רשמים ממסעדת "תמרה"

zambia

New member
רשמים ממסעדת "תמרה"

בוקר מצויין לכולם!! אתמול חגגנו אני וחבר שלי את יום הולדתי (אמנם קצת באיחור) במסעדת תמרה. אז ככה: האווירה נחמדה ורומנטית אם כי היה קצת רועש מידי לדעתי, המסעדה טיפה קטנה ולא מחולקת לתאים אלה שטח אחד פתוח עם הרבה מקומות ישיבה. מנות ראשונות: אני לקחתי כבד אווז ביין אדום וחבר שלי לקח קרפצ´יו טונה המנה שלי הייתה טעימה מאוד נימוחה בפה רק שקצת חרכו את הכבד אז המעטפת שלו הייתה קצת קשה - אבל לא נורא. הקרפצ´יו לטענת חבר שלי היה קצת אנמי בטעמו אבל בסדר (הוא הגיע בצלחת קצת שבורה בצד וזה לא מצא חן בעיני) הכל היה מלווה בלחם תאנים נפלא וחמאה. מנות עיקריות: פילה בקר ביין על מצע פירה ופילה בקר בשום ועשבי תיבול בתוספת של תפוחי אדמה מוקרמים - הכל היה נפלא טעים ואדום במידה הנכונה (אנחנו אוהבים מדיום). מנות אחרונות: פנקוטה קרמל ואגסים טרין גבינה ברוטב פירות יער אין מה להגיד - ממש טוב. לסיכום - מסעדה נחמדה, אוכל בסך הכל טעים, שירות מצויין - אבל לא וואוו...

yaron1

New member
zambia כתובת?

וחוץ מזה מעניין מה את אומרת על הטרנד החדש שאני נתקל בו רבות במסעדות, להגיש סטייק על מצע של פירה. מה לעשות אבל אני אוהב לאכול את הסטייק שלי ללא ציפוי של פירה עליו למה שלא יניחו ליד??)

zambia

New member
הכתובת של מסעדת תמרה

החשמונאים 95 תל-אביב אני מסכימה איתך לחלוטין עם הקטע של הפירה - לא כל כך לעניין לדעתי היתה שם גם סינטה ברוטב יין אדום מתובל - אבל לא ניסיתי...

yaron1

New member
../images/Emo51.gif zambia

אני מניח שהחניה שם באמצע היום לא מציאה גדולה!

למעלה