כלום על השם שלי זה לא יפה ככה לדבר בלי להציג את האחד ביחד עם השני אז אני יאשק פועל חרוץ מרומניה לא חשוב מאיפה בדיוק רק מה שפה יש כמה בתים יפים של ישראלים שעוזרים לנו לכלכלה ( וקצת מקלקלים לכם את המדינה) קצת ויסקי טוב, בחורות והרבה כסף הרבה הרבה בזמן האחרון היה הרבה מאד ..... אולי 250 מליון בקזינו יא אללה סוף סוף דבוז´ק אחי סידר שיניים והתחתן תודה !! באמת תודה לבנק הישראלי עכשיו ממשלת רומניה שוקלת לתת פרס לפרסיה הבלונדינית שהביאה את הכסף ביחד עם אח שלה הצדיק שחזר לארץ שלכם כדי לקבל פרס על מפעלו ולצאת לחופש לכמה שנים כדי לשבת ולקבל דיור ואוכל על חשבון המדינה רק ככה הוא יוכל לכתוב את זיכרונותיו יא אלללההה כבר ממש מאוחר ונראה לי בסוף שאני מחר הולך לקופת חולים להוציא ...נו איך קוראים אצלכם לאותיות האלה בצבא: גימלים אני לא מבין למה הרי זה פתק הברזה אז למה לא ברזיות? אני יגיד לרופא שיש לי טחורים....מרוב ישיבה על הכיסא ליד המחשב אגב תגידי לי, מה זה כל דיבורים האלה ( שמת לב שאני יודע להגיד אגב( זה בגלל החברה האתיופית שלי...נולדה בארץ ויודעת טוב עברית אומרת לי כל הזמן חלאס יא מעפאן היא הסביר לי שזאת ברכה אתיופית לחתן לעתיד ואני ...איזה חתן סה"כ אני מחפש לבדוק אם יש לה נקודות חן בגוף ומה יהיה מחר עם שאר הקולגות ? מה ירימו בלוקים לבד? מה בלוקים...?.....אני עובד בטייח כל היום ימינה שמאלה למעלה למטה... אני אעבוד רק עוד החודש הזה ואחר כך נראה תגידי יודעת אולי איפה יש מכולת פתוח עכשיו ... אני צריך נקניק ולחם לבן , קצת זיתים וקצת חומוס ובקבוק קולה , שאחר כך אני שוטף וממלא מים קרים. אמרו לנו שאנחנו כמו ערבים . אבל זה לא נכון אנחנו רבים קצת רק מתי ששותים, לא כל הזמן, אז למה להגיד רבים? באים מרחוק לעבוד בשבילכם בבניין (חלק באים מכפר סבא וזה די רחוק בבוקר עם הפקקים) ואף אחד לא מעריך.....ככה זה.... תודה גברת, שלום גברת , איפה לשים לך אותו גברת....את הארגז עם הירקות הכוונה שלי ( דברי שליח חנות ירקות ממרכז פתח תקווה) יש יש טיפים .... אולי אני יעבור לתחום... כנראה לפני השינה אני יעבור באתר של בנות מרומניה אמרו לי שאחותי מצולמת שם אחרי שגנבו לה את הבגדים בחוף הים מסכנה יש שם טלפון אני צריך לדבר איתה שתחזור הביתה היא כנראה מתביישת טוב שיהיה לך הכול טוב אני עובר אתר ואחר כך הולך לישון לילה טוב ....אולי יהיה המשך....

למעלה