רשימת חברים היי איפה בעולמות רשום לי כל החברים אין כלום לעומד מה שהיה בישן
ר רוני1 של הצאט New member 3/10/08 #1 רשימת חברים היי איפה בעולמות רשום לי כל החברים אין כלום לעומד מה שהיה בישן
S soofgania New member 3/10/08 #2 הכל נעלם אם אתה רוצה להוסיף חברים , עליך להכנס לכרטיס שלו וללחוץ "הוסף כחבר" ולהמתין לאישור ממנו. אפשר לשוחח עם החבר בחלון פרטי ממש כמו במסנג'ר.
הכל נעלם אם אתה רוצה להוסיף חברים , עליך להכנס לכרטיס שלו וללחוץ "הוסף כחבר" ולהמתין לאישור ממנו. אפשר לשוחח עם החבר בחלון פרטי ממש כמו במסנג'ר.
ר רוני1 של הצאט New member 3/10/08 #3 רוני איזהחלון בעולמות אני אומר לא בצאט אלה שאני מוסיף שיהיה לי ברשימה וגם לראות מי החברים שלו כמו שהיה אז
רוני איזהחלון בעולמות אני אומר לא בצאט אלה שאני מוסיף שיהיה לי ברשימה וגם לראות מי החברים שלו כמו שהיה אז
S soofgania New member 3/10/08 #4 מה שהיה במערכת הישנה נמחק לאחר השדרוג, צריך לצרף חברים מחדש. בכדי לראות מי החברים שלך <במידה והוספת כאלו> תלחץ על "החברים שלי".
מה שהיה במערכת הישנה נמחק לאחר השדרוג, צריך לצרף חברים מחדש. בכדי לראות מי החברים שלך <במידה והוספת כאלו> תלחץ על "החברים שלי".
ר רוני1 של הצאט New member 3/10/08 #5 רוני אני מוסיף אבל כותב לי הבקשה נשלחה מה צריך שהוא יאשר זאת וגם שאני מוסיף וחוזר לרשימת חברים עדין כתוב 0
רוני אני מוסיף אבל כותב לי הבקשה נשלחה מה צריך שהוא יאשר זאת וגם שאני מוסיף וחוזר לרשימת חברים עדין כתוב 0
ר רוני1 של הצאט New member 3/10/08 #7 רוני הבנתי זה לא כמו שהיה באופן חופשי וגם אי אפשר לראות בכרטיס שלו מי החברים שלו הוסיף
S soofgania New member 3/10/08 #8 נראה לי שיש אפשרות להסתרת חברים,אבל אני לא יכולה לבדוק זאת משום שיש אצלי איזושהי תקלה ,אני יכולה להכנס לעולמות של כולם רק לשלי לא.
נראה לי שיש אפשרות להסתרת חברים,אבל אני לא יכולה לבדוק זאת משום שיש אצלי איזושהי תקלה ,אני יכולה להכנס לעולמות של כולם רק לשלי לא.
ר רוני1 של הצאט New member 3/10/08 #9 רוני מתי שהוא את תבדקי וחזרי אלי כוונה העולם של.... ולראות אם היא ברשימת חברים שלך