רשמים מטלקום 2004

invision

New member
רשמים מטלקום 2004

השנה לא ממש אהבתי אותה, כל הביתנים פשוט הציגו בצורה מועטת את מוצריה החברות וזה יותר הפנה לאנשי עסקים אשר באו לסגור עסקות בזול. הביתן של צה"ל וחיל התקשוב היה שווה בהחלט כל רגע בו, צילמתי תמונות שם כמו מטורף (אם מישהו רוצה תקריבים של מזל"ט לשלוח לחיזבאללה, בכיף
). וגיליתי שהצבא שלנו יותר מתקדם ממה שחשבתי, שמח שטעיתי
. ובנימה אישית יותר: 1. אלישע (מנכ"ל מוטורולה ישראל) מדבר יותר מדי מהר, שייאט טיפה את הקצב. 2. נטוויז'ן - פעם הבאה להשקיע קצת יותר בטופי שאתם מחלקים בבית שלכם, טופי בטעם לימון זה טריוויאלי ולא מצאתי את זה בביתן שלכם
נ.ב. ארז - לא אשכח ולא אסלח

זה היה בגני התערוכה ?

אם כן אז אחותי הייתה שם אתמול בטקס של המצטיינים. היא סיפרה לי שהיה שם הנשיא של מוטורולה (העולמי והישראלי), חיל התקשוב... אני לא אוהב סוכריות לימון! יחי טופי בטעם ענבים

ilsites

New member
גם אני הייתי ../images/Emo3.gif

היה נחמד סה"כ רק הבניין הראשון היה מעניין וגם קצת ליד המזל"ט וכאלה. אהבתי, אבל זו הפעם הראשונה שאני הייתי וכל הזמן הייתי לחוץ שלא יגררו לי את האוטו (כי חניתי בתחנת דלק ממול..
) יצאתי מפגר כי לא הבאתי מצלמה משום מה.. אפרופו נטויז'ן: לא היה להם שום דבר בביתן חוץ מאיזה 6 עמדות אינטנט. אני לא יודע מי השקיע יותר - נוקיה או מוטורולה. לנוקיה היית רחבה מאוד נחמדה, אבל מוטורלה הביאה איש שילך על הגג עם הראש למטה.. חח אינטאנט זהב הציע שחיות לחו"ל חינם.. אבל לי לא ממש היה למי להתקשר

למעלה