רשימת תקליטים

beni165

New member
רשימת תקליטים

למכירה/ החלפה (ישראלי ישן או מטבעות ובולי א"י בעדיפות). בנוסף לרשימה יש גם כמה בולגריים (לא מבין את הכתב). וגם תקליטי 45 ו 78. תודה בני

ג'ניס איאן!!!!!

בני, שיחקת אותה. אלו התקליטים שלך מגיל ההתבגרות? אם היה לי פטיפון...

beni165

New member
חלק כן חלק לא

אבל כמו בכל תחום, אני מנסה לצמצם ולהתמקד במוסיקה ישראלית. להקליט לך את ג'ניס איאן על קסטות???

AviSESC

New member
תגובה לרשימה

בני אתה איש יקר ! תודה לך. אך, צר לי שמהרשימה שלך, אין מועדפ עלי. אשמח מאוד לעזור אם יש לי משהו שאתה אוהב. כתוב. אבי.

אז זה מה שאני שומר:

היינץ הוליגר (אבוב), מנו דיבנגו (סקסופון), קליאו ליין וג'יימס גאלווי, בובי מקפרין, קפה בגדד, ז'אן פייר רמפל וקלוד בולינג (ג'ז בחליל ופסנתר), קלוד בולינג ופנחס צוקרמן, steps ahead, זואאו גילברטו וסטן גץ, היינץ הולינגר מנגן אלבינוני, אלבום מרובע של גלן מילר, מהליה ג'קסון, ואוסף של תקליטי מוסיקת ברוק ורנסנס. ויורם גאון אחד, ונורית גלרון אחד, ואנונימוס בלפי הגדול של יוסי בנאי. ואין לי כבר מזמן פטיפון, אבל יום אחד אולי יהיה... או שימציאו דרך לצרוב מתקליטים... אני די מתגעגע למוסיקה הזו.

beni165

New member
יוסי בנאי !!

אבא של נועם: כל תקליטי ג'ניס איאן שברשותי, על קסטות, עם שמות השירים והכל תמורת יוסי בנאי??? (אני מוכן גם "לגאול" אותך מיורם גאון) אבל יוסי בנאי.... מה אתה אומר?

אנונימוס בלפי הגדול

הוא סיפור ילדים מקסים, שמספר יוסי בנאי. מישהו זוכר את התקליטים עם הסיפורים של אפרים צורף (אצבעונית), ובכלל תקליטים עם סיפורי ילדים?

beni165

New member
ודרך אגב יש דרך

לצרוב תקליטים - באתר המצורף מוצעת האופציה תמורת 25 ש"ח לתקליט. נשמע לי מחיר סביר למי שרוצה לשמור על זכרונות הילדות אבל אולי לאוסף גדול זה יוצא קצת יקר. - תשפטו בעצמכם (אין לי קשר אליהם). יכול להיות שיש גם דרך לעשות את זה לבד בבית - לא יודע מה תהיה העלות. בני

beni165

New member
כמו שכבר ציינתי

אני מחפש מוסיקה ישראלית ישנה, שנות 60 70 וגם לפני. בעיקר מה שתופש לי את העין או את האוזן. ומכיוון שאת האוסף-תחביב הזה אשתי מעודדת, אני יוצא נשכר פעמיים... אבל היו עוד מתעניינים - איפה הם? בני

beni165

New member
ועוד משהוא קטן

אתר עם דגמי גרמופונים ישנים סימו לב ל- Victor II תחת Dave Sander מאוד דומה לזה שברשותי (מתנה ליומולדת מאשתי!!) בני

למעלה