רשמיי מ ביגבוקס

shayccc

New member
רשמיי מ ביגבוקס

הייתי היום שם למטרת הסתכלות על נייד. לשמחתי היה שם בתצוגה הנייד שאני מתעניין בו. סה"כ לפי דעתי חוץ ממחירים זה החנות מס' 1 בארץ. מגוון גדול של מוצרים.הכל במקום אחד.

אין הרבה

מקומות בארץ שיש בהם תצוגה של מגוון ניידים וזה בהחלט יפה
. באופיס דיפו הניידים בתצוגה בתוך מארז שקוף ולא ניתן להוציא אותם, איך זה בביג בוקס?

shayccc

New member
ב BB הם לא בתוך הדבר השקוף הזה,

(אני יודע למה הכוונה) אתה חופשי לעשות מה שאתה רוצה. יש 3 איזורים של ניידים: LENOVO (ממש אבל ממש יפה עשו,6 ניידים אני זוכר כולל את Z60M שהוא ממש טנק),מותגים שונים(HP DELL ), ומקינטוש.(ניידים ולא ניידים) . אני ממש התרשמתי. מקום מאוד גדול.

OrenA73

New member
BIG BOX

המחירים הכי הכי יקרים במדינה. רק פריארים קונים משם. בערך 10 אחוז יותר יקר

levikon

New member
יכול מאוד להיות.

אבל העובדה שיש להם שטח תצוגה גדול מאוד עם הרבה מחשבים שפועלים ואתה יכול לבדוק ולראות, כבר מצדיק את החנות להוסיף כמה אחוזים למחיר. ובצדק. תראה את B&H בניו יורק לדוגמא. גם הם יקרים מעט מכל מיני אתרים קיוקניים למיניהם. אבל, כשאתה נכנס למקדש המצלמות הזה, אתה מבין את הסיבה.

geostant

New member
אני מעדיף את Adorama ../images/Emo3.gif

אבל אם מסתכלים על מחירי המשלוח שלהם זה מוציא את החשק לקנות (למרות שקניתי שם באלפי דולרים
)

stas87

New member
תתפלא. אבל יש להם גם מחירים בסדר...

בפעם האחרונה שהייתי שם (לפני חודש) כדי לראות ניידים היה להם את הנייד של LG דגם LS55 1GJE במחיר של 6690 שקל (שזה מחיר יותר קטן ב 600 שקל מאשר מה שיש באינטרנט). וגם בטלויזיות יש להם מחירים טובים מאוד.

קניתי שם מחשב נייד

המחיר היה גבוה מאשר באינטרנט, הפניתי את תשומת ליבו של המוכר לאתר - כל המחשבים הניידים מחוברים לרשת - הוא נתן לי באותם תנאים ( לאחר התיעצות עם הבוס ) כמו באינטרנט, קרי מחיר זול יותר ו 12 תשלומים ללא ריבית.

למעלה