רשמים מן המפגש

רשמים מן המפגש

יש לשער שרשמי הן סובייקטיביים מעצם היותי חלק ממנו ולא כמשקיף מן הצד ואני מקווה שרשמי ייצגו למרות הכל את דיעותיהם של האחרים א.תודה לפטישון על היוזמה והתיאום כולל אירגון הסעים לכולם. ב.לא היה שמץ של זרות וחוסר תקשורת בין האנשים השונים שלרובם זו ההכרות חדשה ראשונה ג.פערי גילים לא הורגשו כלל ד.מצב הרוח היה גבוה וכמעט כולם השתתפו בריקודים ובקריוקי ה.המפגש היה נקי מסוטים וטרדנים למיניהם המפריעים לנו דרך קבע בצ`ט ובפורום. ו.הורגש חסרונם של גברים ונשים,בעיקר מפורום נשואים נשואות אשר בולטים בהופעתם באינטרנט ואשר משיקולים אישיים שלהם בחרו להשאר באלמוניותם או שסיבות אישיות אחרות הכריעו את הכף אצלם לוותר על האפשרות להפוך מחברים וירטואליים לאמיתיים. עד כאן העובדות היבשות ועכשיו אפשר לעבור לתחושות האישיות: מתחילת השתתפותי בפורום ובצ`ט החלטתי שהמדיה הוירטואלית תשמש עבורי רק כאמצעי להשגת המטרה האמיתית-יצירת הכרויות חדשות אמיתיות כולל פעילויות כגון המפגש וכולל פעילויויות אחרות אשר ניתנות ליזום בהתאם לאופיו של הפורום ואיכות מרכיביו האנושיים.מתוך קו מנחה זה התמקדתי ביצירת קשרים עמוקים יותר עם מספר נפשות והעדפתי גישה זו על צ`טים רדודים בסגנון מה נשמע ותו-לא. המפגש למדני שני דברים:א.מי שהכרתי קודם לכן וירטואלית לא הפתיע לטובה או לרעה מה שמלמד שבמהלך ההכרות הוירטואלית עשיתי שעורי בית כראוי והצלחתי לתהות על קנקנם החיצוני והפנימי של ידידי במידת דיוק כמעט מקסימלית ואני מאושר לגלות שאף אחד מידידי לא ניצל את הוירטואליות כדי להתחזות למי שאיננו (עשוי להיות שהמתחזים במילא נמנים אםפ אלה שלא באו ) ב.הכרתי במפגש נפשות אשר רק את שמם הכרתי אך לעולם לא החלפתי איתם מילה בצ`ט או בפורום ואף אלה התגלו כחבר`ה נחמדים המסקנה משני אלה שהפורומים שלנו מורכבים בעיקר מאנשים חיוביים ולפי האוירה ששרתה גם מאד פתוחים ומלוכדים. אין לי שום ספק שמי שלא הופיע למפגש שגה ושוגה בהבנת המטרה היסודית או שמא מלכתחילה מניעיו אחרים מן האמור לעיל וטוב לו בעולם הפנטזיות שמדיה זו יוצרת. למשתתפי המפגש יהיה קשה שבעתיים לסבול ההטרדות ,המריבות והאינטריגות שהינם ,לצערי,תופעות קיימות ובעיקר בצ`ט. מחכה כבר למפגש הבא ובינתיים אבסס הכרויות קיימות ואשמח גם באלה החדשות אשר תיקרינה בדרכי-ותודה לכל מי שמצאתי חן בעיניו וסליחה מאלה שאיכזבתי.

ארבל

לא אהבתי את הרמזים שמסתתרים מאחורי ההודעה שלך... אתה יודע לפעמים להיות מאוד ציני ומאוד פוגע... ליהי נ.ב. אני מאוד שמחה שנהנתם ועשיתם חיים והכי חשוב לא התאכזבתם...

למה אסור (או מותר) להביע דיעות לא מקובלות!!

לליהי! א.מדוע הבעת דיעה שאיננה מקובלת עלייך נכנסת מיד לקטיגורית הציניות? ב.אני מקווה שבגין הבעת דיעות לא נחסמים בפורום. ג.על ראש הגנב בוער הכובע וזאת לא הפעם הראשונה שמצאת בכתבותי רמזים שלקחת באופן אישי ולא בי האשם. האם גם הודעתי זאת צינית או שמא מתגוננת?

ארבל

א. לא זכור לי שאמרתי שאסור להביא דעות ב. אם אני לא טועה דעתך עדיין כאן ג. גם אני בן אדם וגם לי מותר להגיד שלא אהבתי מה שכתבת (או שאולי רק לך הזכות להביא דעה ולי אין את אותה הזכות...?) ד. היית מאוד ציני בהודעתך וחבל מאוד שלא שמת לב לכך ה. לקחתי באופן אישי כי כתבת באופן אישי כי לדעתך מי שלא היה במפגש הוא מתחזה או סתם לא לוקח את המדיה הזאת כמו שאתה חושב שצריך לקחת אותה... ו. הודעתך זאת היא גם צינית וגם מתגוננת מאוד כי התחלת ישר בהתקפה שהיא לא לעניין וחבל מאוד זה כל מה שיש לי להגיד בעניין. ליהי

לליהי וארבל

אני לא רוצה לחשוף כאן בפומבי את מה שארבל אמר לי בסוף הפגישה במוצ``ש בלי רשותו . אולי אמרתי את זה לליהי בצ`אט והיא לא הסכימה עם זה . -- אבל , שורה תחתונה : אני מבקש , מליהי וארבל, תפסיקו לריב . אולי תוותרו , תגיעו לעמק השווה . ואולי לא . אבל אל תיקחו את זה באופן אישי . לכל אחד מכם יש השקפה אחרת על הצ`אט . אני מסכים עם שניכם . ארבל צודק שהמיפגשים הם חלק אינטגרלי מהפורום ברשת ובצ`אט . אבל לכל אחד יש זכות לעשות מה שהוא רוצה ומרגיש, ובזאת ליהי צודקת . ישנם אנשים שרק מצ`וטטים בכל מיני חדרים , ולא רושמים הודעות פומביות בפורומים . לכל אחד יש זכות לעשות מה שהוא רוצה , בגבולות הסדר הטוב שצריך להיות בפורטל. __ לסיכום: תהיהו טובים ואמיתיים, ואולי כך יהיה יותר פשוט,יחסוך מריבות ,ויכוחים מיותרים,וכאבי לב. החיים גם ככה מסובכים. לילה טוב .

אתה גדול ארבל

כנראה מדבר מיתוך ניסיון . יש לי הרבה דברים להגיד , אבל אני חייב לטוס לעבודה . בוקר טוב . שבוע ניפלא לכם ..

עדיין נותרו כמה ספקות

בוקר טוב ארבל. קראתי את הדיווח העיתונאי ואת הפרשנויות לגבי המפגש של אתמול ושמחתי להיווכח שלא התאכזבת. יחד עם זאת, נותרו כמה שאלות פתוחות שהיה רצוי שתיתן עליהן דעתך במשדר הבא של ``משעל חם`` או ב``עובדה``. כמו לדוגמה, מהיכן אתה שואב את ההשערה כי המתחזים נמנים בין אלה שלא באו. או; יותר חשוב אולי - מי הם המתחזים. מה מאפיין אותם. מה מטרתם בהופעתם בצ`אט ובפורום, ומה כוונותיהם הנסתרות. שאלות נוספות שעולות מהדיווח שלך, ושבהחלט מעסיקות אותי כחייה וירטואלית טיפוסית הן מדוע רק למשתתפי המפגש יהיה קשה לסבול הטרדות ואינטריגות, ומדוע שיחות בצ`אטים שמתנהלות באופן פתוח הן תמיד רדודות. באופן אישי, מה אני אגיד לך... אני מאוד אוהב את הוירטואליות של הצ`אט, ואם כבר מפגשים, אני מעדיף אותם אחד/ת על אחד; או מקסימום שתיים על אחד... סקסופון

ועוד משהו...

אני גם מקווה שחלק מרשמיך הסובייקטיביים אינם משקפים את דעותיהם של האחרים.

ועוד משהו ארבל.....

אני מכירה אישית הרבה אנשים מפה שלא הלכו למפגש ותאמין לי שהם בכלל לא מזוייפים או מתחזים הם אנשים נפלאים אנשים מקסימים והם אנשים שרוצים לשמור על הפרטיות שלהם ובגלל זה בעצם הם נפגשים רק עם מי שהם רוצים . אני לא רואה פסול בזה. גם אתה לא צריך לראות את זה כדבר פסול. אני לא אוהבת מפגשים המוניים ואתה בדיוק יודע גם למה לא הגעתי . אז יש אנשים שיש להם סיבות , אתה צריך להבין ולא לעשות הכללות. שיהיה לך בוקר טוב ארבל שרון

phantom

New member
ארבל - תובע, שופט וחבר מושבעים

סלח לי ארבל היקר על דברי הבאים: מי אתה בכלל שתקבע מי כאן חבר אמיתי בצ`ט ומי לא ??? האם כל מי שהופיע למפגש הפך להיות חבר אמיתי רק בעצם הופעתו ? חבר אמיתי נקבע בדרך בה הוא מתנהג ופועל עם חבריו ולא בהופעה זו או אחרת במפגש. לגבי אותם אלו ``ששגו`` בזה שלא הופיעו כי אינם מבינים את המטרה האמיתית של מפגש - ובכן ידידי, אני כבר גולש בצ`טים שונים כבר ארבע שנים והשתתפתי במפגשים רבים של צ`טים שונים - מטרת המפגש הינו לפגוש את אותם אלו שאתה מעוניין לפגוש בהם ואם ישנם כאלו שאינך מעוניין לפגוש בהם אז אתה לא מגיע וזו זכותו של כל גולש וגולש. כל עוד אינך מונע מאחרים לבוא ולנהוג כפי רצונם אין הדבר פסול. לגבי ההטרדות - גם למי שלא הגיע למפגש קשה לסבול הטרדות - לא הפכת להיות מיוחד בנושא זה רק משום שהגעת למפגש, ובכלל אי-הגעה למפגש או הרצון להשאר אנונימי אינו פסול מכלתחילה. אז ארבל היקר - תעשה לי טובה, ואולי גם לעצמך, אל תשפוט את אלו שלא באו ואל תתנשא כלפינו כי אתה לא שווה יותר מהרבה שלא הגיעו ולא משנה מה היתה מטרת אי-הגעתם.

למעלה