רשימת תודות|כוכב|

רשימת תודות|כוכב|

אז בראש ובראשונה לרותם 111 על המבצע האדיר שעשתה השבוע, כל הכבוד רותם יקירתי, עוד תודה לאותה רותם על כך שאמש פגשה אותי כשהמכונית שלה מלאה אבל מלאה בתרומות חלקן לאתנחתא חלקן למשפחה ברמות שביתה נשרף וחלקן עבור הילד באשדוד, תמיר
תהיה איתי בקשר . לעינת ודן שלקחה על עצמה את כל מה שרותם הפילה עליה ופשוט בצעה, לכל הבנות מהפורומים השונים שהוזכרו בשרשור היום הולדת של התינוקת תודה ענקית
. לבלו סקיי שהגיעה גם היא אמש והביאה מלא המכונית תרומות , בנוסף לבגדים ואביזרים לתינוק הביאה בלו סקי 300 מברשות שיניים לילדים שכבר הועברו אליהם לשמחתם הרבה. מקווה שלא שכחתי אף אחד אבל במידה וכן אל תדאגו אכנס ואצרף עוד תודות. אה בטח לבאבלו על 2 עוגות מדהימות אחת לילד הבר מצווה ואחת לאחותו שחוגגת מחר יום הולדת תודה יקירתי והעוגות צולמו במצלמה רגילה ועוד אכניס לכאן את התמונות, עוד העבירה באבלו מוצרי מזון שהועברו לילדי אתנחתא, ושק ענק עם בגדים שחבל שלא יכולתי לצלם את הילדים כשהם מקבלים את הבגדים. תודה לפאקצה שהגיע לביתי ביום שישי אחר הצהרים וגם היא הביאה בגדים נהדרים לילדים. ותודה ענקית לשמקה המקורי שנסע לבאבלו להביא את התרומות שלה. פנינה

רותם111

New member
ואם כבר בתודות עסקינן,

אני רוצה להודות לבנות המקסימות מפורום "חד הוריות מבחירה" שהעבירו אלי אתמול עוד בגדים לנשים (מידות 38-44 וצעצועים שיועברו אחר כבוד למי שצריך. כמו כן, אני רוצה להודות לכל ה"סמויים" ששולחים אלי מסרים עם המון כוונות טובות לעזור ליולדת מגבעתיים. ובעיקר אני רוצה להודות למנהלות ויד ימינן שבזכותם אנחנו כאן.

למעלה