רשמים ורשימות מהכנס באוניברסיטת בן גוריון

Issi Hazan

New member
רשמים ורשימות מהכנס באוניברסיטת בן גוריון

כמו שהבטחתי מצ"ב קישור לרשומה בבלוג שלי

אבי ע

New member
מעולה, תודה!

סיכום מצויין של הכנס. אהבתי את ההערה שלך בפיסקה האחרונה!
על חלק מהדברים אפשר אולי להסתכל קצת אחרת, בהמשך אגיב ואתן גם את נקודת המבט שלי על הכנס המוצלח הזה.

Rשף

New member
מצויין

לצערי אני לא מצליח לקדם את הקשר בין מקום העבודה שלי לדני אלמוג, ייתכן שהמרחק משפיע.
אני משתעשע עכשיו עם רעיון לקשר דומה כלשהו עם הטכניון.

לגבי מערכות מומחה ו data mining, אם מישהו זוכר את ההרצאה שלי ב SIGIST הרי המערכת שתוארה שם ממתינה עדיין לשילוב כזה שיאפשר להתמודד עם עודף המידע.

סיכום מצוין לכנס מעניין

לצערי יכולתי להשאר רק לחצי היום הראשון אבל התמונה שאתה מצייר בסיכום בהחלט מתארת את ההרגשה שלי לחלק בו הייתי. גם ל Testuff (החברה בה אני עובד) שיתוף פעולה מעניין עם מוסדות אקדמיים. ביוזמתו של דני אלמוג הנמרץ, הסטודנטים באוניברסיטה ובכמה מכללות משתמשים בתוכנת ניהול הבדיקות שלנו ככלי מעשי במהלך הלימודים ומיישמים עליה את התאוריות והלימודים העיוניים, כולל עבודות ופרוייקטים בבדיקות תוכנה. אין ספק ששיתוף פעולה בין האקדמיה לתעשייה בתחום שלנו יכול רק להועיל לכל הצדדים ולעזור לקדם את תחום בדיקות התוכנה למקום בו כולנו היינו רוצים לראות אותו.

אבי ע

New member
לא ידעתי שהיית... יישר כח

חבל, היינו מדברים קצת.
אכן, דני אלמוג מפליג בשבחכם באוזני זה זמן רב, שלא רק תרמתם את המערכת שלכם לתרגול אלא גם השקעתם הרבה בהתאמתה לכיתת הלימוד.
יישר כח!
אבי

halperin

New member
מנהל
תודה רבה על הסיכום המעולה

תודה רבה על הסיכום המעולה
(למרות שאני מניח כי היה קל יותר לקרוא אותו בעברית
, אם תחליט להעזר בגוגל ולתרגם...)

כבר שנים רבות אני נהנה להגיע לכנסי HVC כל פעם שאני יכול, ולנסות להבין האם אנו יכולים לייבא חלק משיטות מציאת באגים ע"י סימולציה בהם אנשי ווריפיקציית החומרה משתמשים.
אכן - אם זה היה כואב לתעשייה יותר (ללא "הקלות הבלתי נסבלת של שיחרור גירסת תיקון לתוכנה"), ייתכן והיינו ממציאים מזמן כלים יעילים יותר למניעת ומציאת באגים תשתיתיים.

מעניין אותי עם אילו תובנות ורעיונות למימוש יצאת מהכנס?

אבי ע

New member
קישור לתמצית התרשמותי מהכנס

פירסמתי את תמצית התרשמותי מהכנס בבלוג של אתר ITCB.
אתם/ן מוזמנים לקרוא ואף להגיב שם (וגם כאן).
מקווה בהמשך לפרסם דיווח מפורט יותר בעברית, אם כי סיכומו האנגלי של איסי בבלוג שלו מעולה וקצת מייתר זאת (למעט הבדלים מסויימים בדגשים בינינו).

הערה טכנית לקישור לבלוג: משום מה הקישור הישיר מתפוז עולה אצלי עם הרקע הכחול של האתר, וזה קצת לא נוח. כדי לקרוא על רקע לבן, ניתן ללחוץ על כפתור "בלוג" שם למעלה, ולהיכנס מחדש להודעה.

אבי ע

New member
קישור משופר לבלוג שלי, ולכלי הקיצורים

הקישור הישיר הקודם לבלוג שלי נחתך על ידי תפוז ולכן עלה משובש (עם רקע שמקשה על הקריאה).
מצורף קישור מקוצר, באדיבות גוגל, וקובי שהסב תשומת לבי

אבי ע

New member
ועכשיו גם דיווחו של דני וקישור למצגות!

דיווחו של דני אלמוג, מארגן הכנס, בבלוג ITCB, כולל קישור למצגות.

למעלה