רשמים מאספת הורים

anat30g

New member
רשמים מאספת הורים

אתמול היתה אספת הורים בבית הספר - הלכנו שנינו... חמותי נודבה לשמור על הילדים. בהתחלה המון המון המון ברבורים באולם הספורט מפי המנהלת...היא דיברה שלושת רבעי שעה... מאחר וזאת לא שנה ראשונה בבית הספר והרבה שינויים אין, זה היה בהחלט מיותר. אח"כ הלכנו לכיתות, אני לכיתה ב´ ואבא לכיתה ד´... המורה של שירלי היא אותה מורה מהשנה שעברה שעלתה איתם מא´ לב´.... היא הסבירה מה השינויים והתהליכים שנדרשים תלמידי ב´ לעבור השנה ועשתה את המפגש קצר וקולע, ככה שהספקתי לעלות לשמוע את הסוף של דבריה של מורה של עמי בכיתה ד´. מה שהכי שימח אותי לשמוע שהמורה דיברה על כך שיש לה כיתה הומוגנית מבחינת רמת הלימודים, שהתלמידים חלשים והבעייתיים שהיו בא´ עזבו את בית הספר ואחדים גם נשארו כיתה, ככה שעכשיו הרבה יותר קל לעבוד איתם, וההומוגניות מתבטאת גם בציונים של הילדים שהם עולם בטווח שבין 80 ל-100.... בכיתה ד´ התרשמתי מאוד מהמורה... מאוד פחדתי שהמורה החדשה שלו תהיה איזה מפלצת פלצנית (יש כמה כאלה בבית הספר), אבל במקום זה קיבלנו מורה חייכנית, אסרטיבית, מעניינת, עם שיטות חינוך ולימוד שממש תואמות את השקפת העולם שלי לגבי איך צריכים להיות הלימודים בבית הספר (- דיון בכיתה וסיכום קצר בסוף השיעור ולא שעות של העתקה מהלוח.... שיעורי בית קצרים עד שלוש שאלות לנושא ולא 12 שאלות שהם התחילו לכתוב מתחילת השיעור), בקיצור אני מקווה שהשינוי יחבב על עמי את בית הספר - כי בשנה שעברה היו לנו מלחמות על מלחמות בנושא העתקה מהלוח...

droli

New member
נראה שאבא למד לסכם ../images/Emo8.gif

שמחה שאתם מרוצים. גם הילדים מרוצים מהמורים?

anat30g

New member
כן

הקטנה מעריצה את המורה שלה... והגדול חושב שהמורה שלו חכמה ומעניינת.....

דניאל90

New member
אני שמחה לשמוע

שהתרשמת מהמורות. ציינת שהיו ילדים שנשארו כיתה. ממה שאני יודעת לא נהוג כיום להשאיר תלמיד כיתה. וחוצמזה מהנסיון שלי אין כיתה הומוגנית תמיד יש קצוות של "חזקים" ו"חלשים". בכל אופן הרבה הצלחה בהמשך

למעלה