רשימת סרטים

gal_shani

New member
רשימת סרטים

כן כן- אני יודעת שהיה דיון שלם על זה רק בעמוד הקודם- אבל אני חדשה פה, וגם לי מגיע לחוות דעתי על סרטי האהובים- דגש- , הטובים יותר ופחות! אוקי- אז כמובן, כל מי שמכיר אותי: אינדיאנה ג´ונס - שלושת הסרטים מלחמת כוכבים- הטרילוגיה הישנה ! החלון האחורי ורטיגו- כמובן ששניים אלו לא צריכים בכלל הצגה "ארוחת בוקר בטיפניס" - אין לי כוח להתחיל להאבק עם "ארוחת בוקר" באנגלית עם כל השגיעות כתיב שלי סודות LA- סרט מעולה ליאון - פלג- איך לא רשמת את זה??? דוקטור סטריינג´ לאב- סרט עננננננננק- הקומדיה השחורה הטובה בכל הזמנים!!! ממפיס בל- מסרטי המלחמה שגדלתי עליהם- והמבין יבין מייקל קולניס טוראי ראיין שבעת החטאים מועדון קרב נשים קטנות על תבונה ורגישות העוקץ הספרדי טוב- נמאס...... המון סרטים יכולים להיכנס לרשימה הזו.... מה שעלה לי בראש עכשיו- נכתב........ שלכם גל

spenser

New member
שלום לך ולכולם!!!

קודם כל ברוך הבא ,למרות שגם אני חדש. מה שלומך? את רוב הסרטים שם לא יצא לי לראות.... אך בקרוב יצא אני מקווה. שבעה חטאים קצת פיספס אבל הוא טוב , מועדון קרב כבודו במקומו מונח אפילו שהוא קצת מעצבן, וליאון מצויין. אינדיאנה ומסע בין מעצבנים ביותר!!! חוץ מזה יש מבצע קטלני בבלוקבאסטר: אתה משלם 149 ש"ח ואתה יכול לקחת כל יום סרט {ובימים מסוימים אפילו 2} לכל החודש!!! תחשבו על זה ככה: 8 סרטים כבר עולים לכם 160 ש"ח ויש לכם אפשרות ב150 ש"ח לקחת איזה 20 - 30 סרטים ואפילו יותר!!!! אתם קולטים?!?! אבל תבדקו קודם, יכול להיות שיש איזה קצ´. אני אולי מחר יתעניין וארכוש לי מנוי!!! היום {שלישי} יש ב1.25 בלילה איזה קומדיה של סקורסזה בערוץ 4 . אולי שווה משהו.... ועד אז להתראות ויום טוב. ספנסר.

חזיר בר

New member
אינדאנה ג´ונס מעצבן?

סרטים גדולים,הומור קל ונחמד,סרט זורם. מה מעצבן בזה? ובמסע בין כוכבים התכוונת למלחמת הכוכבים לא? וגם אם לא, אני אישית דווקא מאוד מחבב את שניהם,אבל אני יכול לראות איך זה יכול לעצבן אנשים מסוימים.

Princes Vespa

New member
לגבי המבצע של בלוק באסטר

מכיוון שעבדתי שם אני יכולה לאמר לך שאין שום קאטצ´. מי שיש לו זמן לראות סרטים , זה אחד המנויים היותר שווים שיש.

gal_shani

New member
שלום שלום

שלומי מצויין- תודה......... :) אממממם- אגב כמו שציינתי בראשית ההודעה לא מדובר בסרטים הטובים ביותר (למרות שחלק נכבד מהרשימה ראוי להיכנס היישר לתוך העשרייה הראשונה) אלא הסרטים שאני הכי אוהבת....... אינדיאנה ג´ונס זה כבר מיתוס במשפחה שלי..... במשך תקופה- ארוכה למדי של בערך שלוש שנים, היינו רואים את הסרטים האלו מדי יום ביומו- ואם לא יצא במהלך השבוע, אז בסוף שבוע..... שלא נדבר כל יום כיפור במשך כל השנים ועוד... ואין - אני מתה על הסרט הזה! הומוריסטי, הרפתקאות, נאצים בתור הרעים (בשני שלישים מהטרילוגיה), והריסון פורד! לא צריך יותר מזה!!! מה גם - שההומור גאוני ביחס לקומדיות שיוצאות בעשור האחרון...... לנו יש מנוי לאוזן מכשפתחו אותה...... זהו...... :) גל

leeloo

New member
הבעיותיות ברורה

העובדה היא שאם נתחיל לרשום את כל הסרטים שאהבנו לעולם לא נסיים ונצטרך לפתוח עוד הודעה ועוד הודעה ועוד ועוד... ואם לא נרשום סרט אז נרגיש אשמה על כך שלא רשמנו אותו כי זה גם סרט מאוד אהוב עלינו... בקיצור זו הסיבה שבגללה בחרתי לא לרשום את הסרטים האהובים עליי. אבל מה שכן אוכל לעשות זה להגיב בקשר לסרטים שכן נרשמו... סודות אל איי סרט חביב ליאון הוא סרט מדהים. וכל מילה מיותרת. מרתק למדי, מעניין, משכנע, מיוחד, ועוד ועוד... טוראי ראיין וגם אויב בשער (שניהם מלחמת העולם השנייה ושניהם של שפילברג) מאוד משובחים ומציגים פנים במלחמה שאולי היו יודעים, אבל הומחשו בצורה כל-כך משכנעת וכל-כך משובחת. שפילברג מצטיין בנושא מלחמת העולם השנייה, ללא ספק. שבע החטאים- זה סרט. כמה שיש בו קטעים מזעזעים, וכך יש תחושה שאין להם מקום בגלל הטענה שהם נועדו רק כדי למשוך קהל, וכך מוריד מרמת איכות הסרט, אבל בהתעלמות מאלה, משחק מצוין של בראד פיט, מורגן פרימן, וקווין ספייסי. גם הרעיון נפלא. פייט קלאב- מה לא נאמר עליו כבר? סרט טוב. על תבונה ורגישות- לא יודעת... לא ממש עניין אותי... אבל סרט שמצאתי מעניין פחות או יותר, שגם נעשה פחות או יורת על אותה תקופה- "אמה", סרט חמדו מאוד, שרק אחרי שראיתי אותי גיליתי ש"קלולס" עשו חידוש (ואפשר להגיד שלא מוצלח במיוחד). יש עוד הרבה נפלאים וטובים, אבל אם נתחיל, לא נסיים. חוץ מזה, ברוכה הבאה לפורום
, מקווה שתמצאי בו "בית חם" ומקום משובח להביא את דעותייך.. דרך אגב, שמתם לב שנוסף
? בהמלצתי לפורום כמובן...

Chot

New member
הנה אני רושמת עכשיו

leon באמת לא רשמתי את זה? מזמן מזמן עשיתי רשימה אני יודעת

אני אוהבת:

עימות חזיתי, מועדון הקרב, שבעה חטאים, גלידאטור, טרילוגיית אינדיאנה ג´ונס (במיוחד הראשון) ליאון, ראיון עם הערפד, 12 קופים, ביטלג´וס, רוחות של תשוקה, הכי טוב שייש, המספריים של אדוארד אפוקליפסה עכשיו. ועוד.....

למעלה