רשמים מהקלפי

• פותח הנושא razc
  • פורסם בתאריך
אכן סוס.

תודה על התיקון. אבל אני אמשיך לחשוב שהתכוונת לעצמך. אגב, את הקללות אתה מוזמן לשפוך על ראשך, כי הוא בהחלט ראוי להן. ועמוד בבקשה בדיבורך, ואל תמשיך להתדיין.

אהוד א1

New member
מישהו הבטיח לך ש"יהיה בסדר"? אפשר קישור?

לא הלך בדרכים אחרות שניסינו אז ניסינו את דרך ההתפקדות. אולי היה הולך אם היית מתפקד אבל הצלחנו להגיע רק לפחות מחצי מהטפסים הדרושים.אז לא, גם בדרך הזו זה לא הולך.

סורי, לא שמתי לב לתגובה.

לגבי מה שהבטיחו לי: חיפוש קטן בתפוז גילה שמישהו (מעניין מי...) שניסה באופן שיטתי לשדל להתפקדות. קח מקבץ בלתי-מייצג: כאן, ופה, ושם (יש עוד המון. פשוט אי אפשר להכניס עוד לינקים). אתה בטח תגיד "אבל לא אמרתי שיהיה בסדר". אוקיי, לא אמרת. מצד שני, גם לא אמרת שיהיה "לא בסדר". ומאחר שאין ספק שחשבת שזה טוב וכדאי (ודאי תודה בכך בעצמך), הרי ש"בסדר" זו לשון המעטה, וברור שלדעתך זה "בסדר". לגבי ההתפקדות שלי, שעליה רמזת: אני אתפקד למפלגה שאני מזדהה איתה. לא למפלגה שמבטיחה שוחד. וזה משתי סיבות: האחת - מי שמספיק מושחת כדי להבטיח שוחד, גם מספיק מושחת כדי למעול בהבטחות של עצמו. ואת זה בדיוק ראינו. והשנייה - מי שמשלם בכספי מדינה לקטנוענים בעד הצבעתם, באופן טבעי גם מוכן למעשים בלתי-מוסריים אחרים. ואני באופן אישי דואג לעתיד ילדי, ולא מעוניין למשכן אותו למען הוזלה בביטוח. אבל זה כמובן לא מחייב אותך. אתה חופשי למכור את האמנותיך למרבה במחיר.

אהוד א1

New member
בשום קישור שלך אין הבטחה שלי ל"יהיה בסדר".

האמת שגם אין הבטחה אחרת. מקסימום קצת הוצאת אוויר ותסכול על אי הצלחת המהלך. בחרנו בדרך שחשבנו שתעבוד. לצערי הדרך לא עבדה. לא בגלל טעות בבחירת הדרך (לא הגענו לשלב הזה) אלא פשוט כי לא הצלחנו לפקוד מספיק רוכבים. אני עדיין חושב שעם 5000 ויותר רוכבים פקודים בקלסר היינו מקבלים יותר מהזמנות להדלקת נרות עם דני דנון. אבל עזוב, בוא נדבר על ההונדה CX שהיתה לך בזמנו. יותר מעניין מהמאבק בביטוח ז"ל.

בטח שיש.

אלא אם תגיד ששידלת להתפקדות מתוך מחשבה שזה "לא בסדר". אני לא יודע שהייתה לי אי פעם הונדה. אבל הידע שלך כנראה עולה על שלי.

אהוד א1

New member
תפסיק לכבס מילים.

יש הבדל ברור בין "יהיה בסדר" לבין "שזה בסדר". כן, זה בסדר להתפקד לליכוד. כן, גם אם אתה לא ליכודניק (גם אני לא). לא, אף אחד לא הבטיח שיהיה בסדר.ניסינו דרך. קיווינו שהיא תעבוד. הבטחות? לא אצלנו.

אהוד א1

New member
ומשהו קטן על עתיד ילדיך וילדי:

אתה לא תצביע ליכוד. אתה תצביע למפלגה שאתה מאמין לאנשיה ולמצעה. מפלגה שתשאר קטנה, מחוץ לקואוליציה וללא יכולת השפעה אמיתית.(ניחוש שלי). אני, אצביע למפלגה כול שהיא.סביר שלא לליכוד. רגע לפני כן גם אשפיע על רשימת הליכוד לכנסת הבאה. כי כן, הליכוד (לצערי) ישאר בשלטון גם בפעם הבאה וזו הדרך שלי לדאוג קצת לעתיד ילדי. מבפנים.וזה בכלל לא קשור למאבק בביטוח.

אהוד א1

New member
הי,העיקר שעכשיו אתה מרגיש טוב עם עצמך.

razc

New member
הייתי מרגיש הרבה יותר טוב אם

הייתי פוגש גם אותך שם

אהוד א1

New member
איך היית רואה אותי אם אני בכלל בעמק חפר?

מתנצל על התגובה הקודמת- קודמת. הנושא מוציא אצלי אמוציות לא טובות.

h a j b i

New member
מקווה שזה ישפיע

מה אני אגיד לך, אם מי שמקורב לצלחת, נמצא שם ויודע באמת מה קורה חושב שאין בזה צורך אני לא רואה סיבה להתווכח איתו. בכל מקרה, להזיק זה בטח לא יזיק.

xfwind

New member

כולל שיחה עניינית עם נציג או יו"ר ועדת הבטיחות העירונית אודות פסי צבע מחליקים.

למעלה