רשמים מ The Snow goose

The West Star

New member
רשמים מ The Snow goose

טוב. נהנתי מאד מהדיסק עד כה [נקנה אתמול] ואני שומע אותו בלי הפסקה. אני מאד אהבתי את הקטעים ריידר ]Rahyder או משהו כזה..] וריידר הולך לעיר, והביצה הגדולה. פשוט קטעים אדירים! כל הריידירם יפים. וגם אהבתי את "אווז השלג" בעצמו. מאד מאד יפה! פשוט, מלודי, ומענין. אך הקטעים Sanctuary ו-Migration פשוט נשמים כמו מוזיקה של משחק מחשב! משהו חצי מפגר.. תמים במקצת.. נשמע כמו גורדי מטפס על השטיחים.. ממש לא אהבתי, וזה די קילקל את הרושם שלי מהאלבום. חוץ מזה, האלבום בסדר, חוץ מזה שיש כמה קטעים מעצבנים שחוזרים באלבום.. =\ טוב. זה לא היה כלכך מפורט.. אבל אני צריך לשמוע יותר כנראה. בכל מקרה. מתוך 10 הייתי נותן לו ציון של 7-8. תגובות?

RotemAss

New member
אלבום ענק!!

Rhayader זה באמת קטע עצוום, והפופולרי ביותר בדיסק (ושל קאמל בכלל נראה לי) הקטע האמצעי הFאנקי עם הסולו גיטרה פשוט גדול, איך שהם הצליחו להשחיל אותו באופן כל כך חלק באמצע השיר. ו- Migration באמת בעייתי.. חוזר על עצמו לאללה... אבל מה עם The Great Marsh? אדיר לדעתי ויש גם את Friendship הפשוט והחמוד... ידעת שהאלבום מבוסס על מחזה (השם המלא של האלבום זה Music Inspired by The Snow Goose)?

האלבום מבוסס על ספר

וכיוון שהסופרת לא אישרה ללהקה לקרוא לדיסק כשם הספר (רוסים סוציומאטיים....
) הלהקה הוסיפה את music inspirated by. בכל מקרה אלבום חביב ביותר, קליט ברמות על, בזמנו אהבתי אותו מאוד, מאז התקדמתי לאנשהו (לא ברור לאן) והוא לא ממש מושמע אצלי.

המממ....

אם אתה אומר אני מאמין לך, למרות שאני זוכר שזו סופרת עם רוסיה שכרגע שכחתי את שמה...

Nadavcat

New member
בלתי אפשרי...

אבל באמת (!!) בלתי אפשרי ! לשמוע את האלבום הזה בצורה של שיר שיר... זהו אלבום בפני עצמו... ואף שיר בו לא עומד לבדו... כל קטע משלים את השני... ורק יחדיו הם נסגרים (מעגלית) ויוצרים יצירת מופת ! בקשר לSancuary... אני לא יודע איך הגעת למסקנה שאליה הגעת... יש שם קלאסית מקסימה... ובכלל קטע מ ד ה י ם... לדעתי... אני הייתי נותן לו 10 מתוך 10 נדב.

The West Star

New member
אני יודע

שמעתי אותו כמעגל.. אבל הקטעים המסויימים שדיברתי עליהם פשוט עיצבנו אותי.. לא מתתי עליהם. טוב, היום אני אתמקד ואשמע את האלבום בניסעה ארוכה אז אני אוכל להגיע למסקנות טובות יותר.

epitaph

New member
השירים האלה...

הם בעיקרון קטעי קישור, וגם להם יש משמעות כלשהי בחלקם. בכל מקרה, אני שם לך כאן אינפורמציה על מה כל אחד מהקטעים אמור להביע (הופיע בגירסה האמריקאית של האלבום).

MajorWinters

New member
מסכים

חוץ מריידר וריידר הולך לעיר, אם תתן לי שם של רצועה אני לא אוכל לזמזמם בדיוק אותה. בדיוק היום שמעתי את הבוטלג של האווזה המלאה מהרויאל אלברט הול, היה נחמד, נחמד מאוד!

MajorWinters

New member
מסכים../images/Emo45.gif

חוץ מריידר שפשוט חורשים עליו בהופעות, אם תתן לי שם של קטע מהאלבום, אני לא אוכל לזמזמם אותו... זה פשוט הכל חלק אחד...

The West Star

New member
לאחר ניסעה של שעתיים

שהאזנתי ליצירה הזו. הבנתי אותה [את רובה] ואני עכשיו יותר קשור אליה, למרות שאחרי כלכך הרבה פעמים ששמעתי את זה, יש לי בחילה.. :S

epitaph

New member
ממש חרשת על זה, אה?

המלצה שלי, אל תיתקע רק על הסנו גוס בחרישה כי זה סתם ימאיס עלייך את האלבום מאוד מהר, ונסה את מיראז' של קאמל.

למעלה