רשימת

sivan50

New member
טוב, אז אני חייבת לציין

שהטבעות ממש מהממות. ואני מ-ז-ה בררנית! ו.. מצטרפת למסרים המרגיעים (והדימיוניים) בקשר לשולחנות והכיסאות.

דינגומט

New member
יש לי פלייליסט מצויין

ששרד כבר שתי חתונות
(שלנו+אמא) אם אני לא טועה, יש לי אותו אפילו על DVD. והכל...במרחק מסר אחד קטנטן..

Mikey Weiss

New member
מצטרפת

לכל מי שרוצה, אגב. יש לי אוסף מוזיקה ע-נ-ק ומעט מאד שימוש בו. ייעצתי למחלקת פרומו בטלוויזיה לאיזושהי תקופה, באיזו מוזיקה להשתמש וכרגע אני לא עושה כלום עם הידע המוזיקלי שלי וחבל. אז אם אתן רוצות ייעוץ במוזיקה - בחינם, בחינם - אני גם במרחק מסר אחד.

ליתלת

New member
אפשר להכות את המומחה? ../images/Emo8.gif

http://www.no-limit.co.il/recom.html מי מבצע את קטע מס' 4 ברשימת הכניסה לחופה? אני מכירה אבל לא מצליחה לחבר למוזיקה שם, זה פשוט משגע אותי כבר מלא זמן...

Mikey Weiss

New member
זה יצטרך לחכות עד שאני אסיים לעבוד

לא חושבת שהבוסית שלי תעריך שירי חתונה שיתנגנו במשרד כרגע. אבל אם אף אחד אחר לא יזהה את זה עד שאני אסיים לעבוד, אני אלך הביתה לשמוע ואמצא לך את זה.

ליתלת

New member
../images/Emo6.gif אוקיי...

העיקר שלא תתעצבן עלייך הבוסית בגללי... כבר הועלתה השאלה לגבי זה כאן ואף אחד לא הצליח לזהות, אז בגדול זה תלוי בך... (רק שלא תהיה לך חרדת ביצוע ממני...)

Mikey Weiss

New member
אני? לעולם לא.

לא אתיימר לומר שבטוח אזהה את זה, אבל זיהויים ומציאת שירים שאחרים לא הצליחו למצוא תמיד היה האתגר החביב עליי. אני אוהבת להתאמץ. :)

ליתלת

New member
מקפיצה לך, שלא תשכחי אותי...

מתי את חוזרת מהעבודה? עכשיו אני מבינה איך הסקרנות הרגה את ה
...

Mikey Weiss

New member
הגעתי עכשיו הביתה, ויש זיהוי

ותיכף גם יהיה לך קובץ של השיר. בכל מקרה, לשיר קוראים Kolyami והוא מבוצע על ידי Omar Faruk Tekbilek. הולכת לייצר לך MP3 עכשיו :)

ליתלת

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!!

עברתי במחשב על כל הדיסקים של עומאר פארוק ולא מצאתי את השיר הזה, למרות שהייתי כמעט בטוחה שזה שלו... שוקראן אווי, את פשוט
!!! [ליתלת משתחווה ומצדיעה עם שתי ידיים בו זמנית]

Mikey Weiss

New member
כן, יש לו סגנון מאד ייחודי

אבל מספיק שלא היה לך בבית את הדיסק הנכון.. אני אגיד לך איך מצאתי, האמת. איך אומרים, פייר, אני מאוכזבת? הרשימה בנו לימיט היא די מאכזבת: הם לקחו ז'אנר שיש לי חיבה עמוקה אליו ועשו את העבודה המינימלית האפשרית כדי ליצור רשימה. שמעתי את השיר, לא הייתי בטוחה מאיזה דיסק זה, אז אמרתי שאני אשמע את שאר השירים שיש להם ברשימה, לראות עד כמה רחב הם מתפרשים, והם לא. הם לוקחים את כל השירים שם מאיזה שלושה וחצי דיסקים של spirits of the world. ברגע שהבנתי את זה הלכתי לעותקים שיש לי של הדיסקים האלו וחיפשתי את הרצועה של עומר פארוק, וזה היה זה. הקיצר, זו רשימה נחמדה לצאת ממנה לחיפושי מוזיקה, אבל היא כל כך בסיסית. יש עוד כל כך הרבה דברים מדהימים (וקצת פחות שחוקים) בז'אנר הזה של הנעימות / מוזיקת עולם, איך שלא תקראו לזה. (ולא, אני לא סתם נותנת ביקורת רעה בשביל הקטע. פשוט בתור חובבת מוזיקה מכורה משהו זה קצת חבל לי, כי יש עוד כל כך הרבה דברים יפים מפוספסים).

ליתלת

New member
את צודקת

רוב הדברים שיש שם שחוקים עד אבק ומה שיותר גרוע בעיניי - חלקם סופר דרמטייים ובומבסטיים. אני הייתי מרגישה מגוחכת להיכנס לחופה עם כזה שיר. אנחנו רוצים משהו קצת יותר שמח ויותר קצבי, לא מעניין אותי לגרום לאורחים לדמוע או איזה קשקוש שכזה... (מה גם שמן הסתם היחידה שתושפע ממוזיקה כזאת תהיה אני, וכשזה מגיע לחופות, מפלי הניאגרה פראיירים ליידי). אם יש לך המלצות למשהו שמח וקצת קצבי (אפשר גם מהז'נר הזה שהוא חביב גם עליי) אבל שלא יהיה בומבסטי סטייל "המוהיקני האחרון" וראלה - אני אשמח מאוד לשמוע... ושוב תודה על הזיהוי המעולה! אני מתה על עומאר פארוק, הוא ענק...

Mikey Weiss

New member
זה בדיוק מה שרציתי להגיד

יש הרבה דברים מהסטייל הזה אבל שהם קצת יותר עדינים ושמחים ובלי כל הדרמה. אבל כל אחד וטעמו, אני אשמח לשלוח לך כמה דוגמאות. אני מחר מעלה לאינטרנט כל מיני נעימות עבור בנות אחרות כאן - כל אחת ודרישותיה - ואני אעלה גם לך כמה.

JudyWn

New member
מנצל"שת את השרשור

איך קוראים לקטע מספר 2 שם
הוא ממש מוצא חן בעיני הלינק המדוייק http://www.no-limit.co.il/hupa-loazi/2.mp3

Mikey Weiss

New member
אז ככה.

לקטע קוראים The Rap, על ידי ההרכב Secret Garden. זה בעקרון מתוך האלבום שלהם משנת 1996 שנקרא songs from a secret garden. הייתי מעלה לך את הרצועה אבל כרגע האלבום שלי בחזקת נעדר, ככה שזה קצת קשה. בכל מקרה, הרצועה גם נמצאת על אלבום האוסף המוזיקה האירית שיצא בארץ, cry of the celts. כבר אמרתי שבנו לימיט הם עשו לעצמם חיים קלים ובחרו מוזיקה משלושה דיסקים בערך? אז זה השלישי. יש לsecret garden המון המון שירים מדהימים בסגנון הזה, אם מעניין אותך.

JudyWn

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

לאחי יש את הדיסק cry of the celts. אני אקח ממנו

לחול טבעוני

אם את מזמינה קייטרינג חיצוני הוא מביא לך כסאות שולחנות ולפעמים גם מרכזי שולחן.. מציעה לך לבדוק את קייטרינגים: מנטה, רוז, תפוח בדבש בהצלחה

JudyWn

New member
הטבעת מקסימה בעיניי

וכל החתונה שלכם נשמעת כיפית. אינטימית ומשפחתית.

למעלה