רשימת חברי הפורום

flameable

New member
רשימת חברי הפורום

היום רשימת חברי הפורום, אין מאם באג ואם בכוונה הופלה ואף שולשה בגודלה. גודלה המסיבי מעצבן למדי, אך העניין יותר עמוק מזה. בעבר, הרשימה כללה רק את 50 חברי הפורום הפעילים ביותר, גודל מכובד לכל הדעות. עכשיו היא כוללת גם אנשים שפירסמו שתי הודעות לפני שבועיים ולא הראו את עכברם בפורום מאז. הרשימה הזאת היא ממש SPAM, והיא לא נעימה ויזואלית. בעבר היא הייתה קצרה, קטנה ונעימה, עכשיו היא נראת מבולגנת. בנוסף, למה להראות כ"כ הרבה חברי פורום? האם משיהו שפירסם שלוש וחצי הודעת לפני חצה שנה ראוי להיכלל כחבר פורום? מה גם שהסדר שלפיו הם מוצגים (הפעילות המירבית בחודש האחרון) הופך את הרשימה לעוד יותר לא נעים לקריאה, לעומת סדר אלפא-בייתי. אני לא ממליצה לסדר את הרשימה לפי הא-ב אלא להחזיר אותה לגודלה המקורי, 50 חברי פואום הם מספר מכובד למדי, ומי שמעוניין להיכלל ברשימה ואינו נמצא שם, שייתאמץ.

רשימה

מעבר לבעיה של גודל הרשימה אני חושב כי גם הסדר בעייתי. באתרים מסויימים ניתן לראות השתתפות מופרזת של חברים מסויימים המשתלבים בכל התדיינות גם כאשר אין להם מה להציע ולתרום. אולי הם משועממים (עכשיו החופש הגדול) אך אני חושב שרובם נדחפים ע"י אתגר לתפוס מקום בתחילת הרשימה. כתוצאה התברברות מיותר, דפיו של הפורום הופכים להיות משעממים וארוכים.

havlaz

New member
הם צודקים

אני בכלל לא בדיוק בעד הרשימה הזאת למטה יש לינק למעלה כבר לחברי הפורום במקום שהוא יקשר למטה שיקשר לעמוד אחר, יותר נוח

jessie_chan

New member
מצטרפת להסכמה

ישנם פורומים שבהם ברשימת החברים מופיעים אנשים שנכנסו כדי להציף, לקלל ולריב. אפילו אחרי שעובר זמן הניקים המגעילים שלהם נשארים כחלק מהרשימה.

הרחבת רשימת חברי הפורום

נעשתה משום שבפורומים רבים קייימם למעלה ממאה חברים קבועים בפורום, ולא נמצא להם מקום. בקרוב נעביר את הרשימה לעמוד פורום מורחב, שיכלול תכנים נוספים מהפורום ותכנים נוספים הקשורים אליו.

באמת....

בעמוד הפורום יש קישור לחברי הפורום למה הוא לא מוביל לעמוד אחר? למה הוא מוביל לתחתית העמוד...מיותר

למעלה