רשמים ראשונים מה-DOOOOOF

SmokeDMT

New member
רשמים ראשונים מה-DOOOOOF

טוב אז ככה: היה פסטיבל טוב. היתה אחלה הפקה. המוזיקה היתה לא רעה. האנשים יפים. ואני אפרט: אנשים: מדובר כאן בקהל של דוף + נספחים רבים, הרבה אנשים מצאו את עצמם לראשונה בפסטיבל טראנס ונהנו מאוד- הרבה אנשים שהגיעו עם חברים והיו איתם במאהל- אבל זרמו עם האוירה. היו המון בנות יפות ובגדול אוכלוסיה ברמה גבוהה. אנשים סבבה ביותר. מוזיקה: האמת, רוב הסטים לא היו לטעמי - אבל מי שאוהב פסיי וניסורים זכה לקבל אחלה שואו. אזקס סינדרום כצפוי היו אלימים ומשעממים (כמו במוקשה) דאבל אריאל נתנו סט מצויין- תקפו את הרחבה ובעטו לאנשים בראש. ארטיפקט היה הסט המאכזב של הפסטיבל ויהודה ואלי (Huda-G & Zombi) נתנו את הסט הטוב ביותר לדעתי- ביט פרוגרסיבי נקי וחזק, בלי ניסורים ושחיתות חתולים, סט שקיעה יפיפה עם נוף על הרי הגלבוע... הפקה: אין מה לעשות. כל הכבוד להם. הכל עבד טיפטופ פלוס מינוס: נכון שקפץ הפקק של המערכת פעם אחת (אבל גם בבום זה קרה) וזה בהחלט נסלח. הבר היה בן זונה, זול ואיכותי מאוד עם שירות מצויין (26 שקל לוודקה רדבול עם סטולי קריסטל? פינוק!) הרחבה היתה סבבה, אולי היה חסר טפטפות\ממטרות. גם בעניין התפאורה- אני יודע ומבין שלדוף יש את הקטע המינימליסטי, אבל עם כל הכבוד, הימים שבהם הפקתם מסיבות קטנות ל- 200 איש כבר מזמן עברו... בואו נסדר פעם הבאה טיפטיפה תפאורה לעיניים טוב? מהאוכל של הפסטיבל אכלתי פעם אחת ולא נתקלתי בתופעת לוואי כלשהי, אפילו היה אכיל. בנקודה זו יש לציין שאת מרבית הזמן בפסטיבל העברתי בבישול, כך שלא ממש יצא לי לבדוק את האוכל של הפסטיבל לעומק. אני אכלתי אוכל משובח. משטרה: את הצלחת הפסיבל יש לזקוף בראש ובראשונה למשטרת ישראל. באמת כל הכבוד לאנשים במדים הכחולים, אשר היו שם ולא אמרו דבר. כל הכבוד ותודה. נרקוטיקס: אני לא בטוח שמנהלי הפורום ישאירו את ההודעה שלי אם אני אפרט.
בואו נאמר שזו לא הייתה הבעיה, או בעצם, זו כן היתה הבעיה. מי שהבין הבין ומי שלא - יבין כשיגדל. אוירה: היתה אוירה מושלמת לפסטיבל. כמובן כמו כל פסטיבל יש חרושת שמועות על משטרה ועל סמים ועל אמנים שביטלו והכל - אבל לאורך כל הפסטיבל מצאתי את עצמי יושב שוב ושוב בחברת אנשים שהכרתי אך הרגע בשיחת חברים המלווה בשיחות נפש עם בני. דוף, כל הכבוד ותודה על הכל. סביר להניח שנתראה גם בשנה הבאה.

SmokeDMT

New member
יכול היות

שאף אחד פה לא היה בדוף חוץ ממני ומירה?

MIR A A

New member
בישולים..../images/Emo21.gif

גם אני העברתי מלא זמן בבישולים נפתח בפני עולם חדש.. לא ידעתי שאני מסוגלת.. ובקשר לכל העניין של המשטרה זה באמת היה קטע הזוי היה שם רחכוז עצום של שוטרים שפשוט היו לשם הפגנת הנוכחות.. היה ענן של עשן סמיך באויר ולו דווקה בגלל החפירות.... הם פשוט העלימו עין.. ובקשר לאוכל יצא לי לטעום מהקרפ והיה ממש טעים כל הכבוד להם.. הפקה מצוינת של אנשים איכותיים... יש לך תמונות מסקרן אותי לדעת אולי ראיתי אותך??

SmokeDMT

New member
אצלנו בתפריט

היה גווקאמולה, אורז בעוף ושום, סלט ירקות עם אבוקדו וגבינה בולגרית, קבבים תוצרת בית, כבד על האש, צ'וריסוס, מלר קבבים והמבורגרים מעפנים זוגלובקים כאלה, כנפיים בכלמיני מרינדות... והיה גם בר: אבסולוט, סטולי וניל, סטולי קרנברי, מבחר יינות, עראק ג'ין וייגרמייסטר... אוף... קשה לחזור לשיגרה!

MIR A A

New member
אוכל../images/Emo127.gif

וואו ואני חשבתי שאנחנו השקענו עם האורז והשזיפים... נראה שנהנתה....

Eyedan

New member
וואלה אחי אני שמייח שנהנת...

אני לא הגעתי משום מה כנראה שאני עדין לא צריך להגיע לפסטיבל הזה. אבל אולי בשנה הבאה אני כן אהיה שם. שמייח שנהנת ות'אמת שצפיתי לזה כי דווף יודעים להפיק פסטיבלים והם מוכחים לנו את זה שנית שוב.

xofer

New member
הדבר היחיד שהיה שווה שם זה

KUKAN DUB LAGAN. לא, לא הייתי שם.

SmokeDMT

New member
הם באמת נתנו אחלה סט!

בכלל היו הופעות צ'יל \ דאב \ ברייק לא רעות

Eyedan

New member
*הוא...

קוקאן דאב לאגן.. איתי אחלה בחור עושה מוזיקה מצויינת...

Eyedan

New member
איתי מוסר לך תודה ../images/Emo13.gif

ספרתי לו שאנשים נהנו בסט שלו.. itay(Kukan-DuB-Lagan)Life Is nICE אומר/ת: תמסור להם תודה רבה מאוד בשמי אחי?

SmokeDMT

New member
בדיוק התכוונתי לבקש... ../images/Emo6.gif

אבל אם כבר מסרת לו... תודה גם לך הוא נתן אחלה סט.

Eyedan

New member
כן גם חלק מהעניין..

הוא עושה גם צ'ילאווט וגם טראנס.. בקרוב משתחררים לו קטעים חדשים.. באמת איכות והאתר שלו צריך לעלות בקרוב גם כן אחלה אתר: http://www.kukantaiko.com/ אגב אם אתה\אתם מעוניין ערכתי אותי ראיון ויצא אחלה מאוד נחמד אם תרצו אני אפרסם קישור..

חלסן

New member
היה באמת ממש טוב

פסטיבל ברמה... אין מה להגיד .. אומנם אני בתור בנאדם מהשורה שלא מיתעסק עם המוח שלו מצאתי אותו מעייף מאד... וככה גם הרבה חברים . הם פשוט נתנו שם טראנס ללא הפסקה כל היום מהבוקר עד הערב רק בין 12 בבוקר ל4 בצהריים היה שקט, אבל אז חפ ואי אפשר לישון. המוזיקה בהחלט היתה טובה, אבל בלילה הראשון היו חריטות, ממש חריטות צלילים ישנים אפילו של אזאקס סינדרום, וREGEV היה ממש לפנים. בלילה השני היה מוזיקה טובה יותר לדעתי, דאבל אר אי אל היו לא רעים ובכלליות היתה אווירה שמחה יותר ברחבה. מה שכן באמת היו צריכים לעשות את הרחה כמו שנה שעברה על דשא, האבק די הציק ו"תיקרה" מעל הרחבה לא עזרה לו להיתפזר. האוכל והכל היה לא יקר כל כך (צאי ב6 שקל זה מה שאני קניתי) משמע שהסטלנים שם לא קפיטליסטים כמו ברייב. לפי מה ששמעתי שם העלות של כל ההפקה היתה רבע מיליון ולפי חישוב שלי, הסטלנים לא היו חייבים להיות קפיטליסטים, חח. זהו זה.

למעלה