רשימת שירים לג'אם

khammel

New member
לא. אתה טועה. בדוק.

המהלך: Bb - crazy little C - thing called D - love אפילו בדקתי בשבילך בקליפ. רואים את האקורדים בבירור גם אצל פרדי וגם אצל בריאן. http://www.youtube.com/watch?v=QLk5b2SWIOE אולי ההוספה של B לאקורד D כקישוט מבלבלת, אבל השורש הוא רה ולא סול והאקורד נשאר במהותו D.

skjg

New member
הממ..

אני אישית לא יודעת לאלתר. אבל כמו שאמרתי אני לא בטוח באה. אבל כדאי לברר שיש כאן פסנתרנים שיודעים.

khammel

New member
../images/Emo132.gifמי שלא יודע לאלתר -- מחזיק ליווי

זיופים וטעויות ייתקבלו בהבנה. לא לדאוג. הרעיון הוא לבוא, לנגן ולהינות. גם אם זה רק אקורד. או תו בודד. או שירה. בלי הבדלי גיל או רמה. זה לא עניין של לבוא ולהשויץ אלא לשתף פעולה ולייצר חוויה מוזיקלית מפרה לכולנו. היה וילך טוב... וייצמח מזה משהו ארוך טווח... עוד יותר טוב. חוץ מזה, עוד לא התחלנו, כבר להבריז???

skjg

New member
לא מבריזה ../images/Emo12.gif

אני רק לא בטוחה שיהיה לי מה לתרום לכל העניין. אבל נראה, יש עוד זמן

ashibud

New member
Killer Queen

שיר מגניב ולא קשה. פסנתר+גיטרה אחת או שתיים, אפשר כך או כך, תופים, בס. לא יודע כמה הוא קל או קשה כי אני לא יודע לקרוא מהלכים של גיטרה. יש לי את הFull Band Score

ashibud

New member
BoRhap

אין צורך להרחיב לדעתי. אחד השירים הכי מזוהים עם קווין, בנוסף בקטע האמצעי אפשר להשתוללל יש לי Full Band Score.

ashibud

New member
We Are The Champions

שוב, שיר מוכר מאוד, כל הכלים. יש לי Full band score

khammel

New member
../images/Emo45.gif אני בעד

שיר שמתאים לכל הרמות ואין שום בעיה להכפיל בו תפקידי גיטרות

ashibud

New member
Bicycle Race

כל הכלים, הגיטרה נכנסת באמצע, שיר חמוד לאללה שיהיה כיף לדעתי לבצע. יש לי Full band score

ashibud

New member
Don't Stop Me Now

אחד השירים האהובים עליי. כל הכלים, הגיטרה נכנסת החל בסולו המדהים. יש לי Full band score

khammel

New member
Let there be drums

אני אשמח לתת אקורדים אם יהיה מי שייתן סולו... אאההמ.

GreatKingRat

New member
בקשר לשירים באופן כללי

איפה אני יכול לראות את התפקידים המדוייקים (או לפחות אלה שננגן בג'אם) של השירים? כדי שאני אוכל להגיד אם אני אצליח ללמוד את הכל עד יולי

למעלה