רשמים מהחתונה

tvrui10

New member
רשמים מהחתונה

הבטחתי לכתוב משהו,המתנתי שקודם נסראללה ימות, אבל זה ,עד שימות יהיו לי נכדים ונינים,אז אתחיל בסיפור קטן: נעמדנו בדום מתוח בכניסה לאולם,אישתי ואני. הורי החתן נעלמו לנו . לפתע אני רואה שימלת כלה מפוארת בצבע צהוב עז מתקרבת . השימלה מושיטה יד ואומרת "מזל טוב". לשניה התאבנתי. לשימלה היה מחשוף ענק. העניים שלי אוטומטית ננעלו בצורה ממוקדת במחשוף. כשהרמתי את מבטי,ראיתי שבתוך השימלה מונחת אישה כבת 65,שאם אתאר אותה בצורה עדינה,מאוד עדינה , אומר שכיעור כזה לא ראיתי מעולם. אני מביט באישתי (אני מכיר את בני משפחתה), היא מביטה בי (גם היא מכירה את משפחתי המורחבת), ומשנינו נפלטת השאלה: מהמשפחה שלך ?! נו,היפיפיה הזוהרת הפכה בן רגע לכוכבת רחבת הריקודים. היא רקדה ללא הפסקה במשך כל הלילה,כשמסביבה חגים כמו כוכבי לכת מיטב הנוער (כן ,גם הבן שלי בן ה17 רקד איתה ללא הפסקה). בכל 10 דקות הגיע אלי בן משפחה זה או אחר ,כששאלתי אותו הכל בסדר ? ענה: כן ,מצויין, אבל מה זה הצהוב הזה? אתה יכול להכיר לי אותה? לא יודע,לא פגשתי מעולם,אני עונה בהתנצלות. אני משער שעל אף שאני מוחזק כאדם אמין וישר בקרב בני משפחתי, איש מהם לא האמין לי. למחורת נפתרה התעלומה: א. הסתבר שהיא שכנה של המחותנים. ב. היא התחשבה בזוג הצעיר ולכן הופיעה בשמלה צהובה,בחתונות אחרות היא מגיעה בשמלת כלה לבנה. לא פעם הרב והחתן התבלבלו (?) ,וקידשו אותה,במקום הכלה המסכנה שנדחתה הצידה.

מה אומר לך טברייני

האישה הזאת מוצאת את הדרך שלה לשמח את עצמה לרקוד להינות ולזכות בתשומת לב תיאור מעניין הבאת..

paloma blanca

New member
../images/Emo178.gifאיזה מזל

שהתחשבה בזוג הצעיר ובך
נראה לי שעשתה לכם את הערב

למה לא?

תצחק עליה.. היא השאירה עליך רושם כל כך חזק, אתה לא תשכח אותה מהר.. והיא בטוח נהנתה עם כל הצעירים סביבה. והיא גם מתחשבת

לא מוותרת לך ....

אז נכון שהסיפור כאן מחוייך וחמוד ונכון שלאט לאט יצופו סיפורים עוד ועוד אבל כלום לא שווה בלי תמונה שלך כ"חתן", וגם עוד איזו תמונה שתיים להמחשה שנשטוף תעיניים למהמה ליאור

טאקוש זה היה במקום חחח../images/Emo6.gif

את השיר הזה ..הוא היה חייב לשיר לה חחחחחחחחחחח

רגע רגע זה לא "פרר"

תרגום וקשה מה זה אינצ'ענה חאיר?. אני מכירה רק איצ'יקדנה פיצ'יקדנה ליאור

אני ליאור ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזו מתוקה את חחחחח אם היית מנצענה..היית מבינה
הפרוש של אנצענה חייר זה- שלנו יותר טוב משלכם.. ולזה יש המשך. רק שטאקוש העדיפה לא לרשום
לילה טוב }{ שקט ורגוע .

תודה בלונדה וזה נשמע מעניין, מהו

ההמשך?? אז שמביטים שוב רואים את הצנעה , תודה על ההסבר אבל ההמשך מסקרן מהו ההמשך?? בטח אהרון כרובי גם רוצה לדעת ליאור

אני ליאור..ההמשך הוא...

נצענה חייר ונצענה חייר. ונצעאם תאחת פל באר.. הפרוש- שלנו יותר טוב ושלנו יותר טוב.. ושלכם נפלה לבאר. זה שיר בטריפולטאית. ששרים בחינה לחתן והכלה. לא בכדי להעליב חלילה. זה כמו מנהג כזה..לעשות צחוקים לפני החתונה. תאמיני לי ליאור. שאהרון וטאקילה יודעים את ההמשך טוב מאוד חחחחחחחחחחחחח שיהיה לך יום נפלא מתוקה }{

למעלה