רשימת שידורים בארץ

Lablabla

New member
רשימת שידורים בארץ

עבדתי עכשיו על זה לאחר הבקשה באחד השרשורים הקודמים ESPN ו FOX הם הבטוחים שלנו ב METV ציינתי את הרשת שמשדרת בארה"ב (CBS ו NFL Network) מאחר ואני לא ב100% בטוח שMETV באמת משדרות את המשחקים שלהם, זה לפי מה שזכרתי משרשורים שהוזכרו פה בעבר האחרון הוא TVUPlayer שמייצג את NBC, אמנם אין בתוכנה את NBC כערוץ נפרד, אבל נכון לעכשיו מופיע Cartoon Network / NBC, ואני מקווה שהם ישדרו את שאר המשחקים של NBC כמו שהם שידרו אתמול את ה HOF יש מספר משחקים שכתוב לידם TBD (כתבתי גם למטה בקובץ), זה קיצור של To Be Determined, הכל ע"פ הלוח מהאתר של הNFL

itaihasid

New member
*תודה

בילבלו אותי בבית.. רציתי לרשום פשוט תודה אבל התבלבלתי

omrili77

New member
יפה מאוד, והערה בקשר ל-METV

לא מזמן, כשמארק זכה בקסדה מ-METV, הגיע בחור מהתחנה לצלם ולראיין אותו, ככה שיצא לנו לתחקר אותו קצת בקשר לאיך שעובדת שיטת בחירת המשחקים שלהם. נתחיל בחדשות הטובות: אין קשר בין הרשת המשדרת את המשחק בארה"ב לבין השאלה אם METV ישדרו את המשחק או לא. METV רוכשים את הזכויות לשידור המשחק מה-NFL, כשמן הסתם ה-FEED מתקבל מהרשת האמריקאית שאחראית לשידור בארה"ב. החדשות הרעות: למשחקים שנחשבים איכותיים יותר נקבע, בהתאם, מחיר גבוה יותר ע"י ה-NFL. מאחר ש-METV מתקיימת בעיקר מתרומות (ולא נזכיר כאן איזה סוג של תרומות כדי שלא יתעורר בטעות עוד איזה חובט תנ"כים --תתרגמו מילולית לאנגלית-- מזדמן וידפוק אותנו), רוב הזמן הם יבחרו במשחק שאינו ברמת המחיר הגבוהה ביותר. זה עונה על השאלה החוזרת על עצמה בפורום "איך זה יכול להיות שיש IND@NE ו-METV משדרים SF@HOU...?!?!" (טוב לא צריך להיסחף, עם כל הכבוד לאוהדים המיוסרים של שתי הקבוצות מהדוגמה, אבל העקרון ברור). אם כבר מדברים, זה גם עונה על השאלה "למה METV משדרים סדרות שאף אחד לא רואה?". התשובה, מן הסתם, היא שהסדרות האלה לא עולות כמעט כלום, וזה בטח יותר טוב מלשדר מסך כחול בין מועדון 700 למחרוזת שירי הלל לישו למשחקי פוטבול (אה, וגם ג'ילט ספורטס מלפני 3 שנים). ומה לעזאזל קרה ל-Superbook...? טוב נסחפתי קצת, מהערה קטנה יצא מניפסט. לילה טוב וד"ש לאחינו בצפון: הנהרייני, החיפאים (וכל מי שבאמצע) והתל-אביבי הזמני (כרמל, חזרת כבר צפונה?)...

Yo-man

New member
מילא סופרבוק

איפה ה-Flying House? זו היתה סדרה להתחנך עליה... ואם כבר הזכרת את בריאן - בתכתובת שהיתה לי עם METV בשבוע שעבר המעתי להם שיתוף פעולה לפיו אני אפרסם אותם בפורום ובליגה ככל שאוכל והם יפרסמו את הליגה ע"י הכנסת קליפ ממה שבריאן צילם. התשובה שלהם היתה שאם אני אמצא ספונסרים לשידור משחקי ה-NFL הם ישימו את הקליפ שלנו... נראה לי שהם חושבים שאנחנו חבורה של מיליונרים משועממים עם נטיות לאימוץ תרבות אמריקנית. בכל מקרה, לפי הלוגיקה שלהם כנראה שלא נראה את עצמינו משחקים בפרומואים של METV העונה. שיהיה.

Lablabla

New member
נכון לעכשיו כן

אבל סופשבוע אני מגיע למרכז שוב, לשחק, פשוט שבוע שעבר לא הייתי ואני יודע כמה אתם מתגעגעים אלי

Lablabla

New member
תוספת

יורם הזכיר מבשרשור קודם שעם תחילת העונה (או משו) METV יפרסמו את לוח השידורים שלהם. כשזה יקרה, אני אעדכן את הקובץ. אני גם אנסה לברר בפורום של TVUPlayer עם ההנאה הזאת ממשחקי הNBC כמו שהיה עם הHOF תחזור על עצמה בכל משחק, ואנסה להעלות קובץ שמרכז רק את המשחקים שבאמת נוכל לראות :)

למעלה