רשימת כוחות

למה?../images/Emo6.gif

אתה מתכוון לרצונותיי העזים לאנוס אותו כאילו?
(אני שואלת באמת- תענה)

אה! אה! אוי!

לא הבנת!!!!!! כאילו התכוונתי שאני שמה
עליו!!! לא עליי!! הע? זה לא אפשרי בכלל!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

MetalSinagouge

New member
כן, גם זה...

אני מתכוון, חוץ מהעובדה שזו דמות מספר. אם זה היה ג'וני דפ(!!!111), הייתי מבין. אבל הוא לא.

silverhawk

New member
יש פה אחלה רעיונות

ברשותך, אוסיף גם את השרשור הזה לקישורים, לטובת הדורות הבאים.

makron2

New member
ביצוע משימות והדימיון.

לחלקנו יש בעייה לבצע משימות מסויימות,בעיקר עקב הסיבה שאנחנו לא מפעילים את הדמיון בצורה טובה. צריך לזכור שלכול בעייה יש בדרך כלל כמה פתרונות. לחלקנו,כולל אני יהיה קל יותר להשתמש ב"עזרים" ע"מ לגרות קצת את הדמיון. ברגע שמחפשים פריט קטן ולא מוצאים,יש אפשרות טובה שהוא ימצא בכיס של המכנס,כמו קוסם ששולף ארנב מהכובע. דוגמא:הכול חשוך מסביב - אפשר להוציא מצית מהכיס,להדליק ולהגביר את הלהבה והנה המצית הפכה ללפיד מעולה,או באותה מידה זה יכול להיות להביור אם בא לכם לשרוף משהו
לי יש 2 רעיונות ע"מ להצליח יותר להתנהל בסביבת החלום. 1.אין מי שלא חשב על איזה שק שיוכל לפתוח אותו ולהוציא ממנו מה שהוא רוצה,אני ינסה "למצוא" את השק הזה(התוצאות יכולות להיות מעניינות ומבדרות
),אותו עקרון כמו כיס המכנס. 2.חשבתי על אופצייה לנסות ליצור לעצמי מעיין חדר הולגרמות,כמו שהיה במסע בין כוכבים עם מחשב שפועל ע"י הקול(מחשב רגיל לא יעבוד טוב)אולי בצורה הזו יהיה לי יותר קל להתמקד יותר טוב במטרה ויהיה קל יותר להגיע להבנה שמדובר בחלום שלי ואני כול החלום(לא רק הדמות בחלום)עם כל המשתמע מכך.

Future Tal

New member
הממ..אני מניחה שנכון

רק אני צריכה למצוא את השיטה שהכי תפעל לי. תודה על העזרה^^

לקוראי "אשתו של הנוסע בזמן" בלבד:

היכולת לזמן את הנרי להווה שלי ולעשות אותו פעמים כה רבות עד שיימאס לו מסקס (שזה דבר בלתי אפשרי בעליל). די אני מתה עליו
קלייר יא זונה....

silverhawk

New member
אני בדיוק קורא אותו שוב...

לא להשמיץ את קלייר! חבל שההודעות שלך יימחקו...

משמיצה? חלילה. כפרעלייה.

גנבה לי את הנרייייייי! |כועסת| חח אני בדיוק היום סיימתי לקרוא באנגלית, אחרי שקראתי בעברית. הו גאד.. (עדיין מושפעת מכל הפרקים המרגשים במיוחד של הסוף). אבל נכון שהוא נימפומן???
שקסי שכמוהו. נ.ב.- ח"ח על הנשיות שבלקרוא את הספר הזה, ועוד פעמיים! וואו!

StrengthHonor

New member
רשימת כוחות?

בדרך כלל הכרה לשנייה בלבד בעובדה שזה חלום או שאין מעצורים כאלה ואחרים ואפשרות לתעופה או סתם חקירה של אזור . אבל היו לי חלומות שבהם ניסיתי אשכרה לצייר (כן לצייר) את מה שאני רואה ולנסות לשלוט בהכל , ממש הכל. (בדרך כלל התוצאה היא איבוד צלילות והתעוררות תוך תחושה שעברו איזה 5 דקות) פתחתי פה נושא שנזכרתי שהיו כמה חלומות שפתרתי תרגילי כפל מורכבים יחסית ומשוואות(לא איזה כוחות על , דברים פשוטים כמו 2 על 4 ספרות כשביוםיום זה כלום ) שלפעמים יצאו נכונות בטעות של רק ספרה אחת(בעיקר בחלומות WBTB) מה שעוד לא הצלחתי לעשות ממש טוב היה לחשוב ולתכנן על החיים ואת המחר בחלום... ואחד הדברים שאני ממש ממש רוצה בחיים זה היכולת לעשות את זה באופן קבוע...

למעלה