רשימת תרופות

רשימת תרופות

אז אחרי השרשור תרופות החלטתי לעשות מעשה ולטפל בזה עכשוו אני רוצה לעשות רשימה של מה חייבים בבית ואז להתאים ( לזרוק מה שלא צריך ולשים מה שצריך ולקנות מה שחסר )

חייבים פלסטרים../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif

זה מועיל בכל מיני מקרים של "פציעות אנושות" אצל ילדים.....
ממש קסם איך שזה מרגיע אותם....(טוב, גם אותי...
) אקמולי נוזלי ואקמולי נרות (לתינוקות). פולידין. מה עוד חייבים

נועם@בת

New member
משככי כאבים

אקמול ואופטלגין הם מצרך מבוקש אצלנו (האיש סובל מכאבי ראש). כנ"ל אקמול צינון לסוגיו ובכלל תרופות להקלת הצטננות. נועם

רבקהבן

New member
חומרי חיטוי

אלכוהול, יוד, מזרקים למדוד כמויות של תרופות נוזליות משחות לשחרור שרירים שנתפסו כמו וולטרן צמר גפן,גזות, משחה לטיפול מקומי בכוויות, כדורי מציצה לגרון, תחבושת אלסטית,

המממ

New member
אלוורה, רסקיו...

זה לצד הטבעי
טבליות מציצה להקלה על כאבי גרון, מד חום, אלכוהול לחיטוי. זה מה שעולה לי בראש. לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

אני ממליצה על "ברנישילד" לכוויות

בפעם אחת שנכוויתי והיה לי רטיה כזאת בבית, הכוויה עברה בלי שום כאבים, ובפעם השנייה שכבר לא היה בבית, סבלתי כאבים עזים כל אותו יום. ממליצה גם על פניסטיל להרגעת עקיצות וגירויים בעור. ולילדים - מומלץ טיפות אוזניים, אקמולי, נורופן, ומד חום.

פלסתרים, אקמולי, אופטלגין,

יש לנו משחה להרגעת כוויות או חתכים (לא זוכרת שם) וזהו. כמו שאמרתי - אנחנו לא צרכני תרופות.

אני גם ממליצה על משחה

בשם טראומיל. זו משחה הומאופטית שעושה פלאים למכות יבשות. פשוט מורחים ולא נוצר כתם כחול, או שאם כבר יש הוא נעלם מהר. גם הכאב מהמכה עובר יותר מהר.

אוצה

New member
תזכורת בעניין זריקת תרופות

ככל, תרופות שפג תוקפן כדאי לזרוק ולמסור לבית מרקחת (בכל אופן מדובר בתרופות). מאחר וכמעט אף אחד לא עושה את זה בארץ (לצערי, כמו שהרוב לא אוספים בטריות ישנות ומוסרים לנק' איסוף ואפילו בקבוקים), אני ממליצה שאת הכדורים מהתרופות שאת זורקת, תוציאי מכל חפיסה ותורידי בשירותים. כך לפחות את תהיי שקטה שאף ילד לא ישחק עם חפיסת כדורים שימצא. (אני לא מדברת כרגע על העניין האקולוגי). כנ"ל עם סירופים וכו'. אצלי , לצעיר ייש ארון תרופות "מפואר" (מאז הצטרף לביתינו יורש העצר). אני חושבת שצריך להיות בבית: פלסטרים מסוגים שונים, פולידין אלכוהול, משולש בד לקיבוע פדי גזה איזה סוג של משכך כאבים (פארצטמול או אי ביפרופין לפי ההעדפות שלך) תרופות קבועות שמשתמשים בהן בבית אלוורה חומר נגד עקיצות (פניסטיל) חומר נגד כוויות (לא זוכרת את השם משחה צהובה מעולה)

I Was Hoping

New member
פה יש

פלסטרים בשלל גדלים וציורים עליהם
, פדיות גזה, פולידין, פניסטיל, אקמול, דקסמול קולד ודקסמול צינון, אדוויל ליקווי ג'ל, והרבה ויטמינים. לא מחזיקה אנטיביוטיקה כי לדעתי מי שלא רופא לא יכול להתאים אנטיביוטיקה לעצמו. יש גם סירופ שיעול.

למעלה