רשימת כוחות

Future Tal

New member
רשימת כוחות

שלום לכל חברי הפורום. אני רושמת חלומות קצת יותר משנה והחלטתי לעבור לעבודה בשיטת wild (עד כה 2 הצלחות של שניה ואז התעוררות אבל זה לא הנושא של ההודעה). החלטתי לעשותרשימת כוחות שכדי ללמוד לשלוט עליהם כדי שיהיה כייף בחלומות^^ אתם מוזמנים לאמץ כוחות וגם אם יש לכם משהו להוסיף זה יהיה נהדר. אז ככה: *לחצלל מתי שרוצים (מטרה אולטימטיבית) *הליכה על מים *קפיצות שד (כבר שולטת) *טלקינזיס (הזזת עצמים עם המחשבה) *זימון דמויות *נשימה מתחת למים (גם שולטת כבר) *שינוי עצמים *מעבר דרך עצמים *אומנויות לחימה (קונג-פו וכדומה, גם שולטת כבר^^) *כניסה למראה *תעופה *שינוי צורה *כל מיני כוחות מיסטיים שאין לי כוח לפרט *שינוי רקע *בניית סיפור (איזה סיפור בחלום שאתם רוצים) *המשך חלום (מחלום אחר) *שיגור *העצת מהירות *הארכת חלום *עצירת זמן (תחשבו כמה מגניב זה יהיה*.*) *יצירת עצמים *הגברת צלילות *בדיקת מציאות (מסתבר שזה לא תמיד עובד-_-) *שליטה בדמויות *נגינה (תחשבו על זה..להרים גיטרה לפרוט סתם שטויות אבל שאנשים ישמעו מה שאתם רוצים..זה כייף^^) *שליטה במזג אוויר ותאורה בחוץ (המממ...בא לי שלג היום.) *ליצור מוזיקת רקע (לא מגניב מוזיקת רקע לחלום?) *לדבר עם חיות *קריאת מחשבות *שינוי בגדים *להפוך לבילטי נראה *לשמוע למרחק (לכל מי שקרא את ספרי האוטורי) *להריח למרחק *לשכפל את עצמך *לגדל צמחים כל מה שיש לכם להוסיף יתקבל בשמחה^^ מקווה שתהנו מהרשימה

makron2

New member
../images/Emo13.gif משעשע

לפי דעתי זה רעיון מעולה שבחרת לעצמך משימות לביצוע,הייתי ממליץ לך להפריד קצת את המשימות,למשימות לזמן חלום ומשימות לפניי החלום. *הגברת צלילות לכול אורך החלום - שווה להתמקד בזה בתור משימה למעקב בכול חצלול *לחצלל מתי שרוצים (מטרה אולטימטיבית) - אולי שווה לפרק את זה לכמה שלבים,כמו לחצלל פעם ביומיים שלוש ע"מ לעקוב יותר טוב אחריי ההתקדמות. *נשימה מתחת למים (גם שולטת כבר) - אין הרבה מה לשלוט פה,זה לא מים,בגלל זה אפשר לנשום. *אומנויות לחימה (קונג-פו וכדומה, גם שולטת כבר^^) - בזמן האחרון יצא לי לחצלל על אומנויות לחימה כמה פעמים.
*ליצור מוזיקת רקע (לא מגניב מוזיקת רקע לחלום?) - שאני שומע מוזיקה בחלום רגיל או צלול היא תמיד נשמעת הרבה יותר טוב
*שינוי צורה - לי עזר "למצוא" את הדבר שרוצים לשנות צורה אליו,ואז להכנס לתוכו ע"י תעופה או הליכה.

Future Tal

New member
כה רעיון טוב

בקשר לנשימה מתחת למים אפשר "למות" ואז להתעורר לא? ובקשר ללמצוא דברים זה לא כזה הולך לי.... תודה על העצה^^ אני אפרק את זה לשלבים באמת.

Future Tal

New member
כה כה

בדיוק הוא^^ אבל איזה מגניב זה יכול להיות? *-* להרים מכונית ל...אממ... נגמרו לי הרעיונות..אבל זה מגניב עדיין!..

makron2

New member
לא חסר רעיונות.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/viewmsg.asp?forum=27&msgid=122592775 יש בשרשור הזה מספיק רעיונוות,אין גבול לדמיון,רק צריך להשתמש בו,זה החלק הבעייתי.

Future Tal

New member
או או אני העבור על זה

זה יותר דברים לעשות ולא כוחות ללמוד אבל גם זה טוב ^-^

ברונדבי

New member
תכנסי לאתר של DC UNITED או Marvel

אלו שתי חברות הקומיקס הגדולות בעולם (סופרמן, ספיידרמן, אקסמן וכד'), תבדקי את היכולות, כלומר, תעברי על הכוחות של גיבורי העל
אולי יבואו רעיונות!

MetalSinagouge

New member
גלימת העלמות שמעלימה בגדים.

ת'אמת כל כוח מעניין שאני יכול לחשוב עליו כדי לבצע בחלום הוא מיותר אם אני יכול פשוט לזמן את הבחורות ערומות (ורצות לאט).

קראת את הספר הזה? לא. אתה בחורה? לא.

אז אתה לא יכול להשוות את המשפט שאמרתי על הנרי לזה שאתם נימפומנים בכללי. כי הנרי הוא מתנת האל למין הנשי. באמת. באמת , נו. הוא... נחשק שאין לתאר. |טסה לשיקגו|. שמה
. במחשבה שניה- |מורידה את ה
| (אני הרי רוצה ילדים ממנו לא?)

למעלה