רשימת מורים מלאה

Zeev Foux

New member
רשימת מורים מלאה

באתר www.wushu.co.il אני מנסה ליצור רשימת מורים כוללת ככל האפשר - אשמח אם תעזרו לי. כרגע ישנה רשימת מורים מאד בסיסית של קצת יותר ממאה מורים לשיטות לחימה ואימון שונות. אני אשמח אם תבקרו ברשימה (http://www.wushu.co.il/teachers.asp) על מנת שתוכלו להתרשם. כל מורה מקבל משבצת בה הוא יכול לתת פרטים בסיסיים - שם המורה, שם השיטה/שיטות, איזור/מקום הוראה, טלפון להתקשרות וכן משבצת עם לוגו (למי שיש). בקרוב תווסף עמודה נוספת לטבלה עם פרטים נוספים עד כחמישים מילים. הייתי שמח אם תוכלו להוסיף על הרשימה בצורה של מורים נוספים, תיקונים למורים קיימים וכן הלאה. (דוד - אולי יש לך רשימה מלאה של מדריכים ואזורי הדרכה של המרכז?) את הפרטים הללו תעבירו אלי באי מייל או בשרשור כאן. במידה ויש לוגו לבית הספר אנא צרפו את הקובץ להודעה. חינם כבר אמרתי? להתראות

לזאב

אתר מקסים על וושו. עיינתי ברשימת המורים - תבורך על היוזמה. הייתי מעוניין להוסיף את המועדון של המורה שלי ושלי . פרטים : אומנויות לחימה קוריאניות המורה : מאסטר יהושוע סופר איזור : ירושלים - תחנה מרכזית טלפון : 674768-052 478085-054 התמחויות : קוק סול הפקידו המורה : גיל אברהם איזור : רמת גן - עמק הדותן 4 טלפון : 9708608-09 התמחויות : קוק סול הפקידו תודה מראש גיל

תודה + תיקון

לגבי המורה ניצן משורר - ככל הידוע לי הוא מלמד טאיקוונדו ולא אגרוף תאילנדי כפי שפורסם.

NetGangsta

New member
לזאב

ברשימת המורים שלך יש את סיפו צחי שוחט. הטלפון שכתוב שם הוא 741699 כמובן ששמת לב ששחסרה סיפרה אחת, אז הנה הטלפון הנכון: 7416199 צירפתי גם את סמל השיטה

aikijitsu

New member
מורה נוסף

שלום זאב. הייתי מעוניין לצרף לרשימה את המורה ליאור ינקו אזור רמת גן / אור יהודה מלמד ג´וג´יטסו ואיקי ג´יטסו טלפון 055323339

זאב

קיבלת את האי מילי ששלחתי לך לפני מספר ימים (עידכון לרשימת מורים)?

תיקון והוספה

א. תיקון זאב, המורה שמופיע ברשימתך כ"חוזה מגל" הוא המורה הראשון שלי, יוסי מגל. הטלפון אינו מעודכן, והוא מלמד כיום במודיעין ולא בירושלים. טלפון מעודכן 9713466 08 ב. הוספה אם תוכל להוסיף את המרכז שלנו "המרכז החדש לאומנויות המזרח" בירושלים תחת אייקידו - אייקיקאי? (יש לנו שלושה מורים...) טלפון 228022-800-1

אייקי

שיטת אייקי המורה - ראש השיטה - עמי ניב איזור - חדרה טלפון - 050300597 מדריך קרב מגע... (אייקי) חגורה שחורה בג´ודו בג´יוגיטסו ובאייקידו דאן 2 ראש שיטת אייקי

נני.ג

New member
מורה נוסף

לזאב בבקשה הוסף מורה נוסף לרשימת המורים - נני גולדברג, קאזה אראשי ריו איקי ג´וג´יטסו (שיטת רוח סופה). השיטה כוללת הטלות, בריחים, כלי נשק עתיקים וכו´. בתודה, נני גולדברג

נני.ג

New member
מורה נוסף

לזאב, שכחתי לציין מקודם - האימונים באזור רמת גן. תודה, נני

deep ocean

New member
זאב-תיקון

אוהד קדם (שאני לומדת אצלו טאי צ´י וצ´י קונג) מלמד באיזורים הנ"ל: כפר סבא כפר יונה (איזור נתניה) וגם תל אביב (שזה מה שלא כתוב באתר) :)

למעלה