רשמים מהקלפי

• פותח הנושא razc
  • פורסם בתאריך

razc

New member
רשמים מהקלפי

לכל המלעיזים ובמיוחד לאהוד א הייתי היום בקלפי ואני חושב שמי שלא בא פשוט חמור. באתי לרחבת הכניסה וישר התנפלו עלי כל המועומדים. ממש כמו בשוק בשר. כולם רוצים את קולי ומוכנים להבטיח כל הבטחה ולשקר כל שקר רק כדי לזכות בו. ניגשתי אליהם אחד אחד ושאלתי: מה עשית עד כה ומה אתה מתכוון לעשות בנושא ביטוח אופנועים. שמעתי כל מני תשובות. חלקן שקרים גסים, חלקן חצאי אמיתות. אך בין חבורת המועומדים היו גם כאלה שאכן העניין נוגע לליבם. כן, יש ביניהם רוכבים. יש ביניהם הורים שמשלמים ביטוח לילדיהם. יש כאלה לא מעט. מסתבר שכל המתפקדים מכירים אחד את השני ולפתע ראו אותי ולא הכירו אותי. כשנשאלתי, עניתי שאין לי כל עניין בליכוד ואיני מזדהה איתו. וכל כוונתי היא לגרום להורדת מחירי הביטוח. אמרתי את זה מספר פעמים גם בחוץ וגם בתוך הקלפי, מה שגרם לבהלה ולתגובות נלחצות ומעניינות כמו למשל "אסור לך" ועוד כל מיני שטויות. לשאלתי אם באתי לבד עניתי שאני חלק מקבוצה של כ10,000 מתפקדים חדשים וכל אחד מצביע באיזור מגוריו בזמן שנוח לו ושלא כולנו מזדהים בכזאת הפגנתיות כמוני. אני חייב לציין שגרמתי לבהלה ולאי שקט ואני סמוך ובטוח שדיברו עלי עוד הרבה אחרי שהלכתי משם. מה שבעיקר הפתיע אותי זה שהיו גם לא מעט תגובות חיוביות כמו "כל הכבוד", "נעזור לך בכל מה שצריך", "אנחנו איתך". וכן, היו תגובות כאלה גם אחרי שיצאתי מהקלפי. אז כמו שאמרתי קודם: מי שלא הלך היום להצביע - טמבל! בפעם הבאה כולם באים! גם אם זה הצבעה לבחירות של מזכירות נשים הרות בליכוד

מיצו

New member
גם בפעם הבאה אתה תהיה שם לבד לצערי.

אתה יודע למה? כשהמפקד שלך בצבא היה צועק "אחרי" היית רץ להסתער. אבל כשהמפקד שלך בצבא היה נעלם לך ולא עונה לך לא בקשר ולא בשום מקום, וכשהיו שואלים מי מה מו היית מקבל תשובות כמו "עכשיו זה לא הזמן" וכל מיני כאלה, בפעם הבאה שהוא היה צועק "אחרי" לא בטוח שהוא יראה מישהו שם.

razc

New member
מיצו אתה הרי יודע עד כמה מחירי הביטוח נוגעים

לי בתחת. הסיבה היחידה שאני ממשיך עם זה היא כח האנרציה, (כי כבר ממילא התחלתי) אני כבר לא מתחרה באנדורו יותר משנתיים ורוכב פעם באלף שנה בערך. לא כי זה לא כיף! לא כי אני לא יכול להרשות לעצמי! פשוט כי גיליתי את השיגעון הבא שלי. ולמי שלא מכיר אותי אז הנה אני. ודרך אגב, הביטוח של המפלצת הזאת (ששוקלת קצת פחות מ8 טון ביום טוב) עולה קצת פחות מביטוח של קטנוע 250 סמ"ק.

Vaderom

New member

ראיתי את התוכנית לפני כמה שבועות. קבל סחתיין וח"ח ענק! העבודה שלך נראית סוף הדרך!

ז ר ח

New member
מי המפקד? ניסים? הרשה לי לגחךךךךךך.....

אולי כאשר תהיה העלאה נוספת יקום המטה מחדש. כרגע אין כלום והדבר היחידי שנשאר זה לנקום בביבי ושטייניץ. יש שיגידו שכדאי לפרגן לשאמה. אני אומר שצריך גם לנקום בארדן על שהשתמש בנו (עשה הקפות בכיכר) וזרק אותנו. צריך להתאפק עוד קצת , עד אחרי הבחירות של הרשימה לכנסת.

מי אשם ?

מי שקרא לכולם "תתפקדו, תתפקדו". מי שזרה חול בעיניים, והבטיח "יהיה בסדר". מי שחשב שהוא יכול לשחק פוליטיקה ושכח שהוא ילד קטן במגרש של הגדולים. הוא, וכל עדת התומכים בו, שהלכו אחרי החלילן מהמלין ישר לתוך הנהר.

מיצו

New member
ממש לא.

אבל מרגע שהלכו, מוטב שיהיה לזה המשכיות אחרת אין בכך שום טעם.

פרארי1

New member
גולש חדש בפורום או סתם פחדן?

הניק נפתח בפברואר 2012, אז או שמדובר בגולש חדש ואז ברוך הבא
או שמדובר בגולש ותיק שמפחד להביע את דעתו ופותח טרול במיוחד בשביל ההודעה הזאת ואז
. עניינית, מהלך ההתפקדות אחראי במידה רבה לשינוי של סעיף ההעמסה בחוק העוסק בביטוח חובה, שעבר בכנסת ולכאורה היה אמור להוזיל את הפוליסות בצורה משמעותית. לצערינו, למרות שהפוליטיקאים הלכו איתנו (שוב, הרבה בזכות ההתפקדות), נערי האוצר משתינים בקשת על הפוליטיקאים, הם לא צריכים להיבחר לשום רשימה ומסתבר שבמדינתינו המתוקנת, הם עושים ככל העולה על רוחם, כולל לשקר במצח נחושה כאשר הם מופיעים בפני ועדת הכלכלה של הכנסת. במצב דברים שכזה, אף הבטחה לא יכולה להתקיים, אבל נכון לעכשיו עבר תיקון נוסף לאותו סעיף, בתמיכת הממשלה והושגו הבנות עם האוצר על הוזלות משמעותיות יותר. אם כבודו חושב שיציאה לרחובות הייתה מזיזה יותר שערות על הביצים של נערי האוצר (או שיש לו רעיונות קונסטרוקטיביים אחרים), הוא מוזמן להעלות אותם כאן תחת הניק המוכר שלו (אם יש כזה) ולא להסתתר מאחורי טרול ולשמוח לאיד כאילו שזה לא נוגע לו.

iec

New member
לפי כתובת המחשב שלו מדובר בשפן בלי זין.

פסיכולוגיה ?

אכן גולש חדש. תחסוך לי את האנליזה של פחדן או לא-פחדן. אם אתה רוצה - תתייחס להודעה עצמה. או אל תתייחס. עזוב אותי מפסיכולוגיה. ו"עניינית", כמו שכתבת, יש כאן שתי אפשרויות: האחת - שנערי האוצר הם הקובעים והמחליטים, כמו שכתבת. אבל אם ככה - אז אין שום טעם בנסיונות ההתפקדות למיניהם, ומי שקרא להתפקדות הוא פשוט טירון פוליטי, שהוליך אותך (בהנחה שהתפקדת) אחריו לתוך הנהר. והשנייה - שנערי האוצר עושים מה שהפוליטיקאים אומרים להם. ואם ככה - אז מי שקרא להתפקדות לא מבין שהפוליטיקאים שמו עליו קצוץ. שים לב שבכל מקרה, אתה (באותה הנחה) יוצא רע. או שהמנהיגים שלך עבדו עליך, או שהפוליטיקאים שלך עבדו עליך. אין לך במה להתגאות. אגב, כל הגישה שאומרת "נערי האוצר רימו אותנו" היא נסיון פתטי להמלט מאחריות. הפוליטיקאים משתמשים בזה בתור קולב לתלות עליו את ההבטחות שהם לא מקיימים. והפעילים משתמשים בזה בתור תרוץ להסביר את הטעויות שלהם. אין שום סיבה לקנות הסברים כאלה. נערי האוצר הם משרתי-ציבור, שמקבלים הוראות ומבצעים אותן. כל היתר זה פוליטיקה.

פרארי1

New member
תאוריות יפות

חבל שאתה לא בקיא בעובדות, אבל לא ניכנס לזה. אתה צודק בהכל, מחכים להצעות האופרטיביות שלך,כולנו מאחוריך.

סינבד

New member
אח שלי אומר

שאם אתה יוצא מהנחות שגויות אתה יכול להגיע לכל מסקנה שתבחר. ע"מ לעשות את הדברים בהירים בשבילך, עיניים, יש הרבה יותר משתי אפשרויות. ההתפקדות היתה נסיון. שהצליח רק במידה מועטה כי אתה כמו רבים אחרים יודעים לתת עצות ממעמקי הכורסה אבל לא תזיז את התחת שלך חצי מטר כדי לעשות משהו שאיננו ביקורת. מטרת ההתפקדות היתה להפעיל את חברי הכנסת כדי שיפעלו למעננו. הדרך היעילה ביותר לגרום לחברי הכנסת לפעול היא לאיים על מה שבאמת יקר לליבם. לא דמוקרטי, ציני... אתה יכול לשפוך עלי את כל הביקורת הצדקנית שיש לך. עדיין, זה מה שעובד בדמוקרטיה הישראלית. שום דבר אחר לא.. אז כן, מי שהוביל את מהלך ההתפקדות הוא טירון פוליטי (וזה הדבר הנכון היחידי פחות או יותר בהודעה שלך). אבל עמדו לעזרתו אנשים שאינם טירונים כלל וכלל. שוב אחזור על מה שאמרתי בזמן שניסינו לפקוד ולו אחוז אחד מכלל האופנוענים בארץ: "אילו היו לנו עשרת אלפים מתפקדים המהלך הזה היה מצליח באופן יוצא מגדר הרגיל." מכיוון שלא היו לנו עשרת אלפים מתפקדים, גם לא חמשת אלפים, לא היה לנו מספיק כוח להפעיל על הפוליטיקאים ולכן המהלך הזה כ"כ קשה. העובדות הן שנערי האוצר עושים מניפולציות במספרים כדי לא לאפשר ירידה של תעריפי הביטוח היא עובדה. אילו היית קרוב יותר להתרחשות היית רואה את זה בעין. וכן, הם שיקרו לועדת הכלכלה של הכנסת. אבל לא זו הנקודה. הנקודה היא שבגללך ובגלל שכמותך שיודעים רק לספר לנו כמה רע, אבל לא מסוגלים לעשות שום דבר כדי שיהיה יותר טוב, אין לנו מספיק מתפקדים כדי ליצור גוף משמעותי שהפוליטיקאים לא יכולים להתעלם ממנו. זה הכל. וכל היתר הוא קשקושי מקלדת של אימפוטנטים.

וסבתא שלי אומרת...

שהשורה התחתונה של כל פוסט מספיקה כדי להעריך אותו. והשורה התחתונה שלך אכן מסכמת היטב את מה שכתבת.

פרארי1

New member
אני מבין שלשורה התחתונה של הפוסט האחרון שלי

אין לך מענה, מה שהופך את השורה האחרונה בפוסט של סינבד למדוייקת.

קלוש.

בדיוק כמו רעיון ההתפקדות. קודם כל - השורה האחרונה שלו אכן הייתה מדוייקת, וכך גם כתבתי. "קשקושי מקלדת של אימפוטנטים" זה סיכום ראוי ומדוייק לדבריו. לגבי השורה האחרונה בפוסט שלך ("מחכים להצעות האופרטיביות". על זה דיברת ?) - למה "הצעות אופרטיביות" הן תנאי לביקורת ? ואיך זה הופך את השורה האחרונה שלו למדוייקת ? טוב, אולי אני מחפש הגיון במקומות הלא נכונים. סליחה.

סינבד

New member
אכן. עיניים להם ולא יראו

מה כתב הסינבד בשורה האחרונה עיניים? ציטוט: "זה הכל. וכל היתר הוא קשקושי מקלדת של אימפוטנטים. " כל היתר, ר"ל מה שכתבת אתה. מכיוון שאצלך העיניים לא משהו, ומה שמאחוריהן שווה כנראה עוד פחות, לא אמשיך להתדיין איתך. היה שלום ותודה על הדגים.

למעלה