רשימת

רשימת ../images/Emo127.gif

כן כן, גם לנו יש אחת. נראה לי הראשונה מאז שאורן הציע לי נישואים... אז זה הולך ככה:
מקום: שאטו זה רוזלינד, או במילים אחרות, הבית של דודה שלי.
רב: אמיר וינד מהזה של הרפורמים.
שמלה: לא ברור איזה דגם, אבל סגרתי אצל אמא שלי, שהיא מעצבת אופנה מוכשרת.
איפור: ליאת גרנירר, לא מאפרת כלות בד"כ אבל חברה שלנו שעושה את זה בכיף.
צלם: דוד איציק. אולי הוא דוד, אבל צלם מקצועי.
כרטיסים לקפריסין להשבוע: דרך קינג טורס, עקב המלצות הפורום. מקווה שילך בסדר. תת-
: לצורך קפריסין אורגנה שמלה לבנה (שוב, מאמא), טבעות בשתי שקל מהשוק (הטעות במקור) ורק חסר נעליים בשבילי. וה-
החדש ביותר (והיחיד שעלה לנו כסף עד כה, חוץ מקפריסין) - סופסוף הגיעה הטבעת שלי, והצטרפה לטבעת של אורן שמחכה כאן כבר זמן מה. את שתיהן קנינו במהלך סיבוב בקניון איילון (מי היה מאמין שדווקא שם), ואני מרוצה לחלוטין משלי (חוץ מהעובדה שכנראה השמנתי קצת בחודש האחרון והיא טיפה קטנה לי. אז עכשיו אני צריכה או להרחיב אותה או לשים על אצבע אחרת...). וזהו, בינתיים. מה חסר:
קייטרינג - לא ברור עדיין אם אנחנו משתלטים על זה לבד ואיך, או משמינים מישהו חיצוני (אנחנו כולה 120 איש בחתונה).
הזמנות - עדיין מחפשים רעיון.
נעליים לכלה - גם לקפריסין וגם לארץ. הכלה בררנית מדי ולא מוצאת משהו לטעמה האנין.
ביגוד לחתן - גם כאן הכלה בררנית מדי.
מוזיקה - כנראה נצרוב על דיסקים בעצמנו, רק צריך לשבת ולעשות את זה כבר, עצלנים שכמותנו. (נו, טוב, יש לנו עד ספטמבר...)
כיסאות ושולחנות - עדיין לא ברור מאיפה ואיך ניקח. אבל גם את זה יש לנו זמן לברר... (הכלה שולחת לעצמה מסרים מרגיעים) נקווה שיהיה טוב... משאירה אתכם עם תמונה של הטבעות שלנו. הקהל מתבקש להגדיל את התמונה כדי לחזות בדוגמא על הטבעת של החתן. FIN

ט ו ש ה

New member
טוב, הטבעת שלך..

...היא הטבעת הכי הכי הכי יפה ומקסימה שראיתי פה (בלי להעליב אף אחת). מהממת, והרשימה מצויינת, וכיף לראות שאתם לוקחים את הכל בהומור

Fame29

New member
איזה טבעות מדהימות!!!

האהבתי בטבעת שלך במיוחד. אחלה רשימה! רק לא ציינת מה התאריך המיועד...

ליתלת

New member
ואללה, לא חשבתי על זה

אבל אני לא חושבת שזה מפריע לכשרות, כי אמאיל זה לא מתכת. זה חומר צבעוני שמשמש לזיגוג וציפוי.

ליתלת

New member
אוקיי, בדקתי

זה בעצם זכוכית. ההלכה אוסרת עירוב של מתכות ולכן נראה לי שהיא כשרה. אבל עדיף לוודא עם ה
שלא יעשה בעיות...

ליתלת

New member
מה עשיתי לך אני

שאת רוצה להפיל עליי תיקים כאלה... את לא רואה איך טושה סובלת

אנחנו מתחתנים ברפורמי

וכשקנינו את הטבעות התקשרתי ל
והוא אמר שאין שום בעיה, שנבחר את הטבעות שנראות לנו הכי יפות. אז בחרנו
. והטבעת של נועה אכן מדהימה

Boolintz

New member
נשמע חתונה כלבבי

הסתדרתם טוב עם המשפוייחה. משופעת אנשי מקצוע ומרחבים. הטבעת שלך פשוט יפיפיה!! (נראה לי שזה פעם ראשונה שאני אומרת את זה למישהי בפורום... אז תתיחסי בהתאם
) בקשר לנעליים - אם את לא מתעקשת על לבן, אז בטח כבר המליצו לך על שופרא / בהונות. וחברה שלי קנתה שם השבוע סנדלים לבנות יפיפיות (עם פלטפורה שיש עליה פרחים) שלא הייתה מביישת אף כלה פה בפורום. ובקשר למוסיקה - חברים שלנו עשו לנו פלייליסט מאוד מושקע (אם כי ביזארי מעט בחלקו, יעיד גולדי) שכלל אפילו שירים חסידיים, שאם את באזור אין לי בעיה לצרוב ולהעביר לך.

למעלה