רשימת ציוד .......כנסוו

רשימת ציוד .......כנסוו

מה קורה אנשים??שבת שלום אז ככה יש לי כמה בעיות אני הולך שנה הבאה לטכני בחיפה ועדיין לא קיבלתי רשימת ציוד מפורטת אם למשיהו יש לתת לי אני אשמחח ובלשושת ימי גיבוש אין מצב שנקבל זה מאוחר מדי לא???? תגובות....

טיק טאק1

New member
רשמית ציוד של מה?...

בדרך כלל איך שאני זוכר ימי גיבוש בטכני זה שלושה ימים לפני תחילת הלימודים....ושם אתה מקבל את כל הדברים שאתה אומר לקבל...מדים וציוד..ספרים וכל השאר...אני לא חושב שאתה צריך לקנות עדיין ,אני מבטיח לך אחרי שאתה תקנה המורה יגיד לך שזה לא מתאים ולא צריך את זה....תקנה רק מחברות...וציוד כללי...אם יש לך שאלות השמח לענות... בהצלחה..

ציוד.

תקשיב אבל הבעיה היא כמה מחברות כמה כלי כתיבה כמה מכל דבר מה לא נותנים איזה מין בית ספר זה??

../images/Emo41.gif מהבצפר אתה מקבל רק קידבאק

שיש בו מדים, חולצות, מעיל, מדי ב' ועוד כמה דברים.

אוייי

נו באמת מאור מה יש לך.??. מה אתה דואג? איזה לחץ יש עלייך מה קרה מלחמהה? חכה ותראה..ואל תידאג ישלחו לך תפרטים עוד לא עבר חודש מאז שסימנו ללמוד... איזה לחץ...!!! תחכה ותראה ואם לא תקבל תשאל אותי ואם אני ידע פרטים אני יגיד לך...אחותי לומדת שם היא יודעת... אז תוריד לחץ...בבקשה אל תלחץ...!! ביושש עדן כהן

......

אני לא דואג אני פשוט רוצה לדעת בשביל להתחיל לקנות ולידיעתך הלימודים מתחילים עוד חודשש... שזה כלום...אני דואג יש בעיה???

הגזמת...

הגזמת קצת אתה לא חושב?? אחרי הריב שהיה לנו אתה מתחיל איתי עוד פעם... אני נמאס לי לריב עדיף שאני ישמור תבעיות שלי לעצמי...ולא ישתף אף אחד אבל בסדר אני לא לוקחת ללב... ולי אין בעיה וחודש זה לא הרבה אתה צודק אבל אל תדאג אתה רואה שבסוף יש לך תשובות... ביושש עדן כהן

מחברות, כלי כתיבה. ספרים תקנה בהמשך השנה...

אני לא ממליצה לך לקנות את הספרים ברשימה, לאחר ארבע שנים בטכני פתחתי ספרייה חדשה בבית בשביל ספרים שנאמר לנו לקנות ולא השתמשנו בהם- הבעיה שלא ניתן להחזיר כי חלקם בהזמנה מיוחדת ואין עוד בתי ספר רבים שלומדים איתם. תקנה במהלך החודש הראשון, מתמטיקה, אנגלית, לשון, היסטוריה... את כל השאר שהם בהזמנה מיוחדת עדיף לא לקנות אלא להמתין, לפעמים בטכני סתם אוהבים לשלוח אותנו להוציא מאה שקלים על מה שיעלה אבק במדף.

למעלה