רשמים מyes oh

Don Nirtin

New member
מעצבנת את

כבר חשבתי שתכתבי משהו על הערוץ ולא תשאלי אותנו..... בכל מקרה, את הרושם הסופי אסגור עם LUCK ביום... חמישי. וזהו. מחכה לעמוק באדמה

svety

New member
בקושי יצא לי לראות!

בינתיים ראיתי רק את The Killing, וכל השאר מחכה לי בסבלנות ביס מקס

Don Nirtin

New member
הנה, את יכולה לכתוב על דה קילינג!

אני אכתוב על הכל כשאגבש דעה קצת יותר טובה על פרק 2 של כל סדרה חדשה (וגם ישנה- ראה ערך אפיזודס). בינתיים 2 סדרותירדו לי- איך להצליח באמריקה (יותר מדי בלה בלה בלה ללא מטרה) ו-משועמם (כפי שהשם הזה מעיד על התוכן שלה...... לפחות היה לנו קצת איזכור ישראלים בפרק הראשון)

slcpLAW

New member
מתי עמוק באדמה??

היה אמור להתחיל כבר לא? בכל אופן בינתיים רק שמתי בהקלטות, אבל ידוע כבר שHBO זו גאונות לשמה ולכן אני מצפה להרבה טוב מהערוץ הזה... וסופרנוס מההתחלה כבר אמרתי ?

LeRanch

New member
אני ממש נהנה

יש לי מה לראות בכל יום מלבד יום ג' (והמצב ביום הזה זהה בכל הערוצים, מעניין למה
). בוס - אחרי שני פרקים (ובידיעה זו גם ככה עונה קצרה) - סדרה ממש נחמדה, קלסי גרמר בתפקיד ממש טוב. המתים המהלכים - מהעונה הראשונה ממש לא התלהבתי אבל פרק הפתיחה של עונה 2 היה נהדר ואני מקווה ששאר העונה תהיה כזו. מוארת - כבר אמרתי שזו פשוט סדרת פאן שמעבירה חצי שעה בסבבה. לורה דרן משעשעת. The Killing - נפלאה, מותחת, מרתקת, מסקרנת וכל קומפלימנט אפשרי נוסף יהיה נכון לגביה. הומלנד - מרוב שהיא מצוינת לא יכולתי לחכות לשידור ביס אז אני כבר בפרק 8 עם כוונה לסיים את העונה בימים הקרובים. פשוט סדרת השנה! תודה לאל גם על ההזדמנות להשלים סדרות מהעבר - הסופרנוס והסמויה - ממש אהבתי את הפיילוט של הסופרנוס, ו-2 הפרקים של הסמויה משבוע שעבר היו נהדרים. אני ממש רוצה לראות כבר את Luck וספרטקוס: הנקמה, ומחכה שיעלו לואי ואימה אמריקאית, העונות החדשות של משועמם, פילדלפיה זורחת ואיך להצליח באמריקה, כמובן רומא שאני חייב להשלים!

is00

New member
בכנות... עשו ממנה יותר משהיא באמת.

קודם כל, אני רוצה להגיד שנמאס לי מאותם אנשים שחושבים שסדרה חייבת להיות מצוינת אם היא סדרה של HBO. תסלחו לי, אבל ב- HBO אפשר למצוא גם לא מעט זבל, ורק בגלל ש- HBO כביכול "נאורה" יותר ונועזת יותר(מה שהיא לא עד כדי כך, אם יורשה לי לחוות דעה) לא הופך אותה לטובה יותר. ואגב, רק בגלל עירום(בעיקר נשי) ושפה גסה לא צריך להכתיר ערוץ כנועז יותר ואיכותי יותר. שנית... מרוב הסדרות החדשות בערוץ, שיצא לי לצפות בהן, לא ממש התרשמתי מהפרק הראשון שלהן(את "ההרג" עדיין לא ראיתי). האמת די התאכזבתי מהן, אבל אני בד"כ צופה ב- 5-6 פרקים ראשונים של כל סדרה חדשה לפני שאני מגבש דעה לגביה ומחליט אם להמשיך לדבוק בה או לא. מעבר לזה... אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות מ"הסופרנוס". לי לקח בערך 3 עונות, לפני שאמרתי - "טוב תודה, אבל לא תודה. זה בהחלט הספיק לי!" - אז היא ממש לא מעניינת אותי. ב"סמויה" רציתי לצפות, אבל בגלל השעות המאוחרות שהיא שודרה בהן בשידור חוזר לא יצא לי, ו...החלטתי שאני יכול להסתדר גם בלי לצפות בה. אגב, אני לא צופה ב"בוס"(העלילה שלה לגמרי לא נשמעה לי מעניינת מספיק), ולא בעונה 2 של "אימפריית הפשע". כנ"ל לגבי "בטיפול" ו"אפיזודס". לגבי "מזל", או כפי שיס העצלנים, שהחליטו להמשיך במגמת העצלנות שלהם שכבר אפשר היה לזהות בשם שהם נתנו לערוץ זה ולאי התרגום של THE KILLING לעברית, קוראים לה LUCK... אני לא חושב שאני בכלל אטרח לצפות בה כי... העלילה שלה לא נשמעת לי מעניינת מספיק בשביל לרצות לצפות בה, אבל לכו תדעו מה ייקרה עד יום חמישי...

yoavhi1994

New member
...

איזה סדרות אתה כן מחשיב כשוות צפיה? פשוט הזכרת כאן סדרות מהמוערכות ומושקעות(ולדעתי גם המוצלחות) שהיו בטלויזיה... אני לא רואה איך זה יכול להיות יותר טוב מזה... וחוץ מזה לא ראיתה את הסמויה, שהיא סדרה שממש לא כדי לפספס...

is00

New member
על איזה סדרות אתה מדבר מאלה שהזכרתי?

לגבי סדרות שאני מחשיב ששוות צפייה... ממה שיש כיום בערוצי הסדרות או מהשנים האחרונות? בכל מקרה אם אני אזכיר כמה סדרות מהשנים האחרונות אלו יהיו... "עמוק באדמה", שהיא בהחלט יצירת מופת. "האישה הצבועה", "חסרי בושה" האמריקאית ו"צווארון לבן".

yoavhi1994

New member
הסדרות

שאני מדבר עליהן הן הסופרנוס ואימפרית הפשע, ובכללי די ירדת על HBO שלדעתי הם הכי רציניים. במיוחד בחופש הפעולה שהם נותנים ליוצרי התוכניות שלהם(לפי הראיון עם דאסטין הופמן בשבעה לילות). דם אמיתי(הטראש הכי איכותי שאפשר למצוא), משחקי הכס, הסמויה, דור מזוין, טרמיי(מי שלא מכיר מפסיד את אחת הסדרות הכי טובות שיש), משועמם, תרגיע, קרניבל(שזכור לי כסדרה מעולה, אך הייתי צעיר), והפסיפיק. כל אלו הן סדרות שלדעתי הן הכי טובות בתחומן(ולא הכנסתי את אימפרית הפשע והסופרנוס). גם לא הזכרתי סדרות שנחשבות לטובות ולא ראיתי כמו אוז, דדווד, רומא וכו'... בקשר לסדרות שהזכרת: את הסופרנוס אני מבין למה אפשר לא לאהוב, אבל אימפרית הפשע מביא לך את הטוב ביותר מהכל. צילום, משחק, בימוי, כתיבה, עיצוב. הכל שם ברמה הגבוה ביותר. ואם יש לך בעיה עם דמויות שהן קצת קשות יותר לעיכול(נאקי תומפוסון, טוני סופרנו) אז הבעיה היא אצלך, ולא אצל הסדרה. זה לא אומר שאלו לא סדרות שמגיעה להן הערכה שהן מקבלות.

is00

New member
נו כל אחד באמונתו יחיה...

בכל מקרה ראיתי את כל העונה הראשונה של "אימפריית הפשע" ואחריה החלטתי שהיא פשוט לא מספיק מעניינת אותי כדי להמשיך לעונה השנייה. אני לא בטוח שזה היה קשור בכלל לדמויות הראשיות, "הקשות לעיכול", כפי שהגדרת אותן. היא פשוט לא היתה מספיק מעניינת, לטעמי, אז נטשתי. ולגבי "משחקי הכס"...היוצרים של הסדרה הרסו לגמרי את החומר המקורי ממנה היא באה(הספרים של ג'ורג' מרטין) ולדעתי הם הפכו אותה לגירסא חיוורת מלאה בפילרים מיותרים(בעיקר סצינות מין) של הספרים. לגבי "טרמיי"... נתתי לה 2 פרקים ונטשתי. היא היתה מ-ש-ע-מ-מ-ת מדי ולא עניין אותי בכלל מה ייקרה בה הלאה. יש מעט סדרות שמצליחות לגרום לי לברוח מהן כל כך מהר. "משועמם" היא סדרה די משעממת, אם נהיה כנים, אבל נחמדה, וזאת הסיבה היחידה שאני עדיין עוקב אחריה, אבל לא באדיקות. בגלל זה גם לא הפריע לי לשמוע שהיא בוטלה, כי... היא באמת לא סדרה ששווה לתת לה עוד עונה. האמת הופתעתי שהיא בכלל קיבלה עונה שלישית. מ"תרגיע" ראיתי כמה פרקים, ואז עוד כמה פרקים פה ושם ואז נטשתי אותה לגמרי. אני מצאתי את "תרגיע" כסתם סדרה נוירוטית, שלא ממש מצליחה להצדיק את שיוכה לז'אנר הקומדיה. כל שאר הסדרות שצפית בהן והזכרת... לא צפיתי בהן, אז אני לא מביע עליהן דיעה.

yoavhi1994

New member
חח

טוב, הטעם שלנו פשוט שונה לגמרי :) וידוי קטן:: את משחקי הכס לא ראיתי לגמרי, אלא רק כמה פרקים כדי לראות איך הם תרגמו את הספרים לטלוויזיה(איזה טוויסט! גם אני קראתי את הספרים!). כמובן שלא התלהבתי מאוד, כזה באמת קצת מחוויר ליד הספרים. אבל זה ממש לא היה רע. ולפי הביקורות וההגיון שלי, אני מבין שאנשים שלא קראו את הספרים יכולים להנות ממנה מאוד, מספיק כדי לשבח אותה כל כך(ומבחינה הפקתית, היא באמת ראויה לשבחים). אני יכול גם להבין את מי שלא יתחבר לטרמיי. אבל ראבק זאת סדרה מדהימה! מוזיקה מעולה, דמויות נהדרות ומגוונות, בימוי מיוחד, וכמובן בכתיבה החכמה. דיוויד סימון(הסמויה, דור מזוין) ממשיך להדהים(אותי לפחות). ללמרות שקו העלילה המשפטי יותר של הסדרה יכול להטיש, אבל זה גם מעניין וגם רק חלק ממגוון העלילות.

is00

New member
על איזה סדרות אתה מדבר מאלה שהזכרתי?

לגבי סדרות שאני מחשיב ששוות צפייה... ממה שיש כיום בערוצי הסדרות או מהשנים האחרונות? בכל מקרה אם אני אזכיר כמה סדרות מהשנים האחרונות אלו יהיו... "עמוק באדמה", שהיא בהחלט יצירת מופת, "האישה הצבועה"(או בשמה "האשה הטובה"), "חסרי בושה" האמריקאית ו"צווארון לבן". לגבי "הסמויה"... הייתי שמח לראות, אם היא היתה משודרת בשעות נורמאליות, אבל היא לא. לי אין VOD או מג'יק כדי לצפות בהן מתי שאני יכול.

slcpLAW

New member
מה שציינת

עמוק באדמה היא הסדרה הכי טובה אולי שנעשתה אי פעם... האישה הטובה אני רואה ואוהבת, אבל להגיד שהיא בלוול של איכות כמו הסופרנוס זה מצחיק קצת.... שאר הדברים שציינת לא ראיתי יש סדרות רבות שהן לא של HBO אני מעריכה מאוד, אבל דווקא לערוץ הזה יש נטייה לבחור בסדרות בעלות גוון מסויים של תסריט/צילום/סגנון שהם לא כמו שום דבר אחר, וברמה קולנועית ולא טלוויזיונית כמו שאר הסדרות. זה כמובן לא אומר שאין להם זבל בכלל בערוץ, אבל הסדרות הטובות שלהם לוקחות בהליכה כל סדרה אחרת.

is00

New member
טוב, הנה שאלה...

מה לדעתך עושה את "הסופרנוס" יותר טובה מ"האישה הצבועה", למשל? ואל תגידי לי שזה בגלל הצילום האיכותי או "ההרגשה הקולנועית"... כי זה באמת יהיה מצחיק. בכל מקרה, הסופרנוס, לטעמי היתה סדרה די משעממת, ובנוסף לזה שמו במרכז שלה בוס מאפייה רצחני, פסיכופט וקצת סוטה. אולי זה מה שגרם לי לא לאהוב אותה יותר מכל. אני באמת לא מתלהב מסדרות או סרטים שהגיבור שלהם הוא... איש רע(חוץ מ"דקסטר", שהוא משהו שונה לגמרי). זאת אולי גם אחת הסיבות להתרשמות המועטה שלי מ"אימפריית הפשע". את יודעת מה, אני אפילו אהיה קיצוני יותר... את "דדווד"" את מכירה? אם כן... לדעתי זאת היתה אחת מסדרות הזבל הגדולות ביותר ש-HBO העלו, אבל החליטו שהיא יצירת מופת. נו, כל אחד ודעתו.

snier1991

New member
ערוץ נחמד, אבל HBO הוא ערוץ בעייתי מבחינתי

הוא מתכתב עם הקולנוע של שנות ה-70 (אני בחיים לא אבין את החיבה המוזרה הזו לעולם המאפיות, זה כ"כ משעמם) ולרוב משעמם אותי. הסופרנוס, אימפריית הפשע, לאק, דדווד, רומא, הסמויה וכנראה שהיו עוד, הן כ"כ נפוחות מעצמן ויומרניות. אין עיסוק בבני אדם יש עיסוק בכל העולם ואחותו. ובלי קשר מעבר לעובדה ששואוטיים הוא ערוץ טוב יותר בעייני, הוא נועז הרבה יותר (וזה עובדה לא דעה). הוא לא צריך ציצים ואנשים רעים כדמויות ראשיות, הוא משתמש בבני אדם כמו כולנו ומשתמש בהם כחומר בידי היוצר. ועל אף הנאמר אוז, אהבה גדולה, קרניבל והקאמבק הן מהסדרות הטובות ביותר שראיתי בחיי

yoavhi1994

New member
אתה צוחק?

אין עיסוק בבני אדם? או שלא ראית חלק מהסדרות שדיברת עליהן, או שפשוט לא הבנת/הקשבת. וכמובן שעיסוק בבני אדם ממש לא סותר התעסקות במשהו גדול יותר. והחוכמה היא לדעת לשלב בין השניים, מה שסדרות שהזכרת בהחלט עושות(אימפרית הפשע, ובמיוחד הסמויה).

snier1991

New member
צודק, אם אני לא מסכים אז בטוח לא הבנתי

תתבגר. אימפרית הפשע עוסקת בעיקר בלהתכתב עם מיליארד דברים אחרים, הדמויות בה חלשות ולהוציא דמות מאד מסוימת הן נעות בין לא מעניינות לדברים שנראו כבר על מסך הטלוויזיה. על הסמויה אני לא אדבר מאחר ולא ראיתי עדיין מספיק ממנה (עד כה צפיתי בשתי העונות הראשונות) ואני די מחבב אותה על אף מגרעותיה הרבות והניסיון שלה לבקר את כל העולם ואחותו. זה לא סותר, אפשר לשלב בין השניים (אוז עושה את זה), אבל זה קשה מאד ולרוב מפספס את שתי העולמות

למעלה