רשלנות רפואית חמורה

רשלנות רפואית חמורה

היי! בגיל 16 וקצת עברתי ניתוח אף בבי"ח שלא אנקוב בשמו. הניתוח שנעשה תחת הרדמה מקומית עבר באופן חלק אך לאחר כשנה של החלמה, כאשר האף קיבל צורתו, התגלה על חלקו התחתון סחוס בולט שלא אהבתי את מראהו, לכן החלטתי לחזור לאותו הד"ר שניתח אותי, על מנת לעשות "שיפוץ" קל של הדפקט. לא הייתה כל בעיה מבחינת ביה"ח, אך חשוב לציין שהפעם לא הסכמתי לעבור את "התיקון" אלא רק בהרדמה כללית - וזאת אמרו לי שיש צורך בתשלום של 300 ש"ח לרופא מרדים, וכך היה. נכנסתי לניתוח ה"תיקון" בשעה 1:00 בלילה. למחרת בבוקר, קמתי כשאיני יכולה לפקוח את עין שמאל. במהלך היום, התעצמו הכאבים והעין התחילה לשרוף מאוד וכמו כן התגלו על פניי שלפוחיות מים שורפות, כל זאת ועיני מכוסה ברטייה, מתפתלת מכאבים. נלקחתי לבי"ח תל השומר לטיפול כל זאת בעוד ביה"ח בו נותחתי מתחמק מתשובה לגבי מה קרה במהלך הניתוח בניסיון לגלות ממה כל זה קרה. יש בידי הקלטה של הרופא המנתח שאומר שלדבריו "כנראה ונשפך לי על העין והפנים חומר חיטוי בשם ציטרין במהלך הניתוח". בנוסף, יש לי תמונות המתעדות את מה שקרה. לפי אישורים ובדיקות רפואיות, נעשתה לי שריטה ברשתית של העין והכוויות - דרגה 2. נכון להיום, מגיל 17 ועד היום (היום אני בת 21), עניין זה בתביעה אצל עו"ד וזאת לאחר ששילמתי כ-4000 שקלים לרופא מומחה שיכין לי "חוות דעת רפואית" בשביל המשפט. היה דיון אחד שבו לא הושגה פשרה ונכון לעכשיו העניין לא זז - לפי עורך דיני, המרפאה פשטה רגל והרופא "בורח" ולא ניתן לאתרו. הדבר נסחב שנים וזה ממש מתסכל אותי. חשוב לציין, שהעו"ד שלי אינו מעדכן אותי במהלכים ואינו יוצר עמי קשר אלא רק אם אני מתקשרת, הוא תמיד חוזר בטענה שאין להשיג את הרופא. מה דעתך על העניין הזה? מה עושים במקרה של פשיטת רגל של אותה מרפאה? וכמה פיצויים לדעתך אני אמורה לקבל מכל הסיפור הזה? מה גם ש"בריחתו" של הרופא איפשהו מסגירה אותו. תודה רבה מראש! שני

קשה לבחון מבחוץ...

תראי, קשה לבחון מבחוץ. אבל, התחושה שלי היא שעורך הדין שלך עושה עבודתו נאמנה:זה האופי של ההליך! הוא פשוט לוקח זמן רב (בגלל סיבות רבות). אם את זקוקה לעדכונים- פשוט קבעי פגישה עם עורך הדין.

למעלה