רשמים מ"מכונת הזמן"

N a V e

New member
רשמים מ"מכונת הזמן"

אז ככה,כמו שכבר הבנתם,קיבלתי אתמול את הדיסק(ים),וכצפוי,משעה 11 עד שעה 4 אתמול,חרשתי עליהם.עשיתי הפסקה לשעה,והמשכתי מ-5 עד 9.ככה ששמעתי את כל השירים פעמיים. כשהזמנתי את הדיסק,הרבה חברים שאלו אותי למה אני מזמין אותו כי כבר יש לי את השירים שלהם שנמצאים בדיסק.תשובתי היתה:"שבו בשקט,מה אתם מבינים...")
ובאמת,לא התאכזבתי.קשה להתאכזב מהלהקה שלך שנותנת ממיטב שיריה ברצף ועל רקע קהל משולהב.בהרבה שירים משינה גם האריכה את השירים הרגילים(אין מקום אחר,בדרך אל הים..) ובסה"כ ניכר שהפסדתי הרבה שהחמצתי את הופעת הפרידה...
בסך הכל ניתן להגיד שאחרי פעמיים ששמעתי את כל השירים מההתחלה עד הסוף,היו מס´ שירים שהביצוע שלהם בהופעה היה דיי מאכזב. לדעתי,"פוליטיקה",ברחובות שלנו","אהובתי",אנחנו שניים",ו"העמותה" יותר יפים בגרסאות המקוריות. אבל היו הרבה מאוד שהרשימו אותי יותר מבגרסא המקורית.למשל,קטע המעבר בין הפתיחה לבין "להתראות נעורים" פשוט מדהים.עוד שירים שיותר נהנתי לשמוע אותם בהופעה:"אחכה לך בשדות","מכונית",גברת שרה השכנה","נגעה בשמיים"(האקורדיון פשוט מדהים),"שלח לי מלאך","שלג צח",ואיך אפשר בלי,"תחזור תחזור" עם קטע הסיום המרגש והמדהים. דבר אחרון,אם הייתי יכול,הייתי מחליף את "בנות הים" ב"רני בפריז",וגם את "מילים ועוד מילים" באכזבה או שלמונזה.אבל לא נורא,גם השירים האלה ממש טובים וחוצמזה כמעט כל הביצועים מושלמים וזה שווה הכל. ואגב,אתם יודעים האם הדיסק הוקלט בהופעת הפרידה האחרונה או במסגרת כמה הופעות סיום?

עטלף77

New member
הדיסק הוקלט בכמה הופעות

כתוב בחוברת באיזה הופעות. גל, שאתמול החזירו לו את מכונת הזמן ושיא הרגש

שלמונזה

New member
תתחדש!

איזה כיף זה להתלהב מהדיסק בהתחלה... בהמשך למה שכתבת לגבי השירים אז קודם כל השיר של עכשיו את בוכה אז זה ביצוע מהמם לעומת האלבום ששמה הביצוע פשוט מרדים... את בנות הים לא הייתי מחליפה בעד שום שיר (שום שיר מהמפלצות בעיקר...) אבל בעיקרון כל השירים שבדיסק היו במופע האחרון חוץ מאופטיקאי מדופלם שבמופע האחרון הוחלף ע"י רני בפריז, שבאמת חבל שהשיר הזה לא מופיע באלבום!!! וחוץ מזה שאת אכזבה ושלמונזה לא שרו בהופעות האחרונות ממילא (הם שרו אותם בכלל בהופעות? כי את זה אני לא יודעת) ככה שמראש אין סיכוי.. וזהו אמרתי את מה שרציתי...! העיקר שתהנה מדיסקים!

sherennn

New member
מסכיהמ עם שלמונזה...

בקשר לבנות הים..! איזה יופי! אממ... מה אני אגיד לך.. אהבתי את הדיסק... מסכימה עם ברחובות שלנו... לא ביצוע מי יודע מה
אני אישית הייתי מוכנה להוריד את רכבות.... אפילו שיש שם קטע ממש יפה... אבל מה אי בכלל מדברת.. אין לי את ה-2
טוב לא נורא!.... תהנה!
ו.. איפה כתוב בדיוק איפה ההופעו הוקלטו?

N a V e

New member
לא כתוב

כתוב שזה הוקלט במהלך סיבוב ההופעות "להתראות נעורים שלום אהבה".

sherennn

New member
מסתבר שלא..../images/Emo13.gif

גם אני ראיתי את המקום שבו כתוב מה שכתבת...

N a V e

New member
off topic:

ראית את התמונה על העטיפה של הביצוע של "נגעה בשמיים"? יובל עם גיטרה איגי מלווה בקולות שלומי על הדרבוקה אבנר באקורדיון ומייקל בבאס מאוד אהבתי את התמונה.

sherennn

New member
כן!!!!!!

בכלל.. כמה מהתמונות פה ממש יפות...... איך איגי נראה שונה בתמונה שלו...
זה לא הוא! בכל מקרה... אחת התמונות שאני יותר אוהבת היא דוקא משיא הרגש... התמונה שבאמצע (כמובן... כי אין אחרות
) ממש יפה! בכל מקרה אם כבר מכונת הזמן... אני צריכה הסבר...(כמה שאלות קצרות) ב"בן במלך"... הבנתי שאיגי שר את הפזמון נכון? יובל שר איתו? וגם... יש את הסולו של הגיטרה... מי מנגן שם...??? לפי מה שכתוב בחוברת איגי לא מנגן על גיטרה... אבל בשיר עצמו יובל אומר משהו כמו "קבלו אותו - איגי דיין" כאילו שאיגי מנגן ושימחאו לו כפיים... (זה נשמע נורא עלוב - איך שאני מתארת את זה..) לא משנה.. אז אם אתה יודע.... אה ו... המלצה: ממש ממליצה לך לשים את הדיסקים בקופסא לדיסקים ולא בעטיפה הזאת.. כי הם כל הזמן נופלים...(מחשש לנזק כבד
)

שלמונזה

New member
לגבי בן המלך

יובל תמיד מציג את איגי לפני בן המלך, הוא אכן שר את הפזמון, וכמובן את התופים (פשוט גדול במופע האחרון!!!). בהופעות כיום של יובל ואיגי (למשל בבארבי שהייתי) איגי שר את כל השיר הזה לבד...

sherennn

New member
כן...אבל..

גם (נראה לי) ששם בבן המלך אין תופים...אבל יש הרבה סיכוי שאני טועה.. וגם הוא מציג אותו אחרי (באמצע) שיש את הסולו גיטרה... אז....?

שלמונזה

New member
בבן המלך יש תופים!!!

את צריכה לראות את ההופעה האחרונה בהחלט! איגי יושב ליד יובל ושר, אח"כ הוא הולך בחזרה לתופים עושה עמידת ראש ואח"כ הוא מתופף בשיא המרץ!!! זה ממש בסוף הקטע של התופים. לגבי הגיטרות, לא יודעת! איגי לא מנגן גיטרות.

sherennn

New member
צריכה, רוצה...

אבל ערוץ 33....... בכל מקרה אנחנו מדברים פה על מכונת הזמןןןן לא משנייי!

N a V e

New member
יש תיפוף

בסוף השיר,בפיזמון האחרון. אגב,אני חושב ששלומי על הגיטרה.

למעלה