רשימת השירים לפניכם

darksideonline

New member
רשימת השירים לפניכם

זוהי רשימת השירים לפי מה שידידה שלי אמרה לי: פתיחה זיגוטה הרואין קרן אור אין מלאכים בגן עדן מלח הדמעות ממנטו מורי חלק ב הולך קדימה שיר עצוב חושך ממנטו מורי חלק א כמו שאמרתי כל שיר מתקשר לקודמיו.

MILI182

New member
מאיפה השגת?

זה סופי ? מה עם "מה רוצים מאביב" לא נכלל? ויש עוד כמה....

darksideonline

New member
מה הם רוצים מאביב לא יהיה בדיסק

אביב אמר במפורש היום בראיון במסיבת עיתונאים את רשימת השירים ולגבי השיר הזה הוא אמר שהוא לא מתאים לדיסק את פשוט אוהבת לעצבן פה אנשים,את מקללת מתוך שינה.

M o r t i c i A

New member
רוני יקירה...

אין לנו סיבה לסתום...אנשים מציקים לנו והורסים ת´פורום ואנחנו צריכים להגיב על זה

חן לי מתוקה..

גם הודעה כזאתי* הורסת את הפורום,הורסת את המצב רוח לבנאדם שהיא נועדה לו <נגיד שגלי> ,יכול להיות שאם לה אין מצב רוח כל האנשים שיהיו איתה היום גם יהיו עצובים קצת,וחוץ מזה היא מעצבנת אותי....! *• ברמה שלך (לעכשיו מעונן באהבה)ו automatic ו√ אני לא אוהב לדבר כך אבל... אני יגיד מה שאני רוצה להגיד וכמה אני רוצה ומתי גם עם זה לא "קל" לך לשמועה את זה (בעיה שלך) אנשים כמוך ממש מעצבנים אותי, אנשים בלי דעות (ואני יסביר: ) כל מה שהוא יגיד את תצעקי בלי לשמוע בכלל מה הוא אמר כל מה שהוא יוצא לשוק את תקני וכל שיר שהוא יוצא את תגידי שזה טוב!!! -כל זה מוקדש ל"עכשיו מעונן באהבה" וגם זה* גם הודעה כזאתי* הורסת את הפורום,הורסת את המצב רוח לבנאדם שהיא נועדה לו <נגיד שגלי> ,יכול להיות שאם לה אין מצב רוח כל האנשים שיהיו איתה היום גם יהיו עצובים קצת,וחוץ מזה היא מעצבנת אותי....! *• ברמה שלך (לעכשיו מעונן באהבה) אני לא אוהב לדבר כך אבל... אני יגיד מה שאני רוצה להגיד וכמה אני רוצה ומתי גם עם זה לא "קל" לך לשמועה את זה (בעיה שלך) אנשים כמוך ממש מעצבנים אותי, אנשים בלי דעות (ואני יסביר: ) כל מה שהוא יגיד את תצעקי בלי לשמוע בכלל מה הוא אמר כל מה שהוא יוצא לשוק את תקני וכל שיר שהוא יוצא את תגידי שזה טוב!!! -כל זה מוקדש ל"עכשיו מעונן באהבה".. וגם זה* • מה הם רוצים מאביב לא יהיה בדיסק אביב אמר במפורש היום בראיון במסיבת עיתונאים את רשימת השירים ולגבי השיר הזה הוא אמר שהוא לא מתאים לדיסק את פשוט אוהבת לעצבן פה אנשים,את מקללת מתוך שינה זהו..ותאמיני לי יש עוד . פליז אחים שלי תפסיקו!!!1 <בואו ננסה,עד שיהיה טוב,עד שיהיה>

למעלה