רשימת המתנה נצחית

Maiblue

New member
רשימת המתנה נצחית

כל פעם. יודעת- אני ארים מתישהו את הטלפון. מתישהו זה יקרה. זה לא יקרה בלי זה.
אשפוז שני. כי אני יודעת שלא אצליח בבית.
ואז אני חושבת על רשימת ההמתנה. ועל איך אני אתחרפן. בזמן הזה.
ועל איך בא לי "לפי הסטטיסטיקה" להיות במצב הרבה יותר גרוע מפעם קודמת
כדי מה- כדי להתקדם?!
מה יש לי?! למה הראש שלי נזקף בחולניות למען מטרה של בריאות?!

ועדיין. הזהירו אותי, פמפמו לי. "את רוצה להמשיך להיות חולה? תחזרי במצב גרוע יותר. את רוצה להמשיך להיות חולה? תחזרי במצב גרוע יותר
עד שנשמע כאילו אין לי בכלל אפשרות לחשוב אחרת.
איך כל הבנות בקבוצה סיפרו על "ההכנות" שלהן לרשימת המתנה. איך אחת סיפרה שהכל טוב איתה והיא עכשיו אוכלת כמו שצריך ודברים בריאים וכולה מתפרקת עוד שנייה ועומדת ומטיפה לי.
ואז מספרת איך היא "הכינה" את עצמה לךאשפוז ונתנה להפקרות לנצח.

ובפנים אני פוחדת. אני לא רוצה.
בפנים אני כבר יודעת מה מחכה לי. אני לא הולכת כעיוורת, אני לא נדחפת על ידי ההורים, וזו רק החלטה שלי הפעם.
אבל למי שחייתה כילדה קטנה שרק מקשיבה ודורשת שיפקדו עליה, כדי לא לחשוב בגדול. כדי למרוד במערכת ובעצמה, פתאם נמצאת בלי המשחק האקשני הזה. והיא פוחדת עד לקיפאון.
אז הטלפון לא מורם. עוד יום. עוד יום.

גם ככה הוא ורם. גם ככה תהיה המתנה. וגם ככה אני אתחרפן.
אני בטוחה שתוכלו להזדהות. זו חלק מה"גאווה" החולנית של מישהי שחושבת שזה הטופ שהיא מסוגלת להתגאות בו כי היא כל כ ך שפלה.

אז בנתיים נהיה לי רע ורע. אני עושה לי רע ורע. אני. אבל לא אני. אני מבולבלת. אני רוצה טלפון. אני רוצה להשתקם. אני רוצה להתפכח. אני לא רוצה לגמור כמבוגרת שלא עשתה כלום שהיא אוהבת ולא נתנה מה שהיא יכולה לתת ונשארה צמאה עד שיבשה וכבר אין סיכוי.

ומצד שני, הסיוט הזה מופיע לי בכל חלום ורגע, מבקש להפוך לסיפור שלי. סיפור ההמתנה.
ו.... אוף. אני צריכה לשתוק.

ל3

New member
מחבקת אותך

כל היום עצרתי את הדמעות בתוכי ומשום מה ההודעה שלך פשוט שיחררה הכול- יושבת פה מול ההודעה שלך והדמעות לא מפסיקות לזלוג. אני יודעת למה, כי אני כל כך כמוך- גם ממתינה לתחילת טיפול אומנם לא באישפוז אבל פעם ראשונה, וגם כל כך איכפת לי שאמרו שרשימת הממתנה ארוכה אבל גם כלכך לא איכפת לי- רוצה להידרדר כדי להצדיק את הטיפול? לא רוצה טיפול רוצה לצאת מזה לבד, לא יודעת מה אני רוצה. והדמעות ממשיכות לרדת והגוש החזק בגרון מרגיש לי תקוע עמוק עמוק בפנים כאילו עוד שנייה יתפוצץ
אני באמת לא יודעת איך לנחם אותך כל כך מצטערת על זה חוץ מלהגיד לך שכל כך איתך- כל כך מבינה אותך
ותודה שאיפשרת לי לבכות

Maiblue

New member
ריגשת אותי שגרמתי לך להרגיש כמו שצריך.

יפה, למרות שמעולם לא ראיתי אותך ועדיין אני כל כך יודעת שאת יפיפיה, אין דבר טוב לי מלשמוע שעזרתי לך לבכות. אם זה משול למצב שהייתי שם וגרמתי לך להסתכל קצת על עצמך בחמלה, או לראות במראה את מה שאת מדחיקה, אני רווה המון נחת.
אני מצטערת שאת נאלצת לסבול ככה ולעצור את הדמעות. זה מוכר.
אני לא יודעת מי את, אבל אני מאחלת לך רק להרגיש כמה שיותר בצורת הבכי. מתישהו הוא מייגע מתרוקן ומשאיר חלל למשהו אחר וחדש. הוא השכבה הזו של השלייה שמתחתיה נמצא שורש הבעיה, ורק אחרי שהוא מוסר פתאם יש הארות רציניות. מנסיון.
הבעיה היא שאנחנו כל כך מפחדים מזה בגלל בעיות כאלה ואחרות, שנעשה הכל כדי לא להרגיש. כי יש את התחושה שאנחנו לא נדע להתמודד.

אני שולחת לך אהבה וחיזוקים. באמת. מתכוונת לזה, ומקווה שאת מרגישה.... 3> את יותר ממוזמנת לכתוב.

למעלה