רשמים מ"מכונת הזמן"
אז ככה,כמו שכבר הבנתם,קיבלתי אתמול את הדיסק(ים),וכצפוי,משעה 11 עד שעה 4 אתמול,חרשתי עליהם.עשיתי הפסקה לשעה,והמשכתי מ-5 עד 9.ככה ששמעתי את כל השירים פעמיים. כשהזמנתי את הדיסק,הרבה חברים שאלו אותי למה אני מזמין אותו כי כבר יש לי את השירים שלהם שנמצאים בדיסק.תשובתי היתה:"שבו בשקט,מה אתם מבינים...")
ובאמת,לא התאכזבתי.קשה להתאכזב מהלהקה שלך שנותנת ממיטב שיריה ברצף ועל רקע קהל משולהב.בהרבה שירים משינה גם האריכה את השירים הרגילים(אין מקום אחר,בדרך אל הים..) ובסה"כ ניכר שהפסדתי הרבה שהחמצתי את הופעת הפרידה...
בסך הכל ניתן להגיד שאחרי פעמיים ששמעתי את כל השירים מההתחלה עד הסוף,היו מס´ שירים שהביצוע שלהם בהופעה היה דיי מאכזב. לדעתי,"פוליטיקה",ברחובות שלנו","אהובתי",אנחנו שניים",ו"העמותה" יותר יפים בגרסאות המקוריות. אבל היו הרבה מאוד שהרשימו אותי יותר מבגרסא המקורית.למשל,קטע המעבר בין הפתיחה לבין "להתראות נעורים" פשוט מדהים.עוד שירים שיותר נהנתי לשמוע אותם בהופעה:"אחכה לך בשדות","מכונית",גברת שרה השכנה","נגעה בשמיים"(האקורדיון פשוט מדהים),"שלח לי מלאך","שלג צח",ואיך אפשר בלי,"תחזור תחזור" עם קטע הסיום המרגש והמדהים. דבר אחרון,אם הייתי יכול,הייתי מחליף את "בנות הים" ב"רני בפריז",וגם את "מילים ועוד מילים" באכזבה או שלמונזה.אבל לא נורא,גם השירים האלה ממש טובים וחוצמזה כמעט כל הביצועים מושלמים וזה שווה הכל. ואגב,אתם יודעים האם הדיסק הוקלט בהופעת הפרידה האחרונה או במסגרת כמה הופעות סיום?
אז ככה,כמו שכבר הבנתם,קיבלתי אתמול את הדיסק(ים),וכצפוי,משעה 11 עד שעה 4 אתמול,חרשתי עליהם.עשיתי הפסקה לשעה,והמשכתי מ-5 עד 9.ככה ששמעתי את כל השירים פעמיים. כשהזמנתי את הדיסק,הרבה חברים שאלו אותי למה אני מזמין אותו כי כבר יש לי את השירים שלהם שנמצאים בדיסק.תשובתי היתה:"שבו בשקט,מה אתם מבינים...")