רשימת קשר :)

Anni Lupu

New member
רשימת קשר :)

אין לי מושג אם קיים דבר כזה כבר... או איפה אפשר להוסיף את זה.. בכל מקרה: שם: משפחה גיל: מגורים: ICQ: מסנג'ר אימיל: תוכנת מסרים אחרת:

Aline In Chains

New member
יאה.

שם: אלין. משפחה כץ גיל: 16 ומשהו. מגורים: בארשבע. ICQ: 318501839 מסנג'ר [email protected] אימיל: כמו המסן. תוכנת מסרים אחרת: יש דבר כזה?XD

Snow fairy

New member
^^

שם: מאיה משפחה: פורת גיל: 16 מגורים: רעות:] ICQ: אל תטרחו, לא נכנסת אליוP: אבל שיהיה- 270430108 מסנג'ר: [email protected] אימיל: כנ"ל תוכנת מסרים אחרת: X

LadyFlame123

New member
../images/Emo210.gif

שם: אנה משפחה בננה גיל: 16 עוד חודש
יההה מגורים: תל אביב ICQ: יש לי,אבל לא נכנסתי כבר שנה מסנג'ר [email protected] אימיל: אותו דבר תוכנת מסרים אחרת: אין

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אין לי כוח לישון...

שם:בר גיל: להיות מדוייקים? 16 ו11 חודשים פחות 9 ימים
מגורים:שוהם מסנג'ר: [email protected]

dcohn

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

שם: דורין משפחה: השם הכי נפוץ בארץ
[עכשיו כבר יום שלישי, לא?
] מגורים: תל אביב ICQ: לא פעיל. מסנג'ר: [email protected] אימיל: כמו המסנג'ר:] תוכנת מסרים אחרת: עזבו אתכם הכי טוב מסנג'ר!

chen49

New member
../images/Emo13.gif

שם: חן
משפחה: ניסים
מגורים: ת"א
אייסיקיו: 205496256
מסנג'ר: [email protected]
אימיל: אותו דבר כמו המסנגר...
תוכנת מסרים אחרת: אין...

P i x i e s

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo183.gif

שם: יובל גיל: 16 וחצי מגורים: יהוד ICQ: 25391 מסנג'ר: [email protected] אימיל: כנ"ל תוכנת מסרים אחרת: --

Under the GUN

New member
פשוט תגידי שאת רוצה את המסן שלי וזהו../images/Emo3.gif

שם: יובל משפחה לוסקי גיל: 16 מגורים: קציר ICQ: 285234920 מסנג'ר [email protected] אימיל: כנ"ל תוכנת מסרים אחרת:

NoFaRi1

New member
כבודו

שם: נופר גיל: 17 מגורים: Beachwood ICQ: לא נכנסת מסנג'ר: [email protected] וואי זה פעם ראשונה שאני מפרסמת מסנג'ר בכללי נראה לי חח

למעלה