רשמים מהירים מהמצעד

רשמים מהירים מהמצעד

היה מרשים ביותר.

כל שנה שחולפת מביאה איתה עוד ועוד אנשים מכל מגזרי הציבור.

אני בודאי לא אוכל למנות את כל הקבוצות שראיתי שם אבל בהקשרנו ראיתי המון דתיים ודתיות. לחברותא אף היה רכב שהיה חלק מהמצעד.

אם פעם היית רואה במצעד רק דגלי מר"צ, היום רואים את כל המפלגות כולל הליכוד.

משנה לשנה כמות הילדים הולכת וגדלה. המון משפחות. המון הורים (תהל"ה) וכאמור המון קבוצות שונות שמייצגות כל מיני ארגונים.

השנה כמעט ולא נצפתה בתקשורת התנהגות הומופובית בהמית של חברי כנסת דתיים וקיצוני הימין.

אז אולי יש איזה כמה תמהונים כמו איזה אתר מפוקפק הומופובי שטורח להרעיל אותנו בהומופוביה יום יום (כמוך), אבל העתיד ורוד ובהיר יותר מאי פעם בעבר.

וכל עוד יש מי ששואל מדוע צריך את המצעד, התשובה היא "כי אתה שואל" וגם כשלא יהיו עוד שואלים, זה פשוט כיף ויעידו על כך אלפי התיירים ששילמו אלפי ש"ח כדי לבוא לכאן, לחגוג איתנו ולחגוג באחת הערים הכי כיפיות היום בעולם.

(ורק אנחנו חתכנו מהמצעד בשדרות בן גוריון (בעלי הפתיע אותי שמספיק לו ויש לו המון דברים לעבוד עליהם), לא הגענו לארועים בים ולא היינו באף מסיבה או ארוע מעבר לזה (טוב, זה כבר לא ממש יוצא דופן עבורנו).
אבל עיקר החשיבות היה המצעד.

לשנה הבאה במצעד בתל אביב, בירת ישראל האמיתית.

Nחמן

New member
בירת ישראל האמיתית...

מי המציא את השם "ישראל"?
למה נבחרה ירושלים כבירת ישראל הרשמית בה בשעה שת"א הייתה גדולה ממנה בהרבה (עם האיחוד עם יפו ולפני מלחמת ששת הימיאנא ענה על השאלות הללו, כי אני קצת חלש בהיסטוריה (למדתי 8 שנים בקיטע על"ף)...

טעות היסטורית מצערת

אבל כידוע, לא משנה קביעתם של אינטרסנטים הזוייים.

לאורך ההיסטוריה נבחרו בירות מתוך שאיפה של פוליטיקאים או אנשי דת אבל הערים הנחשבות הן אלה החיות והבועטות. ירושלים היא עיר מתה. לו לא היו בה בניני ממשל, היא היתה עיר נטושה לחלוטין.

ישראל אגב אינה יחידה. קנברה, וושינגטון, בון (בזמנו), אוטווה, לנייפידאו, ברזיליה הן דוגמאות נוספות.

מכל בחינה אחרת, תל אביב הינה בירת ישראל.

Nחמן

New member
אוף!!!!!!

מתי היית בירושלים בפעם האחרונה? מה אומר לך השם ירושלים? כמה פעמים מוזכרת העיר בתנ"ך?
עכשיו אותן שאלות אבל על תל אביב.
ההשוואה בין הערים האחרות בעולם איננה במקומה. מדינת ישראל היא בראש וראשונה מדינה יהודית. הישראליות במקום השני. אומנם מדינות ערב גם להן יש שייכות לאומנית אבל לא דתית. הלאומניות הערבית לא מציינת שייכות דתית אלא גיאוגרפית. הלאומיו8ת היהודית לעומת זאת מציינת שייכות דתית.

כל מה שכתבת הינו מהרהורי ליבך

לרבות אם היהודיות קודמת לישראליות.

באמת שממש לא רלבנטי מה מוזכר או נאמר בתנ"כ. ספר החוקים במדינת ישראל נקבע ע"י כנסת ישראל בלבד.

שבוע לפני המצעד הספקתי לצלם בחוף הילטון

את כרזות צבעי הקשת, ואת הסככות שכוסו באותם צבעים. ולמחרת חלפתי מעל אותו חוף והמשכתי...מערבה...מערבה...צפונה,... שתים-עשרה שעות במטוס

eclipse angel

New member
מהתמונות המסתובבות ניכר...

שגם ההומואים התחילו להתנהג בפחות בהמתיות

ואין לי ספק שיש 'שק לדיחת השמאל הצידה

למעלה