רשימת מקורות

RainBird

New member
רשימת מקורות לעוסקים בכישוף בארץ, בין אם החדשים לישנים יש קושי למצוא חומרים וחפצים מאגיים לשרתם, לפיכך אני מכריז כאן על שרשור מקורות לחומרים, חפצים ספרים וכו', לעבודה המאגית. צריך לכתוב את שם החנות או העסק, הכתובת מה החנות מוכרת פחות או יותר, דעה אישית על המקום מאלו שמכירים אותו, ושאר ירקות.

RainBird

New member
חנויות עיטרין חנויות רפואה עממית ומאגיה (מסורתית) המפוזרות בארץ. יש בהם תבלינים ושרפים כמו מור ולבונה, בנזואין, מסטיק ושרף אורן. וגם חומרים ממוצא אנימלי כגון חומט רפואי, מושק וענבר אפור. רוב המוכרים ערבים, אבל יש בינהם גם יהודים (מעט) החנויות בבעלות יהודית יסומלו בכוכבית. תל אביב: נחלת בנימין 105* לוינסקי 46* זבולון 53* ירושלים: העיר העתיקה, שוק הבשמים 52 העיר העתיקה, שוק הבשמים 60 העיר העתיקה סמטת דויד 58 שכונת הבוכרים, אדוניהו הכהן 9* נצרת: העיר העתיקה שוק 309\6 הייתי שם באופן אישי יום שני שעבר וקניתי את החומט הרפואי שעלה שלושים שקלים. מגוון השרפים והתבלינים ממקור אנימלי הוא עצום. מומלץ. עכו: העיר העתיקה שוק 173\13 שכם: קסבה סמטת נצר

סיריוס1

New member
זה היה בצחוק. אין לי משחה כזאת. אולם... ...הטענת מיים במשמעות ומילים יכולה להיות לא פחות עוצמתית מאשר תכונות של חרק או בעל חיים... בעיקר כאשר לא יודעים את כל תכונות הבעל חיים שכן תמיד יש מרחק בלתי ידוע, אולם הטענת מיים היא על ידי כוונות ידועות ומדויקות ולכן מאוד חד, קולע וברור ללא "רעשי רקע" כמו תכונות בלתי ידועות של בעלי חיים או צמחים. זה כמו קומפוזיציה מוזיקלית, צריך בהירות צלילות וניקיון תהודה אנרגטית כדי לקבל תגובה מדוייקת ומהירה. .

RainBird

New member
אמרת את זה למישהו שיש לו קערת קריסטל עם מים מינרלים, 5 חתיכות רוזקאוורץ איכותי ממדגסקר, קונזייט, שתי פירמידות אפופילייט, וקרנליאן ענקית. נחש עבור מה זה...

RainBird

New member
אם הייתי רוצה אהבה הייתי זורק אדומים כמו רובי וגראנטים פנימה.... לא.

neophile

New member
לפי התאמה של צבע כל הגבישים הללו מלבד הקרנליאן קשורים ללב. בגדול המטרה של כל זה היא שיפור של היכולות שחשובות לכל Diviner

RainBird

New member
גם לא זה ../images/Emo13.gif מתחיל בתורת הגבישים כבר עלה על זה.

למעלה