רשימת סרטי חובה

• פותח הנושא SjP
  • פורסם בתאריך

SjP

New member
רשימת סרטי חובה

מכירים את הסרטים האלה שכל בן אדם ששמע על המושג סרטים חייבים לראות? דוגמאות: אמרגדון, אי.טי, שליחות קטלנית, היומן בואו נעשה רשימה גדולה של סרטי חובה, כל אחד יכתוב את כל הסרטים שהוא חושב שכל בן אדם שאוהב סרטים חייב לראות אני יתחיל... ארמגדון אי.טי אמריקן פאי המופע של תרומן הצלצול עימות חזיתי היומן סיפור אהבה בלתי נשכח אפקט הפרפר שוטר בגן ילדים שליחות קטלנית 2 רוקי רמבו איש ההרס לאון מת לחיות רקווירם לחלום ואנילה סקיי המסיכה טיטניק מטריקס

איילת1974

New member
וגם

מועדון ארוחת הבוקר פולטגרייס אני והחבר'ה גרין מייל החוש הששי 12 המושבעים משחקים נסתרים וכל סרט של הבמאי הספרדי אלמדובר

קרמי

New member
../images/Emo45.gif יאפ.. שוטר בגן ילדים באמת חובה

אם אני לא טועה ארנולד עדיין מסתובב באוניברסטאות בעולם ומרצה על חשיבותו של סרט זה. הוא מסביר את הדקויות הנסתרות שבעצם שרומזות על כך שהסרט הוא מיקרוקוסמוס של החברה כיום, הוא מעביר ביקורת נוקבת על הממסד החינוכי, חשיבותו בעולם פוסט 9/11 וכמובן מספר על הההשפעה הגדולה של הסרט על הקולנוע המודרני ויוצרים מוכרים. אם אני לא טועה טרנטינו שיבח את הסרט ומנסה שנים כבר להוציא המשכון. הוא באמת צוטט פעם אומר שכל בן אדם ששמע על המושג סרטים חייב לראות אותו.

Lady in red2

New member
גם הצלצול ממש חובה

dean gold

New member
לא, אתה יודע למה?

כי זה סרט אימה!!!!!!!!!!! הוא לא יכול להיות טוב!!!!! הוא תת רמה אידיוטי!!!!

Lady in red2

New member
א. אני בת

ב. ברור שזה היה בציניות! (יש את האייקון
) כמו שבהודעה של קרמי מצויין ששוטר בגן הילדים הוא חובה, הוספתי גם את הצלצול.

לא לא....

יש הבדל בין סרטי חובה ז'תומרת קלאסיקות כמו: אי.טי. חלף עם הרוח קזבלנקה פורסט גאמפ גריז פלאשדנס ריקוד מושחת ספרות זולה תלמה ולואיז אמריקן פאי וכו' לבין סרטים טובים שאנשים צריכים לראות להלן ארמגדון אפקט הפרפר רקוויאם לחלום וכו'...... ודרך אגב..... תאמין לי.... אף אחד לא צריך לראות "היומן", ו"סיפור אהבה בלתי נשכח".......

SjP

New member
הכוונה לסרטים הכי מוכרים

שסביר להניח שכל מי שמבין אפילו קצת בקולנוע ראה אותם ומי שאוהב סיפורי אהבה חייב לראות או בטוח ראה היומן, סיפור אהבה בלתי נשכח וטיטניק

בסדר....

אבל אני עדיין מתעקשת על ההפרדה בין קלאסיקות, לסרטים שכמו שאמרת, שכל חובב קולנוע חייב לראות. וטיטניק אכן נכנס לקטגוריה השנייה..... אבל שוב... "היומן"? אוי מי גאד לא...... ו"סיפור אהבה בלתי נשכח"? בטוח? מה קרה ל"רוח רפאים"?, "כשהארי פגש את סאלי", "מולאן רוז'"... אלה סרטי רומנטיקה מומלצים....

SjP

New member
פעם ראשונה שאני שומע עליהם

חוץ ממולאן רוז' ששמעתי אבל לא ראיתי

אף פעם לא שמעת על

"כשהארי פגש את סאלי"?..... באמת?... אוקי אז הנה שמעת. ו"רוח רפאים" זה סרט משנת 1990 עם דמי מור ופטריק סוויזי. סרט ממש יפה. אני אוהבת אותו מאוד. ואם לא ראית "מולאן רוז'"- לא ראית סרט רומנטי בחיים שלך.... רוץ לראות עכשיו!

Rockamora

New member
פאק..

אתה נותן רשימה של סרטי חובה ואפילו לא ראית\אתה אפילו לא מכיר את "כשהארי פגש את סאלי"?! איזה חור בהשכלה!

SjP

New member
זה בדיוק המטרה

לעשות רשימה של כל הסרטים האלה שאם לא רואים אותם זה "חור בהשכלה" עכשיו אני יודע מה לראות..

haniela17

New member
זה בור בהשכלה אם לא ראית

ספרות זולה החשוד המיידי קיל ביל הנסיכה הקסומה ( אפילו רק בגלל הMY NAME IS INIGO MONTOYA U KILLED MY FATHER PREPARE TO DIE ) חומות של תקווה ועוד המון המון שבטוח שכחתי

למעלה