רשמים בתחרות כ"ס:

• פותח הנושא nd30
  • פורסם בתאריך

nd30

New member
רשמים בתחרות כ"ס:

הארגון היה טוב והמיקצים יצאו בזמן. נק´ המים היו במקום והספיקו לגמרי. השילוט היה ברור וטוב תווי התחרות היה דיי קשה והתברך ב2 עליות נחמדות חולצות המרוץ היו בצבע מזעזע ,למה ירוק מהאנחנו חיזבלה?
להת´ ברעננה.

huro

New member
מירוץ כפר סבא הטוב במירוצי הכביש !

כל הכבוד למארגני המירוץ !!! אירגון למופת כן ירבו. לתשומת לב מארגני מירוצי רמת גן ועין גדי - יש לכם הרבה מה ללמוד. יורם איינר.

berale

New member
כל הכבוד אבל למה לקטול?

יורם ידידי... אכן מרוץ מעולה היה לנו בכ"ס ובאמת היה מושקע בכל אספקט של הארגון... אבל למה לזלזל בשאר המרוצים... תן טיפה קרדיט... חוץ מזה אם כבר מחפשים תלונות על מרוצים, הרי שהתאריך הצפוף של קיום המרוץ הוא בהחלט בעייתי. ומעבר לזה אספר לך על חבר טוב שלי,חייל, אולי לא רץ מחונן אבל בהחלט אחד שעשה רבים וטבים ממרוצי ארצנו, שהופתע לקבל טלפון הזמנה למרוץ כפר-סבא. הוא אמר למארגנים הנכבדים שבמחירים של מרוצים בימנו הוא מעדיף להישאר בבית... לא יודע אם אני תומך בטיעון, אבל אולי במקום לבזבז טלפון אפשר היה לממן עוד הנחה קטנה למשתתפים (ובפרט לחיילים מבינהם)...

huro

New member
מי קוטל ?.. (רק קצת ובצדק לדעתי...)

ברלה ידידי, למה הבנת מהודעתי שקטלתי. רק העברתי מסר שיש מה ללמוד וקצת ביקורת אשר לדעתי האישית בלבד היתה צריכה להיכתב. בקשר למחיר, אני דוקא כן תומך בכל ליבי בטיעון של חברך החייל אך גם כך יש הבדל בין 65 שקלים (כפר סבא) לבין 90 (עין גדי) 80 (רמת גן) שלא לדבר על הסירבול שבערבון על הצ´יפ שנדרש בשני המירוצים הנ"ל.

gesus

New member
סוף סוף תמיכה ברעיון!!!../images/Emo54.gif

אכן סכום גבוה מדי למירוץ שהיה מלא פרסומות ומממנים. 65 ש"ח זה להרשמה מוקדמת,אבל מה אם אנשים כמוני שתלויים ברצון הטוב של ההורים שלהם (גם בגיל 21) ולא יכולים לבנות על זה שיהיה להם טרמפ לשבת? הם צריכים לשלם סכום שערורייתי של 85 ש"ח. אז מה עושים? יש גוף מיצג,שאמור ליצג ולא רק לקדם את הענף. בימים שכל המדינה במיתון ואפילו הספורטאים,כדאי קצת להוריד את המחירים,גם אם זה במחיר של קיצוץ בדברים חשובים כמו הופעה של ילדות בנות 9 לפני המירוץ. מקווה שמשהו יריץ את העסק,עומר...

למעלה