רשימת ציוד

עמיתילה

New member
רשימת ציוד

שלום לכולם, התבקשתי לתת הצעה לרשימת ציוד לחדר ריפוי בעיסוק שאנחנו רוצים לפתוח באשכול גנים. יש לכן הצעות מה לכלול??? תודה ולהתראות עמיתילה

את מוזמנת לבוא

למקום העבודה שלי ולעבור יחד איתי על הציוד הקיים, כדי לראות מה רלוונטי לך ומה פחות חשוב להתחלה, וליצור רשימה שתתאים לך. יש לי שני מקומות- בנתניה וברעננה- תצרי קשר. שרון מור

אני זוכרת כסיוט

את הזמנות הציוד הללו. עד היום אני לא ממש מתה עליהן - וכמה שנדמה לי שאני כבר יודעת מה צריך - תמיד מתפספס לי משהו שרציתי ולא נכנס להזמנה. באמת שווה ללכת לראות ולעשות רשימות.

רשימה ראשונית.....

כשקניתי ציוד לקליניקה שלי עשיתי לעצמי רשימה של דברים שבדרך כלל אני עובדת עליהם, ובכל תחום כזה קניתי דבר אחד לכל רמה. למשל יש לי פאזל אחד של 2X20, אחד של 3X45, אחד של 60 ואחד קוביות. זאת היתה הקניה הראשונית, מאוד חסכנית ומאוד יעילה. מאז אני הולכת לטייל בחנויות צעצועים, לפעמים זולות ולפעמים רגילות (אף פעם לא יקרות, וקונה דברים שחסרים לי או שצדים את עיני. היום למשל קניתי משחק מקסים שנקרא tipover
וגם רביעיות
(וזה לא סיוט, זה בילוי ! רק הרשימה הראשונית היתה סיוט).

זה בילוי כשאת קונה לעצמך

וסיוט כשאת צריכה להכין 2 הצעות מחיר על כל פריט, לבדוק בין ספקים, להחליט מה קונים מאיפה וכל הזמן לדאוג שלא שכחת שומדבר נורא חשוב כי התקציב הזה הוא האחרון שיש לך לפחות לעוד שנה.

לא מדויק

גם כשקניתי לעצמי עשיתי השוואות מחירים בין כמה מקומות והיתי צריכה להחליט מה קונים מאיפה ואפילו היתי בלחץ זמן. לי נדמה שבמקומות ציבוריים קל יותר כי התקציב מנופח עשרות מונים.

עמיתילה

New member
תודה רבה

הי שרון, תודה רבה על ההזמנה אני מאוד מעריכה אותה, אך יש לי בעיה קטנה אני גרה באזור חיפה אז אני אצתרך למצוא יום וזמן ולתאם זאת איתך אם זה בסדר מצידך... שוב המון תודה, עמיתיל'ה נ.ב אם יש לך רעיונות בנתיים אני אשמח...

1ron

New member
עוד משהו

כדאי לך להיכנס לאתר של חברת בדוק שעושה סקר לגבי משחקים שונים בשוק. יש להם גם מרפאה בעיסוק שנותנת חוות דעת מקצועית. baduk.co.il

1ron

New member
ציוד

למרות שאת גרה בחיפה אני ממליצה לך לבוא ל"גיא סוכנויות" שנמצא במשמר השרון. הוא גם עשוי לבוא אליך. יש לו מבחר גדול של ציוד, עדכני,במחירים שונים.דוקא כדאי לך לנצל את התקציב הראשוני לציוד יחסית יקר שלא יירכש אחר כך.כדאי לך לחשוב על מידת ההתכלות של הציוד והמשחקים.הטלפון שלהם:09-8944750

א.- ברוכה הבאה

נתאם במסר אישי- ותבואי. ב. גיא סוכנויות נורא יקרים אבל שווים במיוחד במוצרים של נתן. היבואניות של מתן מוכרות לי כך שיכול להיות שאצלן המחירים זולים יותר. אז- אני מחכה... שרון מור.

ציוד מביטוח לאומי

באם מדובר גני חינוך מיוחד או בילדים המשולבים בגנים רגילים וקיים חדר טיפול ומינימום של 5 שעות שבועיות לתרפיה מגיע לכם את מירב סכום ההצטיידות מן המוסד חביטוח לאומי-הקרן לפיתוח שירותים לנכים. ובכל מקרה כתבנו בקרן תקן מומלץ של ציוד שממנו ניתן לצאת. אשמח לספק פרטים נוספים אודות הקרן בהצלחה עמי

hana5

New member
שאלה לעמי

מי יכול לפנות אל הקרן לפיתוח שירותים לנכים?

פניה לביטוח הלאומי

סליחה על התגובה המאוחרת אני לא נכנס באופן סדיר לפורום. אשר לשאלה: הקרן לפיתוח שירותים לנכים קיימת בכדי לתת עזרה לגופים שאינם למטרות רווח ואשר אינם מתוקצבים בתקציב רשמי עבור הטיפול הפרא-הרפואי כלומר, קופ"ח ובתי חולים לא יכולים לפנות לעזרה אך היות ואין תקציב מסודר רשמי למוסדות חינוך בהם קיים טיפול פרא- רפואי הם יכולים לפנות כולל מתי"א ובתי ספר רגילים בהם כיתות מקדמות\משלבות. כמו כן יכולים: יחידות להתפתחות ילד, גנים טיפוליים ומשלבים,דיור בקהילה,עמותות המטפלות שלא למטרות רווח ועוד. הקרן מתקצבת ציוד לא רק לילדים ומתקצבת כל חריגות החל מליקויי למידה דרך פגיעות פיזיות ונפשיות, פיגור, לקויי ראיה ושמיעה, מועדוניות טיפוליות מרכז תעסוקה שיקומיים ועוד. התנאי הוא של מינימום 5ש"ש לתרפיה מוכרת ע"י משרד הבריאות, חדר טיפולים הולם ומסמכים מסודרים של הגוף המפעיל. הקרן נותנת 80% מתקציב הציוד המאושר! בסכומים גדולים מאוד והגוף המפעיל ( יכול להיות גם מועצה מקומית) מתחייב לשלם את ה20% הנותרים. הקרן הנגישה לנכים עד לפני שנה גם מקומות ציבור דוגמת חופי ים, בריכות שחיה, שמורות טבע,תאטראות לכבדי שמיעה, את הרובע היהודי בי_ם למוגבלים בניידות ועוד אך בעקבות קיצוץ של 60% מתקציב הקרן שנכפה ע"י האוצר והכנסת,אין כיום גוף המנגיש מקומות ציבור למוגבלים ואין גוף רשמי העוזר בבניית בריכות טיפוליות. טוב לדעת שגם קרן שלם המסונפת לשילטון המקומי עוזרת באותה המידה אך לאוכלוסיית הפיגור בלבד- טלפון- 03-9601122 ניתן לפנות לקרן לפיתוח שירותים לנכים לקבלת פרטים בטלפון 02-6709750 או בכתב: הקרן לפיתוח שירותים לנכים המ. לביטוח לאומי שד' ויצמן 13 ירושלים. בהיותי יועץ ללקרן אשמח לעזור וניתן לפנות אלי באמצעות הדואר האלקטרוני: [email protected] עמי

למעלה