רשימת התודות שלנו...

*שיר

New member
רשימת התודות שלנו...

עכשיו אחרי שהכל עבר, וגם אחרי שקיבלנו פידבקים מדהימים מאורחים שונים מכל גווני הקשת, אפשר לסכם את התודות: 1. בראש ובראשונה - השמלה! לא היה אחד שנשאר אדיש. כל האורחים (כולל הגברים שבהם) עמדו והתפעלו ממנה, ולי נותר רק להסתובב כדוגמנית ולחייך
. אז המון תודה לטל בק הנהדרת, שלא רק מעצבת מוכשרת בטירוף אלא גם בן-אדם מקסים. מומלץ בחום לכל מי שלא רוצה שמלת כלה טיפוסית |בלונדה|. 2. הגן - "אגדת דשא". כל האורחים התפעלו מהמקום היפה והמרווח, ומהאווירה הנינוחה שהוא משרה. למעט כמה תקלות קטנטנות הכל הלך חלק ומושלם. סידור המקום שנעשה ע"י גליה (בעלת הגן והמעצבת) היה יפהפה. חשוב לציין שהם מאוד נדיבים בכל מה שהם נותנים כאקסטרות ללא תוספת תשלום: המון פרחים, סידור שולחן, ערסלים, פינת זולה ועוד ועוד. הכל ברוחב לב ובחיוך. 3. הקייטרינג - קייטרינג "פזית". למרות חששותינו הכבדים, קיבלנו המון תשבוחות על האוכל. למי שזוכר, החליפו לנו את הקייטרינג אחרי שסגרנו חוזה עם הגן ומאוד פחדנו שהוא לא יגיע ברמתו לקייטרינג הקודם. אבל לשמחתנו, חששותינו התבדו, והאורחים ציינו שהיה שפע של אוכל הן בקבלת הפנים והן בארוחה עצמה, ושהכל היה טעים מוגש יפה. אז אני לא יודעת אם זה קייטרינג שהייתי ממליצה עליו, אבל לפחות אני יכולה להגיד שהם היו בסדר גמור. 4. DJ - אורן מ"פלסטלינה" - אחלה מוזיקה. היה ממש קשוב לאורחים ואפילו נענה לבקשות שלהם (במידה והתאימו להנחיות הכלליות שנתנו לו) והכל בחיוך. הכל הלך אצלו חלק, שירי קבלת הפנים, שיר הכניסה לחופה ושירי היציאה. הוא שיתף פעולה בצורה נפלאה עם המתופפים ושם שירים מקוריים ומעולים לריקוד עם התופים (קרנבל בנח"ל!!!). ועוד פרט שעבורנו היה חשוב מאוד - המוזיקה היתה מכוונת אך ורק לרחבת הריקודים ובווליום סביר, כך שהאנשים שהתפרסו ברחבי הגן יכלו להנות ממוזיקה נעימה אך עם זאת לדבר אחד עם השני בשקט. 5. הרב - הרב מיכאל בוידן מ"בית דניאל" - כולם ציינו לטובה את הטקס היפה והמעניין שהוא עשה לנו. הוא לא האריך מעבר לדרוש, אמר דרשה (קצרצרה) ומאוד יפה. ועוד משהו חשוב, הרב דייק והגיע "על הדקה" כפי שביקשנו ממנו. אפילו קרוביי הדתיים (אורתודוכסים) ציינו שהיה טקס מרגש ביותר. 6. איפור - אשרת ישורון. איפור עדין ומקסים ע"י מאפרת רגועה ושלווה. האיפור החזיק את כל חום יולי-אוגוסט מ-12 בצהריים ועד 8 בערב... ואפילו לא הייתי צריכה לתקן את הליפסטיק. 7. תסרוקת -ע"י תומר ממספרת רמי מור ברמא"ג. ספר חמוד ומצחיק שעשה לי יופי של תסרוקת שגם היא החזיקה להפליא, ואפילו התפרקה בקלילות ברגע שהחלטתי שנמאס לי. לא היו קללות בערב באמבטיה... 8. צלמת - תמי פורת. תקבל הודעה בנפרד.... אני מקווה ששרדתן את ההודעה האינסופית הזו. עוד כמה תודות קטנות בהמשך...

*שיר

New member
הצלמת: תמי פורת המדהימה!!!

טוב, עוד אין לנו תמונות, אז ההמלצה שלי עוד בערבון מוגבל אבל אין לי מלים לתאר לכם כמה הצלמת הזאת מדהימה!!
זה התחיל מהבוקר כשהיא הגיעה למספרה לצלם את התסרוקת. אח"כ היות ונשאר לנו זמן עד לאיפור, היא לקחה אותי ואת חברה שלי לבית קפה בגימל. ישבנו שם וצחקנו והצטלמנו ואז נסענו אלי הביתה. ושם בבית היא המשיכה עם הצילומים בשיתוף פעולה מושלם עם המאפרת והכל עם המון צחוקים. ההמשך היה בגן, היא צילמה אותנו ללא הפסק, כל פעם שהסתובבתי לחפש אותה, היא היתה לידי... במהלך הריקודים היא רקדה וצילמה איתנו. הבנתי מהמשפוחה שהיא צילמה גם אותם (תמונות ספונטניות לא בהעמדות) והכל בחיוך. המון המון אנשים שאלו אותי מי הצלמת המדהימה הזאת. היא לא הפריעה בכלל, אלא רק תרמה להרגשת הקרנבל ולשמחה הגדולה. כולם נהנו לעשות לה "פוזות" כי היא נתנה תחושה שהמצלמה פשוט אוהבת אותנו
עד החתונה לא הבנתי את הביטוי הזה, ולא הבנתי את הדוגמניות שעושות פוזות. עכשיו ברור לי כמה זה כיף!! (ואני שונאת להצטלם!)
ודרך אגב, מקורבים טענו שהיא נורא התרגשה בחופה ואפילו דמעה קצת..
בקיצור, אין לי מילים לתאר את האושר שהיא גרמה לנו.

למעלה