רשימת חברים

syrus

New member
רשימת חברים

שלום לכולם, הבנתי שלחלק מהגולשים יש בעיה עם רשימת החברים. שומרים חברים לרשימה וזה לא באמת נשמר. הבעיה היא בעצם בצ'אט עצמו שלא מוסיף תווים בעברית לרשימה הזאת (הבעיה ידועה ונמצאת בטיפול). בינתיים אפשר להוסיף כינויים באנגלית בלבד. אם אתם רוצים להוסיף כינוי בעברית (ושהוא ישמר ברשימה) עליכם להוסיף אותו באופן ידני דרך רשימת אנשי הקשר בתיבת המסרים שלכם. במידה ואתם לא רואים את הסימון העגול שגולש מחובר ברשימת החברים, כנראה שיש לכם חבר "ריק" ברשימה. חפשו אותו ברשימת אנשי הקשר שנמצאת בתיבת המסרים והסירו את החבר הזה. בהצלחה לכולם וגלישה מהנה syrus

אמממ שאלה

/tapuzforum/images/emo4.gifהאם יהיה ניתן לעשות העתק הדבק? אתה יודע כמה זמן אני משקיע בכתיבת הניק ? אם יש לו שם מפוצל גם אנגלית עם עברית או לחילופין,וזה כלום אם לא רשמת בטעות.ששוב אחפש! זה סיוט מתמשך שזה עבר למצב של-אם יכנסו טוב-אם לא ! מה אכפת לתפוז

סליחה שאני מתערב אבל לפי דעתי

זה רק עניין של זמן עד שיחזור העתק הדבק, כמו שלקח זמן אבל חזר הניהול, נראה לי שעדיין חברת תפוז אנשים לא שלמה עם ההצפות שבצאט שהיו עם העתק הדבק שגרם לפעמים לתקיעת הצאט של הבלוג טיוי של תפוז אנשים,

syrus

New member
אולי...

ואולי לא
נחכה ונראה

חח

/tapuzforum/images/emo67.gifמה אתה מדבר לאוויר? שמע האיכות מבחינה של הצפות זה טימטום שאם לא מוצאים פיתרון אז אין בכלל,מה שמראה על כישלון,אגב יש לתפוז אופציה לאפשר אי מתן גלישה על אי מצלמה! אם את הפרסומות הייתם דוחפים לנו כל כניסה לבלוג.ככה מי שאין מצלמה אין לו מה לגלוש כאן

syrus

New member
לא יהיה העתק הדבק בקרוב - אבל...

תוכל לעשות "שמירה" לחלון השיחה ומהקובץ rtf להעתיק ולהדביק כאוות נפשך

איך עושים את זה?

/tapuzforum/images/emo6.gifתערבב קילו קמח עם קילו בייצים תוסיף מעט עמבה עירקית וקצת תבלינים בהצלחה

למעלה