רשימת המועמדים לVMA 2007

ofirshai

New member
רשימת המועמדים לVMA 2007

הוכרזה רשימת המועמדים לטקס פרסי הוידאו של MTV, הנה המועמדים (שכל אחד ינסה לנחש מה יזכה) הלהקה הטובה ביותר: Fall Out Boy Gym Class Heroes Linkin Park Maroon 5 The White Stripes האמן החדש הטוב ביותר: Lily Allen Gym Class Heroes Peter Bjorn & John Carrie Underwood Amy Winehouse הזמרת הטובה ביותר: Beyonce Fergie Nelly Furtado Rihanna Amy Winehouse הזמר הטוב ביותר: Akon Robin Thicke T.I. Justin Timberlake Kayne West הסינגל הטוב ביותר: Daughtry - Home Fall Out Boy - Thnks Fr Th Mmrs Avril Lavigne - Girlfriend Lil Mama - Lip Gloss Mims - This Is Why I'm Hot Plain White T's - Hey There Delilah Rihanna f/ Jay-Z - Umbrella Shop Boyz - Party Like A Rock Star T-Pain f/ Yung Joc - Buy U A Drank (Shawty Snappin Timbaland f/ Keri Hilson, D.O.E. & Sebastian - The Way I Are הדואט הטוב ביותר: Akon f/ Eminem - Smack That Beyonce f/ Shakira- Beautiful Liar Gwen Stefani f/ Akon - The Sweet Escape Justin Timberlake f/ Timbaland - SexyBack U2 f/ Green Day - The Saints Are Coming האמן ה"מאיים" של השנה: Beyonce Bono Jay-Z Justin Timberlake Kanye West הוידאו הטוב ביותר: Beyonce - Irreplaceable Justice - D.A.N.C.E Rihanna f/ Jay-Z - Umbrella Justin Timberlake - What Goes Around...Comes Around Kanye West - Stronger Amy Winehouse - Rehab העריכה הטובה ביותר: Beyonce f/ Shakira - Beautiful Liar Gnarls Barkley - Smiley Faces Linkin Park - What I've Done Justin Timberlake - What Goes Around...Comes Around Kanye West - Stronger הבמאי הטוב ביותר: (Matthew Rolston (Christina Aguilera - Candyman (Jake Nava (Beyonce f/ Shakira - Beautiful Liar Hype Williams (Kanye West - Stronger) Joe Hahn (Linkin Park - What I've Done) Chris Applebaum (Rihanna f/ Jay-Z - Umbrella) (Samuel Bayer (Justin Timberlake - What Goes Around...Comes Around הכוראוגרפיה הטובה ביותר: Beyonce f/ Shakira - Beautiful Liar Chris Brown - Wall To Wall Ciara - Like A Boy Eve - Tambourine Justin Timberlake - My Love זה הכל, הייתי בטוח שיש יותר קטגוריות...

ofirshai

New member
הנה ההימורים שלי...

מקרא:
מה שצריך לזכות
מה שיזכה
יא רייט (אם יש יותר משני
זה אומר שקשה להחליט בין השניים מי יקח) הלהקה הטובה ביותר: Linkin Park
Maroon 5
האמן החדש הטוב ביותר: Carrie Underwood
Amy Winehouse
הזמרת הטובה ביותר: Beyonce
Nelly Furtado
Rihanna
הזמר הטוב ביותר: Akon
Justin Timberlake
Kayne West
(איזה רשימה עלובה של מועמדים יש פה...) הסינגל הטוב ביותר: Daughtry - Home
Fall Out Boy - Thnks Fr Th Mmrs
Avril Lavigne - Girlfriend
Rihanna f/ Jay-Z - Umbrella
T-Pain f/ Yung Joc - Buy U A Drank (Shawty Snappin
Timbaland f/ Keri Hilson, D.O.E. & Sebastian - The Way I Are
הדואט הטוב ביותר: Beyonce f/ Shakira- Beautiful Liar
Gwen Stefani f/ Akon - The Sweet Escape
Justin Timberlake f/ Timbaland - SexyBack
האמן ה"מאיים" של השנה: Beyonce
Bono
מה הוא בדיוק עשה השנה?! Justin Timberlake
הוידאו הטוב ביותר: Beyonce - Irreplaceable
Rihanna f/ Jay-Z - Umbrella
Justin Timberlake - What Goes Around...Comes Around
עם כמה שהוא מעצבן הוא בטח יזכה העריכה הטובה ביותר: Justin Timberlake - What Goes Around...Comes Around
Kanye West - Stronger
הבמאי הטוב ביותר: (Matthew Rolston (Christina Aguilera - Candyman
(Samuel Bayer (Justin Timberlake - What Goes Around...Comes Around
הכוראוגרפיה הטובה ביותר: Beyonce f/ Shakira - Beautiful Liar
Ciara - Like A Boy
האמת מועמדיות די עלובות...

otollo

New member
../images/Emo174.gifאוף שום קלי ../images/Emo10.gif

למה איימי וואיינהאוס המעצבנת הזאת נדחפת לכל חור? אני בטוח שגם בגראמי יהיה לה איזה 1000 מועמדויות. ולהימורים שלי(בקטגוריות המעניינות
)..אני כותב מי אני חושב שיזכה, לא מי אני רוצה הלהקה הטובה ביותר: לינקין/ מארון האמן החדש הטוב ביותר: איימי וואינהאוס הזמרת הטובה ביותר: בקטגוריה הזאת באמת שאין לי מושג הזמר הטוב ביותר: אייקון/ ג'סטין הסינגל הטוב ביותר: Avril Lavigne - Girlfriend
הדואט הטוב ביותר: מה בדיוק דואט בסוויט אסקייפ וסקסי בק? טימבלנד ואייקון בקושי עושים בשירים האלה משהו! בכל מקרה נראה לי שסקסיבק יקח. האמן ה"מאיים" של השנה: ביונסה הוידאו הטוב ביותר: אמברלה. לצערי הרבה הוא בטח יזכה במשהו אחד...

otollo

New member
../images/Emo174.gifאה ושכחתי להגיד

שזה ממש מחורבן שהכל כמעט זה מוזיקה שחורה

dor307

New member
חשבתי שיותר גרוע מהEMA 06 לא יכול להיות

האם אני טועה? מה זה הקטגוריות המטומטמות הללו? איפה כל הבסט פופ וידאו וכל השטיות? מתי הם יבינו שMTV כבר לא שווה COOL בכל מקרה: הלהקה הטובה ביותר: Fall Out Boy Gym Class Heroes Linkin Park Maroon 5-יזכו The White Stripes-תמיד הם חיבים לתקוע איזה מישהו לא קשור האמן החדש הטוב ביותר: Lily Allen Gym Class Heroes-יפה שהם מעמודים על אלבום של לפני שנתיים כמעט Peter Bjorn & John-תמיד הם חיבים לתקוע איזה מישהו לא קשור Carrie Underwood-אם היא לא זוכה אין צדק -כנראה הם עוד לא גילו את בירטניה ואת האלבום שהיא הוציאה ב2003Amy Winehouse הזמרת הטובה ביותר: Beyonce-יש ספק? אבל היא לא תזכה כי היא לא תגיע לטקס Fergie Nelly Furtado Rihanna-או היא Amy Winehouse-או היא הזמר הטוב ביותר: Akon-אני בעדו Robin Thicke T.I. Justin Timberlake-יזכה Kayne West הסינגל הטוב ביותר: Daughtry - Home Fall Out Boy - Thnks Fr Th Mmrs Avril Lavigne - Girlfriend-אם זה יזכה יא חיבת להעלות את ליל מאמא לבמה,רק בזכותה השיר הזה שווה Lil Mama - Lip Gloss-הלוווואי Mims - This Is Why I'm Hot Plain White T's - Hey There Delilah-או זה Rihanna f/ Jay-Z - Umbrella-או זה Shop Boyz - Party Like A Rock Star T-Pain f/ Yung Joc - Buy U A Drank (Shawty Snappin Timbaland f/ Keri Hilson, D.O.E. & Sebastian - The Way I Are הדואט הטוב ביותר: Akon f/ Eminem - Smack That Beyonce f/ Shakira- Beautiful Liar-כיאלו יצרו את הקטגוריה הזאת לשיר הזה Gwen Stefani f/ Akon - The Sweet Escape Justin Timberlake f/ Timbaland - SexyBack U2 f/ Green Day - The Saints Are Coming-יזכו *ג'סטין וגוון זה לא דואט האמן ה"מאיים" של השנה: Beyonce-איך היא מאימת שהיא תיפול עלי? Bono-בהתץחשב בעובדה שהוא בטח בשביתת רעב עד שיגמר הרעב באפריקה הוא לא מאיים Jay-Z-רק ריאנה עוד פוחדת ממנו Justin Timberlake-פחחחח מה הוא יעשה יעלה למלון שלו וירק עלי? Kanye West-הכי מפחיד פה הוידאו הטוב ביותר: Beyonce - Irreplaceable Justice - D.A.N.C.E-כ"כ ברור שהם מעומדים רק כדי שהם יזכו ואז קאניה שוב יעשה סצנה Rihanna f/ Jay-Z - Umbrella-צריך לזכות Justin Timberlake - What Goes Around...Comes Around Kanye West - Stronger-מגיע לו לזכות Amy Winehouse - Rehab-יזכה העריכה הטובה ביותר: Beyonce f/ Shakira - Beautiful Liar Gnarls Barkley - Smiley Faces Linkin Park - What I've Done-כ"כ מעאפן שזה יזכה Justin Timberlake - What Goes Around...Comes Around Kanye West - Stronger הבמאי הטוב ביותר: (Matthew Rolston (Christina Aguilera - Candyman (Jake Nava (Beyonce f/ Shakira - Beautiful Liar Hype Williams (Kanye West - Stronger) Joe Hahn (Linkin Park - What I've Done) Chris Applebaum (Rihanna f/ Jay-Z - Umbrella)-יזכה (Samuel Bayer (Justin Timberlake - What Goes Around...Comes Around הכוראוגרפיה הטובה ביותר: Beyonce f/ Shakira - Beautiful Liar Chris Brown - Wall To Wall-מאד אמין הירקוד על הקיר Ciara - Like A Boy-יזכה (לפחות שפה יהיה צדק) Eve - Tambourine-קליפ ענק Justin Timberlake - My Love

Berliner star

New member
הא?!

לא מקובל עלי! ממש לא! איפה רובי? אני בשיא הרצינות שואלת! היו לו שני שירים שהצליחו מעוד השנה! איפה הוא?! ועוד ציפיתי שהקליפ שיז מדונה יהיה מועמד למשהו.. הוא קליפ דיי מפחיד
בקיצור.. מה זו הרשימה הזאת?! אני צופה שוב- ג'סטין, ג'סטין, ג'סטין ו... ג'סטין
בושה

dor307

New member
אני לא חושב שמישהו בארה"ב

יודע מי אלו רובי ומדונה

Berliner star

New member
דבר ראשון

לא ידעתי שזה רק של ארה''ב
(מה לילי אלן עושה שם?) ודבר שני... מדונה כן מצליחה בארה''ב. לא?

ofirshai

New member
האמריקאים לא הכי מתים את מדונה (לפחות הרדיו)

זה התחיל ב92 עם האלבום אירוטיקה, שהרדיו שידר אותה אז על מינונים נמוכים מאוד, כי חשבו שהיא הלכה רחוק מדי. זה החמיר ב2003 שיצא אמריקן לייף, כל אמריקה לא סבלה אותה, בעיקר כל ההתבטאויות שלה נגד ג'ורג' בוש והמלחמה בעיראק, והביקורת על אורח החיים האמריקאי. היום בת'כלס כל אזרח שני בארה"ב לא סובל את ג'ורג' בוש, ורובם חושבים שהמלחמה הייתה טעות. איזה חפירה

Dana Mi

New member
אני וה-VMA

רק שתדעו שאם יש טקס/תחרות מוסיקה שאני שונאת זה ה-VMA. אפילו באירווזיון אני יותר מתעניינת. דבר ראשון, זה טקס רק של אמריקאים, לכן בערך משנת 2001, הפסיקו לשים שם אמנים שאני יכולה להתעניין בהם. דבר שני, זה מסוג הטקסים שאתה יודע מראש, אבל ממש מראש מי יזכה, ולכן אפילו את אפקט ההפתעה כבר אין לך. דבר שלישי, הם שמים שם אמנים בריטים לדעתי, רק בשביל להיות פוליטיקלי קורקט! האמנים הבריטים לא בחיים לא יזכו, בחיים בחיים בחיים לא. אם יש סיבה, ולו אחת ויחידה, כן לצפות בטקס הזה, זה בגלל ההופעות. הטקס הזה ידוע בהופעות הכי מדהימות שנראו אי פעם על במה. לדוגמא: - אמינם שר את The Real Slim Shady עם צבא של אמינמים אחריו. (הוא בכלל עשה הרבה שטויות ב-VMA). http://www.youtube.com/watch?v=MVf0LQ2J1RI - בריטני מתחילה לשיר עם חליפה ובדרך קורעת אותה מעלינ ונשארת עם חזיה ומכנסיים בצבע גוף עם נצנצים, ומעוררת כזאת פרובוקציה שעד היום מדברים עליה, כי באותה תקופה זה לא היה כזה נדוש.. http://www.youtube.com/watch?v=mX0bVQ_fKzA - אנסינק שרים את Bye Bye Bye עם מסכי טלוויזיה ענקים במקום הראשים שלהם (אחת ההופעות הכי טובות, אם לא הכי טובה).. יש התחלה מעצבנת של איזה חצי דקה.. אל תתייחסו.. http://www.youtube.com/watch?v=ClarOX78dAw ושנה אחרי מופיעים עם Pop כשמייקל ג'קסון בכבודו ובעצמו, חצי מתפרק, רוקד איתם על במה.. http://www.youtube.com/watch?v=tiMLSSNje8I&mode=related&search= והרשימה נמשכת.. שנה שעברה, בגלל הסיבה הזאת ורק בגללה, החלטתי שאני רואה את הטקס. ההופעות היו כל כך גרועות שהתחשק לי לבכות. מאותו רגע, הטקס הזה הוחרם רשמית! אז.. זהו. סליחה על החפירה, פשוט הייתה לי תקופה פעם שהייתי חיה מטקס אחד לשני..

ofirshai

New member
ת'כלס רק בשביל ההופעות שווה לראות את זה

וגם זה לא תמיד... שנה שעברה אני זוכר שבקטגוריה של וידאו השנה זכה איזה קליפ עלוב של פאניק!, והוא עקף רבים ופי אלף טובים ממנו כמו דני קליפורניה של RHCP, האנג אפ של מדונה ועוד כל מיני קליפים טובים שאני לא זוכר...

ofirshai

New member
אהה ושכחת עוד הופעה

את ההופעה הידועה של מדונה ובריטני עם הנשיקה, שהן שרו מחרוזת של "כמו בתולה/הוליווד", והפרצוץ של ג'סטין שהן מתנשקות זה אחד הדברים הכי טובים שהיו באותו טקס... (אני יודע שגם כריסטינה ומיסי היו שם, אבל אף אחד לא זוכר אותן, רק את מדונה ובריטני)

למעלה