רשימת התרוצים בעמוד 9

• פותח הנושא kia
  • פורסם בתאריך

kia

New member
רשימת תרוצים לתחרויות/שיא גינס

יש לי רעיון פשוט אך עם פוטנציאל אדיר: לשבור את שיא גינס עם ההודעה הכי ארוכה בפורום (שיא יסוד?) חיפשתי תחום שכולם יכולים להצטרף אליו ואתם מוזמנים, תירוצים (לתחרויות ואימונים) לדוגמא:(מהחיים) הברקס נגע לי בגלגל הסוליה של הנעל התפרקה (טוב גם לריצה וגם לאופניים) נכנסו לי מים למשקפת היתה לי שיחה
באמצע העלייה... נשמח ל"סיבות" נוספות

קטן

New member
תירוצים ../images/Emo97.gif

לא ישנתי בלילה אכלתי יותר מדי/לא אכלתי מספיק היה חם/קר מדי לא התאמנתי כבר חודש/התאמנתי יותר מדי בשבוע האחרון

Lance_Armstrong

New member
אני צריך לכוון את ההילוכים

התעקם לי הכידון נשברה השילדה נקרע המכנס נאבדה לי הקסדה נשבר לי הגלגל יש לי פנצ´ר ואין לי פנימית ספייר נו באמת! חסר?!

תרוצים שנאמרו באמת.....

המים היו קרים, היתה עליה עם אבנים מרוצפות, אפילו אלוף העולם לא סיים את התחרות, השדרית של יורוספורט אמרה שהיא לא זוכרת מסלול כ"כ קשה, החליפה נתקעה לי בצ´יפ.... אנחנו אלופי התרוצים,חבל שאין קטגוריה כזו היינו אלופי העולם.

dana shtainberg

New member
עוד תירוצים

נקרע לי המספר ברזל/בגד ים/כובע ים/ תחתון המזל היו לי אורחים אני במחזור לא התאמנתי כיאות השעון לא צלצל הייתי בפורום עד שעה מאוחרת אני לא מרגיש טוב איחרתי לאוטובוס היה יותר מידי כלור במים של הבריכה שאחתי את ה.... בבית /אצל חברים/אצל ההורים האח הקטןן שתהלי את האיזוסטאר הכלב אכל לי את הפנימית והיה לי פנצר ושכחתי את הפנימית בבית לא יכלתי לתקן את הפנצ´ר כי האיגואנה אכלה לי את פנימית ספייר/כפות. לא הבנתי את הסימון של מסלול לא ידעתי שיהי כל כך קשה

גם לי יש תירוצים לא רעים...

אבל אני לא ממציא את זה זמן לפני אני מאלתר במקום

geifman

New member
גם לי יש תרוץ

שתיתי יותר מדי ובניר פורז שנה שעברה נכנס לי איזוסטאר לעין וזה שורף תנסו!!!

dana shtainberg

New member
עוד תירוצים (חחח אני אלופה בזה) ../images/Emo8.gif

נכנס לי יתוש/זבוב/ברחש/דבורה לעין/פה /אף התכוננתי למבחן נקרע/נאבד לי ציוד כלשהו לא ידעתי שיגיעו כל כך הרבה אנשים אני לא מתחרה נגד יותר טובים ממני אין לי סיכוי אני עשיתי בשביל לסיים הם יותר טובים אני פה בשביל הכיף נקעתי ת´גבה יש לי שבר בתנוך יש לי אישור מאמא לא להתאמץ אני לא רגיל להתאמץ ביום הם אשמים זה לא אני אני לא רגיל למשוך

geifman

New member
יש תרוץ שתמיד עובד בתחרויות

אני לא רגיל להתאמץ כלכך מוקדם בבוקר

zinger d 1

New member
תירוצים

הרצועה של הפולר לוחצת לא שמתי מספיק/יותר מידי וזלין רוח רוח רוח

Lance_Armstrong

New member
זה מזכיר לי

שלפני כמה ימים תרמתי את האופניים שלי לתילאנדי אחד פועל בנייה... (זה לא תרוץ, זה אמיתי) נתתי לו את האופניים שניסו להתחקות לאופניי שטח...

דבר

New member
התירוץ המנצח

היתה תחרות קשה היו הרבה שלא סימו לכן גם אני לא סימתי את התחרות

omerB

New member
גם לי יש תרוץ או שניים

אני מצלם. אח שלי לומד. נכנס לי אדים למשקפת. אסטמה. מסלול קשה מדי. נתפס לי שריר העכוז.

למעלה