רשם כלי שייט

ronel15

New member
רשם כלי שייט

שלום חברים זוכרים את הרשם הקודם נדב סוננברג חשבנו שהוא פונומנט אבל לא חשבנו שיחליף אותו רשם חדש יהודה והוא גדול יותר מנדב.
יש לי קונה לכלי השייט שלי וסוף סוף עברנו את כל ודיונים סביב המחיר וכל השאר והיגענו לרגע שצריך לעשות העברת בעלות.
אז מה עושים מיתקשרים לחיפה ומבקשים לעשות העברת בעלות אז הרשם חולה וכמבן אין אפשרות אחרת וגם לא מחליף אז מתי הוא יהיה זה כמובן לא ידוע אז צריך לחכות בינתיים הקונה לוחץ אבל אין מה לעשות לבסוף ידידנו חוזר לעבוד אבל הוא עסוק מאוד טוב ניקבע זמן בשעה טובה ואז יש בעיה אישית ואי אפשר להגיע כמובן על מנת לשמור על סדר מדווחים לרשם ומבקשים ליקבוע זמן חדש אבל ידידנו כל כך עסוק שצריך לחקות שבועות ומה בינתיים הקונה מתיאש ועובר הלאה אז מה יהיה צריך לשים סוף לצורת ההיתנהלות הבילתי שפויה הזאת .אז תחשבו על זה!!!!

כנראה מזל רע...

א. ממש השבוע החלפתי בעלות על ספינה והיו לי אי אלו בעיות של ניירת <אינני בארץ ושלחתי מיופא כח> ויהודה עשה מעל ומעבר על מנת לעזור לי להשלים את התהליך,
במקצועיות, סבלנות ואדיבות.
ב. כבר כמה פעמים מכרתי/קניתי מול יהודה והכי גרוע לקח לי כשבוע וחצי לפגישה, כנראה נפלת על חג או באמת מחלה, שיהיה בריא כמובן גם לו מותר להצתנן.
ג. לאור ריבוי וצמיחה בענף אולי באמת הגיע זמן להכניס עוד אדם במקביל <זה כמו לבוא לדואר ומתוך 10 דלפקים רק טלר אחד עובד>
ד. תגיד תודה שה"דוקטור" כבר לא שם, הוא היה ממש תופעה שאין מילים לתאר.
ה. מכל מנהל הספנות המח' לכלי שייט קטנים רשם כלי השייט הוא האדם ההגיוני ביותר, נסה לתפוס את הבנות נראה אותך...

אינני מתגורר יותר בארץ ואין לי שום אינטרס יותר אל מול מנהל הספנות <הם אפילו אחת הדוגמאות לעזיבתי>, אבל באמת שלפעמים צריך גם מילה טובה למי שמגיע.

נדב צודק-כנראה באמת מזל רע

ביצעתי מספר פעמים רישום סירות וטיפול בנושאים שונים מול יהודה רשם כלי השייט- וקיבלתי תמיד שירות מאד נעים ויעיל.

גש ברקת

New member
בעלות

מוזר , העברת בעלות על רכב ששווה 1000000 ₪ עושים בדואר בכל מקום בארץ , סירה ששווה 10000 ₪ חייבים בחיפה מול אדם אחד בלבד...... מדינת חלם כבר אמרנו?

כשיעבירו יאכטות בקצב שמכוניות עוברות בעלות אז כנראה יימצא פתרון יותר מהיר.

ועדיין זה לא תירוץ לשירות גרוע.

Jack Aubrey

New member
התהליך ביזיוני

הכל במחשב - אז למה לכל הרוחות צריך לסוע לחיפה?
למה לא מעבירים את נושא העברת הבעלות למחלקת הרכב במשרד התחבורה. מה ההבדל בין העברת בעלות בסירה להעברת בעלות בטרקטור? גם זה לא קורה הרבה ובכל זאת אפשר לעשות את זה בדואר. במקרה שלנו - אנחנו ארבע שותפים. כשאחד השותפים מכר את חלקו - היו צריכים כל ארבעת השותפים והקונה להתייצב בעת ובעונה אחת בחיפה. סה"כ הלכו לאיבוד חמישה ימי עבודה. האם זה סביר ב 2013?

Alex33

New member
ועוד..בנושא רשיונות, חדשים וישנים..

לאחר שקבלתי "בזמנו" לפני פחות משנה את רשיון הפלסטיק החדש עם כול הפאקים שכבר הוזכרו..
מסתבר שהוא היה בתוקף למספר חודשים בלבד, עד לתאריך יום הולדתי בפבורואר 2013...
ואז קבלתי רשיון נוסף, הפעם..חזרה לפורמט הישן והמוכר..
והנוכחי בתוקף עד 2 לאוגוסט, 2103
ובסך הכול, 3 רשיונות בפחות משנה..
והשאלה הנשאלת..
1. האם אקבל בזמן את הרשיון הבא, לפני מועד פקיעת התוקף של הנוכחי..?
2. ומעניין באיזה פורמט ולאיזה פרק זמן הוא יהיה??.. ??

..וחשבתי אולי..קצת התבלבלו שם עם ההגדרות..
ואולי אם קיבלנו תעודת operator (מפעיל) לכלי שייט..
בפעם הבאה נקבל תעודת skipper למכשיר קשר
(בתוקף עד החגים..
)

למעלה